Zašto papa Franjo ne bi smio putovati avionom?

Image result for papa franjo nikolić

Također nije baš u duhu katoličkog nauka ljude s više djece uspoređivati sa zečevima, a nije ni logično da se poglavar Katoličke crkve zalaže za što manje katolika. Jer njegove riječi znače upravo to budući da neki utjecaj mogu imati samo na katolike, ne i na pripadnike drugih vjeroispovijesti.

Add a comment

Opširnije...

A da eutanaziramo političare?

Kada je preuzimao HDZ, Andrej Plenković bio je heroj različitih protuhrvatskih skupina na ideološkoj razini, a nakon što je došao na vlast, strogo je u funkciji onih koji zavlače ruku u naš džep, što može značiti da se radi o jednoj istoj interesnoj skupini. 

Add a comment

Opširnije...

Najbolja vijest izbora

Image result for hasanbegović esih glasnović

Hasanbegović najavio: Na sljedećim izborima građani – iste ove ljude, načela i vrijednosti koje zastupaju – moći će birati u cijeloj domovini

Nezavisna kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu te prva na listi za Gradsku skupštinu Bruna Esih, kao i drugi na listi Zlatko Hasanbegović u nedjelju su izrazili iznimno zadovoljstvo nakon objave rezultata izlaznih anketa na lokalnim izborima te najavili širenje svoje političke opcije na razinu cijele Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...

Potop MOSTa na izborima za županije

Sva tri MOSTova kandidata za župane doživjela su poraz. Prema prvim rezultatima, Nikola Grmoja u Dubrovniku zaostaje za više od 20% za kandidatom HDZove koalicije, intelektualac Miro Bulj u Splitu zaostaje u Splitu za više od 15%, takodjer za HDZovim kandidatom, a identična situacija je i u Vukovaru, gdje obožavatelj stiropora Panenić zaostaje za više od 17%. 

Add a comment

Opširnije...

Esih daleko ispred Prgometa, imamo ekskluzivnu reakciju iz stožera!

 Očekivali smo da ćemo biti bolji od gospodina Drage Prgometa. Drago mi je da su građani grada Zagreba prepoznali Brunu Esih i našu građansku listu. Mi smo doista postigli izniman rezultat kao jedna nova pojava na političkoj nacionalnoj sceni. Izbori u Gradu Zagreb su doista velik i važan politički test, građani su nas podržali i očekujem malo veći rezultat

Add a comment

Opširnije...

Potop Plenkovićevih kandidata

Prema podacima izlaznih anketa, četiri Plenkovićeva pomazanika: Prgomet, Opara, Staničić i Šojat doživjeli su potpuni fijasko. Najgore je prošao Prgomet sa bijednih 5%.  Plenkovićev kandidat za Rijeku nije ušao u drugi krug, Ivana Šojat je u Osijeku osvojila gotovo dvostruko manje od Ivana Vrkića, a u Splitu su čak uspjeli izgubiti i od Keruma.

 

Add a comment

Miloradu Pupovcu umrijeti u Zagrebu znači umrijeti u Jasenovcu

 

U Jasenovcu  i oko Jasenovca nastavlja se, uvećava i umnoža unovčavanje laži

Komemoracije u Jasenovcu, na području JUSP (Jugoslavenske ustanove srpske propagande) Jasenovac, slijede svoje tvorce u proizvodnji novih laži i konstrukcija u cilju njihova dobroga unovčavanja. Potvrdio nam je to ponovo ove godine komemorirajući istinske žrtve svojim novim lažima poznati srpski propagator Milorad Pupovac.

Add a comment

Opširnije...

Luda Amerika i još luđa Hrvatska

No to hoće li Plenković morati na parlamentarne izbore ne ovisi toliko od uspjeha oporbe, koliko od uspjeha Brune Esih i Hasanbegovića u Zagrebu, te Mosta i nezavisnih kandidata. A izgledi su da će svi oni, u situaciji razočaranosti građana politikom, proći dobro. Tada bi bili manje voljni dići ruku za Plenkovića u Saboru na jesen, kad se bude “preslagivala” vlada.

Add a comment

Opširnije...