Zadnji komentari

Osnove rodne teorije i što je Robert Bajruši lagao o njoj

Image result for rodna ideologija

Dana 5. kolovoza 2017. kolumnist Jutarnjega lista, g. R. Bajruši ružnim je tonom napao „konzervativnu desnicu“ zbog „širenja laži“ o Istanbulskoj konvenciji. Dva dana poslije (7. kolovoza) napad je ponovio i proširio, ustvrdivši da „jurišnici konzervativne revolucije“ siju neistine.

Add a comment

Opširnije...

Biskup Košić: Odrecimo se Maršala!

Related image

Na blagdan Velike Gospe biskupi poručuju svojem stadu kako je bilo i što im je činiti za bolje hrvatsko sutra. Miroljubive poruke biskupa zasjenili su kvazi ljevičari svojim govorom mržnje. Prije svih bivši jugoslavenski „ambasador“ i ratoborni skojevac tijekom suđenja zadarskim studentima i profesorima, a kasnije hrvatski veleposlanik, Veljko Ivica Maštruko....

Add a comment

Opširnije...

Predatori na cestama

Image result for uber

Pojava Uber kompanije i njihove aplikacije koja povezuje korisnike usluge prijevoza i vozača koji svoje osobne automobile povremeno stavljaju u komercijalnu svrhu nije izazvala protivljenja i zabrane samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta. Kod nas je to protivljenje uobičajeno povezano s nasiljem i ilegalnim prosvjedima, što i ne čudi s obzirom na nedovoljno jasan stav Vlade.

Add a comment

Opširnije...

Dekatolicizacija Europe kroz povijest

Image result for islam in eu

Njemačka i Francuska (u biti Franačka), uz svoje „liberalne“ susjede i još liberalnije Skandinavce, nastavljaju s militantnim liberalizmom, potiču i financiraju migrantsku najezdu, Soros i njegova momčad „dejstvuju“ diljem Europe, no istočno-europski komunizam nije polučio željene posljedice, već je samo učvrstio i utvrdio katoličanstvo i pravoslavlje tih naroda. I Europi također predstoji „Tridesetogodišnji rat“.

Add a comment

Opširnije...

Ljubav koja se ne može uništiti

Slavljeno, jednim filmom ovjenčano postuđmanovsko "novo, novo doba" bit će, među ostalim, obilježeno snažnim oživljavanjem stereotipa o emigraciji, koja iznova postaje neprijateljska, ustaška.

Add a comment

Opširnije...

Američki crnac razotkrio antife u Americi, ali i Hrvatskoj!

Hrvatska javnost nema pojma kako se miran prosvjed pretvorio u krvavu bitku jer im nitko ne smije reći, pošto bi mogli povući paralele i zaključke, i s našom društvenom situacijom. Antife su došle naoružane palicama, batinama, šipkama i suzavcem. Pojavili su se na prosvjedu s jednim , jedinim ciljem, da se oružano i fizički obračunaju s osobama koje se s njima svjetonazorski i politički ne slažu.

Add a comment

Opširnije...

Iseliti se iz Osijeka u Dublin ili u – Žepče!?

Image result for hrvatska iseljavanje

Nije, dakle, problem što se Osječani iseljavaju u, eto, Irsku, jer su se i Irci masovno iseljavali iz Irske, problem je što se Hrvati nakon što odu – ne vraćaju. I Poljaci odu i vraćaju se. Nije problem u onima koji, i iz Osijeka, odlaze, problem su oni koji ostaju, u političarima, gradonačelnicima, premijerima, ministrima....

Add a comment

Opširnije...

Branitelji dodjeljuju Thompsonu Veliku zlatnu plaketu

Image result for marko perković thompson

Doista zasluženo priznanje. Thompson je bio i branitelj, ali priznanje je zaslužio zbog svojih pjesama. Njegova pjesma „Bojna Čavoglave“ koja počinje pozdravom ZA DOM SPREMNI je s jedne strane podizala moral i našim braniteljima, ali i svima drugima tijekom rata, ali i tjerala strah u kosti fašističkim agresorima. Sličan učinak imala je i pjesma „Anica Kninska Kraljica“.

Add a comment

Opširnije...

Gori od Poncija Pilata

Image result for kolinda

Upitana u medijima, naša predsjednica, KGK što misli o nastupu Thompsona u Slunju odgovorila je: „Što se mene osobno tiče, mislim da se politika ne treba miješati u glazbu, a kad je riječ o bilo kakvoj krivičnoj odgovornosti, o tome trebaju reći svoju riječ pravosudna tijela Republike Hrvatske.“

Add a comment

Opširnije...

Mladen Pavković: Je li Pupovac pisao izvješće SAD-a?

Image result for pupovac dragovoljac.com

Redovni godišnji Izvještaj Stejt departmenta koji se pojavio za 2016. pun je kritika za Hrvate i Hrvatsku kao – šipak koštica. Tako je napisan (prepisan) da kad ne bi znali tko je autor odmah bi pomislili da je to zajedničko djelo Pupovca, Josipovića, Teršelič, Mesića, Pusića ili pak Pilsela.

Add a comment

Opširnije...

Pavković: Ne može Gordan Duhaček, zvani Lizalica, blatiti ljude zato što je – peder!

Image result for gordan duhaček

Neki člankopisac Gordan Duhaček, zvani Lizalica, za kojeg jedino znam da se još relativno davno javno predstavio kao peder (to je njegov slobodni izbor i to mu nitko neće i ne može osporiti) i koji je svojedobno dao intervju u Slobodnoj Dalmaciji s naslovom „Moja je prednost što sam peder“ (28.11.2009.) u zadnje se vrijeme poput muhe svako malo „očešće“ o Željku Markač i moju malenkost.

Add a comment

Opširnije...