Šutnja ministrice Divjak na vrijeđanje žrtava Ovčare

Dakle, što se nje tiče, mogu profesori javno „srati na Bleiburg“ (Kapović), mogu zazivati smrt kardinala (Stubs), mogu željeti bombe na desničare (profesorica iz Osijeka), mogu sada već ovako pljuvati i po žrtvi Vukovara poput Šolića, ništa im se ne će dogoditi jer štiti ih ministrica koja i sama pripada toj gnusnoj protuhrvatskoj klateži koja je i sama, poput njih, politički poremećena

Add a comment

Opširnije...

Treće političke opcije

Image result for hrvatski suverenisti

Hrvatski suverenisti ostvarili su odličan rezultat i postali treća snaga u državi. Uspjeh mogu zahvaliti prvenstveno osobi Ruže Tomašić (iako su, naravno, i ostala imena na listi Tomašić dala dodatni legitimitet u očima birača), ali i potpori Velimira Bujanca bez čije medijske potpore, očito, nije moguće uspjeti na desnome političkom spektru.

Add a comment

Opširnije...

Što je HDZ 30 godina poslije? Birači ostali vjerniji Tuđmanovoj ideji od vodstava HDZ-a

Pa nek se za 30. obljetnicu oni kojima je do toga stalo zamisle zašto je Tuđman svojim najbližim savjetnicima kada su počeli strančariti kazao: “Nisam ja stvarao HDZ radi stranke, nego radi države”. Jer, ako, kako kritičari sada vide, nestaje ono H, pa ono D, od Hrvatske demokratske zajednice ostaje samo Zajednica. Klijentelista.

Add a comment

Opširnije...

Migranti između velike Njemačke, Velike Kladuše i male Hrvatske

O kojoj spontanosti i bijegu od životne ugroženosti govorimo kada na put kreću gotovo isključivo muslimani iz islamskih zemalja koje nisu u ratu, kad im taj put netko nekim novcem plaća, kada ih kriminalne mreže provode iz države u državu, kada točno znaju da je cilj stići u Njemačku i uključiti se u njezin sustav socijalne skrbi pa potom poraditi na spajanju obitelji? Je li to spontanost ili projekt?

Add a comment

Opširnije...

Idiotizam naš svagdašnji

A tu se vraćamo na početak i kampanju “kako je biti Srbin u Hrvatskoj”? Pa, u biti, jednako teško kao i biti Hrvat, samo što postaje frustrirajuće kada oni, koji bi se trebali potruditi da ti bude bolje, svojim licemjernim političkim djelovanjem potiču idiote, dok istovremeno tebi crtaju metu na glavu

Add a comment

Opširnije...