Zadnji komentari

Vlatka Pokos se ‘loži’ na Lovrena?! U cvijetu mladosti ponosno je pozirala s HOS-ovcem Frenchyjem!

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, ljudi stoje i vojna uniforma

Vlatkica – slatkica! Tak’ smo je zvali kad je došla iz Koprivnice u Zagreb. Družila se ona i s dečkima iz Starčevićevog doma… A sad vidimo da je ’95. pozirala s HOS-ovcima u Dubrovniku. Fotku su pronašli pripadnici IX. bojne, a objavio portal Dnevno i još neki…

U svakom slučaju, mlada Vlatkica u Dubrovniku ponosno pozira sa španjolskim dragovoljcem HOS-a, Georgesom Perezom, koji je Hrvatsku došao braniti iz Francuske i zato dobio nadimak Frenchy. Na slici s ‘HOS-ovkom djevojkom’ je i Ivan Karaman, legendarni Bluz iz Solinske bojne 114. brigade HV-a.

Prošlo je dugih 27 godina… Iako je još uvijek mnogima poznata prvenstveno po zabavnim pjesmuljcima iz devedesetih, Vlatkica je sad ipak odrasla. I postala jako pametna! Intelektualka.

Gospođa Pokos je silno aktivna na društvenim mrežama - pa je ovih dana imala potrebe javno “čestitati” voditeljici dočeka Vatrenih, zato što je prekinula Dejana Lovrena tijekom izvođenja Thompsonovog hita ‘Lijepa li si’... Neformalnu himnu Hrvatske nogometne reprezentacije nazvala je “ustašofilskom” pjesmom!

Spominjala je Vlatkica i Jasenovac, docirala Lovrenu kako bi trebao tamo otići… Ipak je curka završila turizam na Vernu! Dakle, prošla je politički preodgoj kod Mesićevog ćate Vlatka Cvrtile. Jedan njezin mladi kolega, kojeg sam neuspješno nagovarao da je snimi mobitelom kad predavačima postavlja blesava pitanja, povjerio mi se da je baš iritantna – i jako se voli praviti važna…

“Zbrišem od mame, pa naletim na Vlatku,” požalio mi se sin poznatog kirurga. “Tko ti je kriv kad si izabrao  ‘Harvey Norman’ fakultet, a ne medicinu,” uključio se njegov stari, a ovaj mu odmah odbrusio: “Ja ne tražim ništa, a dao bih sve! Osim toga, studiram s Vlatkom Pokos!”

PHOTO/DUBROVNIK ‘95: POGLEDAJ U SLIKU VLATKO, EVO SINOVA!

Velimir Bujanec