Zadnji komentari

Hodak u Bujici Haag nazvao parodijom od suda

Glasnović se obrušio na Dejana Jovića, a Rojs otkrio tko je klapi Sv. Juraj zabranio nastup na komemoraciji za Praljka!

Haaški sud je parodija od suda, a Praljkova presuda parodija od presude! Zahvaljujući Praljkovom činu jedna farsa postala je tragedija za njega i njegovu obitelji, a u širem kontekstu i za hrvatski narod - izjavio je u Bujici odvjetnik Zvonimir Hodak i nastavio:

Add a comment

Opširnije...

Viktor Orban: „Ako nestane slobode, ako nestane nacionalne neovisnosti i mi sami ćemo nestati”

Image result for orban migranti

Premijer je izrazio mišljenje da je financijsko spekulativno carstvo natovarilo na vrat Europe najnoviju seobu naroda, milijune migranata i invaziju novih useljenika u Europu te da su oni izradili plan kojim bi željeli Europu pretvoriti u mješoviti kontinent, a budući da je Srednja Europa zona bez migracija, ovdje se usredotočuje borba za europsku budućnost

Add a comment

Opširnije...

Tko su nam prijateljske države i tko su nam prijateljski narodi?

Image result for džihadisti bosna

Slušao sam u Otvorenom bosanskog akademika Abdulaha Sidrana koji je, nadam se, dobrom namjerom pozvan na HRT u vrijeme žalosti za našim generalom Praljkom, koji je o akademiku pisao samo lijepo, s poštovanjem. Na žalost spomenuti gospodin je kazao odmah na početku, da je s generalom Praljkom bio prijatelj do 1992.godine.

Add a comment

Opširnije...

Dr Stjepandić: Pismo njemačkome veleposlaniku Schultze-u

Slikovni rezultat za josip stjepandić

Donošenju tzv. „Lex Perković“ slijedila je besprimjerna kampanja blaćenja u očigledno kontroliranim hrvatskim medijima, punim poruge i potcjenjivanja Njemačke.  Jedan od najžešćih zagovornika tzv. „Lex Perković“ bio je gospodin Beus Richembergh u svome svojstvu kao član Odbora za ustav, poslovnik i politički sustav u hrvatskome Saboru.

Add a comment

Opširnije...

Knjiga Marca Charuela i Gastona Bessona

Kroz priču o dijelovima svoga ratnoga puta Gaston Besson u isto vrijeme pruža sliku o stranim dragovoljcima Domovinskog rata, ljudima koji su izvana, iz drugog svijeta, kulture i okružja došli u Hrvatsku, te ostali i borili se protiv daleko nadmoćnijeg neprijatelja za slobodu Hrvatske, a kasnije i Bosne i Hercegovine.

Add a comment

Opširnije...

Slobodan, iako 13 godina u uzama, je živio do kraja života. Slobodan je i umro!

Image result for praljak heroj

 „U ljeto 1566. moćna je osmanlijska sila stigla u jugozapadnu Ugarsku, pod tvrđavu Siget, koju je već pet godina čuvao Nikola Šubić Zrinski. Više od mjesec dana Turci su opsjedali grad ne mogavši ga osvojiti, jer su branitelji pružali žestok otpor i odolijevali svim napadima brojčano nadmoćnijeg i naoružanjem superiornijeg neprijatelja.

Add a comment

Opširnije...

“Umirem zajedno s Hrvatskom”

Nažalost, Praljkova smrt još jednput je pokazala svu impotenciju, nemoć i podijeljenost sadašnje generacije hrvatskog naroda. Prestanimo si lagati i očekivati kako će nas netko izvan nas samih osloboditi okova u kojima se nalazimo. Slobodni smo još samo jesti, hodati i umirati, a sve drugo je pod kontrolom Velikog brata i njegovih hrvatskih slugu

Add a comment

Opširnije...

Razvoj Slavonije, gdje je kvaka? Ojebina i nafaka!

Image result for hdz lopovi

Vjerojatno da se puno udobnije i brže stigne do prve pučke kuhinje, pa je stoga razumljivo i da ministrica Obuljen najavljuje potporu ponovnom otvaranju Arheološkog muzeja u Osijeku. Valjda da bi za par desetljeća imali gdje pohraniti prazne tramvaje. Dakako, pitanje je i koje će tvrtke, iz Osijeka ili Zagreba, one bliske HDZ-u (?), dobiti sve te poslove?

Add a comment

Opširnije...

Hrvatska je umorna od političke prosječnosti, sebičnosti i prošlosti

Ovih se dana vraćaju ponovo slike prošlosti najavom povratka i kandidature bivšeg predsjednika države na političku scenu, i to ni manji ni više nego kao predsjedničkog kandidata. Gotovo za ne povjerovati. Nevjerojatna scena udaraljki kojom bi se kao trebala pokazati nekakva dubina i širina, uz stalan izričaj skretanja hrvatskog društva prema samo njemu vidljivim negativnim okvirima, vezanim za hrvatski nacionalizam, guje i totalitarizam

Add a comment

Opširnije...

Haaški dan republike

U srijedu, 29. studenoga 2017., predsjednik žalbenoga sudskog vijeća u predmetu „Prlić i drugi“ sudac Carmel Agius u velikoj je vijećnici Međunarodnoga kaznenog sudišta za bivšu Jugoslaviju (ICTY) u Haagu pročitao posljednju presudu svoje pravosudne ustanove.

Add a comment

Opširnije...