Šujica je podržala Istanbulsku konvenciju

Usput budi rečeno gospođa profesorica je u EU-u glasovala za Istanbulsku konvenciju, zaslužna je za masovni turizam kruzerskoga tipa, za dovođenje golfera na Srđ pri čemu je bilo čudnih sudskih knjiženja kao vlasnika zemlje berača kadulje i majčine dušice, te sakupljača drva za ogrjev (poslije su dominikanci kao vlasnici koji su preskočeni zbog komunističke nacionalizacije tražili svoje pravo), a zemljište po metru je prodano po cijenu sladoleda

Add a comment

Opširnije...

Hoće li i Tuđmanovo ime biti zabranjeno spominjati na društvenim mrežama?

Plenkovićev pokušaj glumljenja suverenista odbacivanjem presude po kojoj je Hrvatska isključivi krivac za rat u BIH (a Srbija nevina poput novorođenčeta) trajao je otprilike dan i pol. Radi se o za ovaj i ovakav HDZ uobičajenom domoljubnom igrokazu, gdje je domoljublje uglavnom pokaznog karaktera i ima ga onoliko koliko dozvole gospodari u Bruxellesu i drugim gradovima na B, poput Buzina.

Add a comment

Opširnije...

Ako može Saucha u saborski odbor za zakonodavstvo, onda bi i Sanader mogao biti bar vanjski suradnik odbora za Ustav, a Todorić dopisni član odbora za financije!

Zluradi bi mogli reći da vijest kako je Saucha predložen za člana odbora za zakonodavstvo i nije toliko loša, jer što bi se dogodilo, da su, primjerice, HDZ i HNS Sauchu predložili u odbor za pravosuđe koji je puno ozbiljnije tijelo i u kojem se provode stvarne rasprave.

Add a comment

Opširnije...

Kad je i Hercegovina Bosna

U jednoj raspravi u Otvorenom HTV-a Abdulah Sidran između ostaloga je rekao: „Kad kažem bosanski narod tu mislim na sve narode u BiH“. Na to mu je oštro u istoj emisiji kao mamuzom podboden replicirao Nino Raspudić: „Ja nisam iz Bosne, ja sam iz Hercegovine, Hrvat iz Hercegovine, u državi koja se sada zove Bosna i Hercegovina.“

Add a comment

Opširnije...

Krstičević sazvao prezentaciju i ručak u vrijeme komemoracije za generala Praljka

Image result for damir krstičević

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević za ponedjeljak je sazvao tzv. prezentaciju postignutih rezultata rada i obilazak završnih projekata Ministarstva obrane u 2017. godini. Prema protokolu koji je objavljen u emisiji – za 11:30, svega pola sata prije početka komemoracije za Praljka, u restoranu Zvonimir organiziran je ručak za sve sudionike MORH-ove prezentacije.

Add a comment

Opširnije...

Praljak – Sokrat današnje Hrvatske

Related image

Paul Chadwick je Slobodana Praljka poistovijetio s Goeringom jer nema centar vrijednosti, koji nedostaje i današnjim elitama, koje se imenuju Europom, a s njom u smislu njezine tradicije, intelektualizma, filozofije i umjetnosti, nemaju veze. Praljak je, za razliku od Hermana Goeringa, predstavnik žrtve: branio je svoju domovinu, jer Bosna je uvijek bila kolijevka Hrvata. Zato ga se može usporediti samo sa Sokratom, koji je ispio otrov jer je bio osuđen nedužan

Add a comment

Opširnije...

Tko se boji mrtvog tijela generala Praljka?

Slikovni rezultat za general praljak heroj

Koja je to „crna ruka“ intervenirala i brzinom munje iz mainstream medija maknula vijest o sahrani generala Praljka? Koja je to „crna ruka“ spriječila bilo kakvu vijest o generalovom dolasku u Hrvatsku? To su oni koji se boje nevinosti generala Praljka, to su oni koji se boje svog vlastitog naroda, naroda koji je već do sada pokazao vrhunac dostojanstva i pijeteta prema mrtvom generalu, naroda koji je pokazao da nije nerazuman, incidentan, naroda koji vjeruje da je general Praljak nevin.

Add a comment

Opširnije...

Brigadir HV-a Ilija Vincetić: Zašto ruku na sebe, brate?

I zato putuj, prijatelju. Iz Domovine ovakve, za kakvu se borio nisi. U kojoj nije bilo mjesta za Tebe. Putuj, u bolji, pravedniji svijet. Neka ti je laka sveta hrvatska gruda, s kojom će se, ovako ili onako, spojiti Tvoje tijelo. Kao što ti je s Domovinom, neraskidivo, srasla besmrtna duša! Putuj, kao i tisuće drugih. Braće po oružju. Po ljubavi, kao suza čistoj. Neka te Gospodin primi u svoj Dom, i podari ti život vječni

Add a comment

Opširnije...

