Zadnji komentari

Migranti prave kaos u Bihaću: Jednog napali sjekirom, drugi teško ozlijeđen

Pin It

U tučnjavi su, prema riječima čitatelja Klix-a, korištene sjekire i letve, a na svu sreću stanovnici naselja Luke su uspjeli prekinuti sukob te spriječiti tragediju. Također u subotu oko 17 sati sukobilo se više migranata u ulici Darivala krvi kod bolnice. Policajci su pronašli jednu osobu sa teškim tjelesnim ozljedama

Sinoć je, prema riječima očevidaca, zahvaljujući pravovremenoj intervenciji Bišćana spriječena tragedija kod stadiona NK Jedinstvo u Bihaću

Jednog migranta je sinoć kod stadiona NK Jedinstvo u Bihaću napala grupa muškaraca, a kako saznaje Klix.ba s druge strane su bile također osobe stranog porijekla.

Iz MUP-a Unsko-sanske županije za Klixa je potvrđeno da se oko 22 sata dogodio incident u naselju Luke u kojem je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. On je prebačen u bolnicu, ali se nakon incidenta nije došlo do puno informacija jer se ne zna tko ga je napao.

U tučnjavi su, prema riječima čitatelja Klix-a, korištene sjekire i letve, a na svu sreću stanovnici naselja Luke su uspjeli prekinuti sukob te spriječiti tragediju.

Također u subotu oko 17 sati sukobilo se više migranata u ulici Darivala krvi kod bolnice. Policajci su pronašli jednu osobu sa teškim tjelesnim ozljedama.

No, osoba govori nepoznatim jezikom i jako je teško uspostaviti ikakvu komunikaciju pa će istražitelji nastaviti raditi na ovom slučaju.

kamenjar.com