Zadnji komentari

Ne damo vam našu djecu

Mark Sexton: Nikada ne ćete biti slobodni od ovih zatvaranja (lockdown). To će se nastaviti tako dugo dok svi ne budu cijepljeni

Mark Sexton, bivši britanski policajac objavio je 5. srpnja 2021. videozapis sa snažnom porukom koja bi sve, bez obzira gdje se nalazili, trebala potaknuti na duboko razmišljanje i – djelovanje. U dojmljivo snažnoj video poruci Sexton je, između ostalog rekao:

Add a comment

Opširnije...

Ratko Despot, dragovoljac iz Šibenika u Bujici: “I Nikola Tesla bio je Hrvat pravoslavne vjere!”

RATKO DESPOT, DRAGOVOLJAC IZ ŠIBENIKA U BUJICI: “I Nikola Tesla bio je Hrvat pravoslavne vjere!” Na popisu stanovništva izjasnit ću se kao Hrvat pravoslavne vjeroispovjesti, tako se izjašnjavao i Nikola Tesla i njegovi roditelji” – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Ratko Despot, dragovoljac Domovinskog rata iz Šibenika, koji je više od 2.200 dana proveo na bojištu:

Add a comment

Opširnije...

Plenković sa svim Hrvatima ratuje, a dodvorava se Pupovcu i Srbima

Iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu, Srbi i Srbijanci nam se izruguju i ponižavaju nas. I domaći manjinski Srbi i Srbijanci iz Srbije rade sinkronizirano na ostvarenju velikosrpskih prije nekoliko stoljeća proklamiranih načela i na ostvarenju svoja dva, a po nekima i tri javnosti dostupna Memoranduma SANU-a. 

Add a comment

Opširnije...

Premijer može što hoće

Ovo je vrijeme da aktualni premijer, stjecanjem raznih i različitih okolnosti, povoljnim za njega i HDZ, zaista može, što hoće. On je to sam izjavio još u prošlom mandatu. Valjda se tako osjećao. Međutim, to je svaki dan u ovom drugom mandatu aktualne vlade i vlasti, sve jasnije i izražajnije.

Add a comment

Opširnije...