Zadnji komentari

Tito je organizirao i nadgledao likvidacije Hrvata

Ono što su danas novine, to je onda bio Vjesnik jedinstvene i narodno oslobodilačke fronte. Vjesnik je pratio Tita od 19. svibnja do 6. lipnja 1945. godine i baš na tim područjima su se u to vrijeme vršile masovne likvidacije. Tito je čitavo to vrijeme bio tu, organizirao te likvidacije i nadgledao ih.

Add a comment

Opširnije...

Zašto je Harkiv strateški važan?

Žestoke borbe u ukrajinskoj Harkivskoj oblasti - tportal

Dvije godine poslije propalog pokušaja da zauzme Harkiv Rusija je opet krenula na ovaj grad.Donedavno su stručnjaci bili sigurni da su operacije u blizini Harkiva dio ruske propagandne kampanje jer Rusija nema dovoljno trupa da osvoji grad.

Add a comment

Opširnije...

Globalnu agendu “jedne svjetske poljoprivrede” promiču Zaklada Gates i Svjetski ekonomski forum

EU optužena za vođenje ”rata hranom”

“Tranzicija hrane je rat protiv hrane, poljoprivrednika i svih ostalih u svijetu” – pod ovim naslovom je neovisni autor i pisac Colin Todhunter u ožujku objavio zanimljiv i poučan tekst. Njegov tekst samo potvrđuje sve ono na što mnogi drugi stručnjaci i neovisni novinari istraživači i autori već izvjesno duže vrijeme upozoravaju javnost:

Add a comment

Opširnije...

Potpisan koalicijski sporazum

DP-u demografija, poljoprivreda i gospodarstvo: 'Vrijednosni resori' ostaju  pod kontrolom HDZ-a - Večernji.hr
Predsjednik HDZ-a, aktualni premijer i mandatar za sastavljanje nove Vlade Andrej Plenković i predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava potpisali su u četvrtak, mjesec dana od izbora, u Saboru koalicijski Sporazum koji definira suradnju između ove dvije stranke u budućoj vlasti.

Add a comment

Opširnije...

Wilders trijumfirao: ‘Sunce će ponovno sjati u Nizozemskoj’

Europska unija skreće udesno. Ali više ne svugdje u smislu gotovo kozmetičkih ideoloških podjela posljednjih desetljeća unutar EU-a na ljevicu i desnicu, gdje bi se i jedne i druge prije moglo nazivati centristima nego predstavnicima tradicionalne ljevice odnosno desnice. EU sve više skreće prema tzv. radikalnoj desnici, što bi se najbolje moglo vidjeti na izborima za Europski parlament početkom lipnja.

Add a comment

Opširnije...