Otkad je Penava neprijatelj, a Stanimirović prijatelj?

Raditi od manjina strateškog, ideološkog partnera, (što je raritet u Uniji!), u istom dahu tvrdeći da je ostatak desnog centra nedostojan suradnje, to neizbježno mora radikalizirati političku scenu. Jer, nema radikalnije poruke od poruke da je Vojislav Stanimirović pouzdan i lojalan partner vrijedan svake pažnje, a Ivan Penava mjera destrukcije, govora mržnje, netolerancije i nedostojan političke suradnje. Nešto ne štima, zar ne?

Opširnije...

Zviždačica iz KB Dubrava, koja se zauzela za svoje pacijente, spada u kategoriju najboljih ljudi ovog društva

POTVRĐENO: Dvoje liječnika KB Dubrava ima koronu, evakuira se cijela  bolnica – Maxportal

Takvi kao ona zavređuju da ih se istakne i pohvali pred cijelom strukom i društvenom kulturom

A sprema se neka odmazda. Psi su pušteni. No, ako dozvolimo da kaznu popije liječnica koju sada po bolnici traže kao kriminalca jer nije mogla gledati ljude u teškim bolovima ni staricu koja se na odjelu tri dana gola smrzava - to je siguran znak da smo moralno propali svi skupa.

Opširnije...

U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski rukopis

Mic po mic, prostor naših sloboda se sužava, na čitavom Zapadu. FB i ostale društvene mreže preko noći su uvele otvorenu svjetonazorsku cenzuru. U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski rukopis. Nema radikalizma do desnog, kad zatreba. Nema migranata, korumpiranih glavonja, nego desni ekstremi. Virtualni "ustaše" nadiru, sve drugo štima, cvjeta nam agrar, industrija, ekonomija, otvaraju se nova radna mjesta.

Opširnije...

Penava: ‘Nema uvjeta za ćirilicu u Vukovaru – to nije moje mišljenje, to su činjenice’

ivan penava grad vukovar

Tražiti od većinskog naroda, do svih pripadnika nacionalnih manjina, pa i pripadnika sprske nacionalne manjine koji su se stavili na stranu Obrane grada Vukovara da sada sve to precrtaju, kažu “okej idemo priznati prava koja su potrebna”, a mi smo šutjeli 30 godina, 30 nas se gazi, ne priznaje pravo i prava najbližem bratu ocu susjedu, sinu…

Opširnije...