Zadnji komentari

Snažna i još uvijek nepokorena i nelustrirana komunistička Hrvatska

Negdašnja komunistička nomenklatura etablirala se, od gospodarstva preko medija do politike, uspješnije u Hrvatskoj nego u bilo kojoj drugoj europskoj postkomunističkoj zemlji, izuzevši Bjelorusiju. U Hrvatskoj još nije donesen pravni okvir ili zakon o lustraciji. Svrha bi bila spriječiti bivše nositelje visokih dužnosti u komunističkoj partiji, te UDBI ili KOS-u da i danas budu nositelji vlasti, imaju visoka politička mjesta u državi ili rade kao urednici ili novinar

Add a comment

Opširnije...

Plenković je pokvareni četnik 2.

Upravo je ovaj današnji pokušaj pod pomirbom podvaliti Hrvatima izjednačavanje krivnje za rat nešto najpodmuklije što smo do sada mogli vidjeti. To ne mogu ostvariti Srbi. Oni koji to mogu su pokvareni četnici ili Jugoslaveni koji nikada javno to neće priznati ali ih se po djelima može prepoznati.

Add a comment

Opširnije...

Mladen Pavković: Kako se Jurica razumije u sve, pa i u - koze

Dobro je izjavio hrvatski premijer da  ne treba šutjeti na uvrede i klevete. Pa, ako je već tako, onda zašto bi hrvatski branitelji i stradalnici Domovinskog rata prelazili preko takvih stvari kad ih napišu polu daroviti i umišljeni literati poput notornog Jurice Pavičića, koji se razumije u sve, od koza, filma, kazališta, pa do Domovinskoga rata.

Add a comment

Opširnije...

Suverenisti: Hrvatska bi proglašenjem IGP-a mogla zaraditi i do 140 milijuna eura godišnje

Zastupnik Kluba Hrvatskih suverenista Marko Milanović Litre danas je u slobodnom govoru pozvao Vladu Republike Hrvatske na osnivanje stručne komisije koja bi pomno razmotrila talijanske planove, konačno jasno definirala službeni hrvatski stav o isključivom gospodarskom pojasu i pojasnila ribarima i svima ostalima koji od mora žive što za njih znači talijansko proglašavanje ekskluzivne ekonomske zone.

Add a comment

Opširnije...