Zadnji komentari

Donald Trump: Treba smijeniti režim u SAD-u, a ne u Rusiji. Biden nas je uvalio u ovaj nered!

Pin It

Bivši predsjednik SAD-a Donald Trump na pitanje trebaju li Sjedinjene Američke Države podržati promjenu režima u Rusiji, napisao je: “Ne. Trebali bismo podržati promjenu režima u Sjedinjenim Američkim Državama, to je mnogo važnije. Bidenova administracija je ta koja nas je uvalila u ovaj nered.”

Protivnik daljnjeg uplitanja SAD-a, na dosadašnji način, u rat između Ukrajine i SAD-a je i drugi jaki kandidat Republikanaca, guverner Ron DeSantis.

Poznati voditelj Tucker Carlson, postavio je nekoliko pitanja republikanskim kandidatima za predsjednika SAD-a 2024. godine. Osobito važno pitanje bio je rat u Ukrajini, te je Tucker zapitao kandidate treba li SAD trebao nastaviti politiku prema tom krvavom ratu kakvu vodi prošlih godinu dana.

Carlson je pitanja postavio putem Twittera.

“Daljnje uplitanje u teritorijalni spor između Ukrajine i Rusije” nije vitalni američki nacionalni interes, rekao je guverner Floride Ron DeSantis, koji se nastoji kandidirati za predsjednika SAD-a, u komentarima objavljenim u ponedjeljak, piše jpost.com

Ankete pokazuju da je DeSantis najjača prijetnja bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu za nominaciju republikanske stranke za predsjedničku utrku 2024. godine.

“Iako SAD ima mnogo vitalnih nacionalnih interesa… daljnje uplitanje u teritorijalni spor između Ukrajine i Rusije nije jedan od njih”, rekao je DeSantis u svom odgovoru.

“Bidenova administracija virtualnim ‘bjanko čekom’ financira ovaj sukob ‘koliko god je potrebno’, bez ikakvih definiranih ciljeva ili odgovornosti, te odvlači pozornost od najhitnijih izazova naše zemlje”, rekao je.

Administracija predsjednika Bidena dala je milijarde u vojnoj potpori Ukrajine i okupila međunarodne partnere za pomoć zemlji koju je Rusija napala prije nešto više od godinu dana.

Donald Trump je na pitanje trebaju li Sjedinjene Američke  Države podržati promjenu režima u Rusiji, napisao: “Ne. Trebali bismo podržati promjenu režima u Sjedinjenim Državama, to je mnogo važnije. Bidenova administracija je ta koja nas je uvalila u ovaj nered.”

Izvor: narod.hr/jpost