Zadnji komentari

Vesna Vučemilović ‘oprala’ vladajuće: ‘Na začelju Europe smo zbog kriminala i klijentelizma!’

Vesna Vučemilović: Škoro može biti odličan premijer, ali vidjet ćemo što će  glasači odlučiti - Večernji.hr

E tako se Hrvatska ponaša i računa na te famozne milijarde koje će nam Europa poslati. Postali smo ono što je Kosovo bilo u bivšoj Jugoslaviji. Hrvatska je na začelju Europe, ali ne zbog toga što su naši ljudi nesposobni, lijeni i neuki. Na začelju Europe se nalazimo zbog kriminala i klijentelizma vladajućih struktura zadnjih dvadeset godina. Afere se smjenjuju kao na tekućoj traci.

Add a comment

Opširnije...

Grmoja i Bulj o aferi Janaf: ‘Tko je odgovoran za imenovanje primatelja mita na čelo strateških tvrtki?’

Nužno je propitati rad DORH-a i ostalih nadležnih institucija zbog konstantnog pucanja mjera i curenja informacija, te rasvijetliti tko je odgovoran zbog toga, te odgovoriti kako se osobe koje su primile mito imenuju na čelo strateških tvrtki. Predsjednik RH je izrekao vrlo teške optužbe, navevši da su premijer i ministar unutarnjih poslova utjecali na ovu istragu i politički je instrumentalizirali

Add a comment

Opširnije...

Hoćemo li ikada naučiti razlikovati koruptivnu od poduzetničke Hrvatske?

Kršćanin i korupcija - Fra3.net

Medalja, kažu, ima dvije strane. Jedna je mračna i trula, a druga je svijetla i svježa. U mračnoj i truloj priči Kovačević i Petek su glavni osumnjičenici za još jedan u nizu korupcijskih skandala u Hrvatskoj težak za sada dva milijuna kuna. U svijetloj i svježoj priči Sumina i Vučinić glavni su junaci priče o poslovnom uspjehu izraslom na radu koji se danas vrednuje na gotovo milijardu kuna. 

Add a comment

Opširnije...