Tzv. Vijeće sigurnosti

A sada ceh plaćaju i plaćat će ga još vrlo dugo, pod medijskom i stvarnosnom hibridnom a stalnom paljbom ideološki zatrovanih i nepravedno osvetoljubivih tirana i veliko-Bošnjaka - prije svega Hrvati u BiH. A to su Hrvati koje diletantski pomazuje Andrej Plenković i istovremeno ne misli da je odavno već trebalo doći vrijeme izravnog pritiska hrvatske na Bošnjake, koji sami razbijaju BiH i sanjaju đamahiriju

Add a comment

Opširnije...

Brisanje objava intelektualaca i domoljuba uvod je u totalitarizam!

Brisanje objava uglednih hrvatskih intelektualaca poput dr. Nina Raspudića ili dr. Ive Lučića,te don Damira Stojića, Ike Mandurića i mnoštva objava domoljuba, među kojima i novinara Ivana Hrstića, samo zato što su iskazali analitičko mišljenje ili  posljednje poštovanje i sućut obitelji generala, vrlo je opasno stanje, koje može biti uvod u totalitarizam.

Add a comment

Opširnije...

Daran Bašić: “akademiku” Sidranu

“Druge su zemlje snosile troškove izbjeglica iz BiH koje su bile u Hrvatskoj i Hrvatska je u tome smislu bila kompenzirana”, istaknuo je akademik Abdulah Sidran. Ispalio je  “akademik ” Abdulah Sidran laž a probošnjački mediji  uredno prenijeli kao i uvijek .Zna se zašto

Add a comment

Opširnije...

ZAVJET U BiH: Ne dolazite u Hercegovinu, Haag je u Nizozemskoj

Gledano danas, Plenkoviću i Plenkovići bolje bi bilo da ste ’93 uzeli pušku nego otišli bistriti diplomaciju po svijetu. Kako nam je danas tamo niste ostavili nikakav trag, a ni dojam. Hrvatska jeste supotpisnica Daytonskog mirovnog sporazuma, ali vaš stav da se nećete miješati u unutarnje stvari BiH kao države, govori o ispraznosti svih vaših dolazaka do “službenog Mostara”, a poglavito Sarajeva.

Add a comment

Opširnije...

Presuda Herceg-Bosni

Image result for praljak heroj

Kad se podvuče crta na proteklo suđenje nije teško zaključiti da su naši saveznici u EU i NATO-u izdali i ponizili Republiku Hrvatsku, ali i čitav hrvatski narod. Posebno se to odnosi na (anglo)američku politiku koja je u proteklih dvadesetak godina proganjala herceg-bosanske Hrvate gdje god je stigla.

Add a comment

Opširnije...

Praljkova poruka

Image result for praljak heroj

Nakon tragičnog raspleta gotovo četrnaestogodišnjeg krivosudnog mrcvarenja ''herceg-bosanske šestorice'' u Haagu, mnogo se govorilo o tomu kakvu je poruku general Praljak htio poslati svojim činom. Jedni misle da je to bila njegova zadnja žrtva za Hrvatsku, pokušaj da na taj način protestira protiv nepravde koja se nanosi njemu i zemlji koju je branio, kad su već svi drugi načini bili iscrpljeni.

Add a comment

Opširnije...

Dvostruki kriteriji tužiteljstva i suda u Haagu

Bošnjačku stranu u ratu također se nikad nije ni teretilo za udruženi zločinački poduhvat iako je dio rukovodstva Armije BiH i Republike BiH planirao i predvodio vojne operacije "Operacija Neretva 93" i druge koje su kao posljedicu imale stotinjak tisuća raseljenih Hrvata, desetke logora i zločine u niz općina.

Add a comment

Opširnije...

Ne zaboravimo: Knjige Generala Praljka – za vrijeme ministra Bože Biškupića, državna tajnica Obuljen Koržinek proglasila ih ‘šundom’

Nina Obuljen, ondašnja državna tajnica iz Ministarstva kulture, knjigu HHO-a koja se bavi “Olujom” i zločinima nakon “Oluje”, falsifikat HHO-a nije vidjela kao problematičan niti ga je proglasila šundom, ali Praljkove je knjige svrstala u kategoriju šunda, čime su potpale pod obvezno plaćanje PDV-a.

Add a comment

Opširnije...

Cenzurom do slobode i demokracije

Image result for fuck censorship

Biden: Protiv Putina se treba boriti jačom cenzurom društvenih mreža, on potkopava slobodu i demokraciju

Joe Biden, bivši potpredsjednik SAD, objavio je prekjučer na uglednom “Foreign Affairsu” izrazito dug tekst o tome kako se SAD namjeravaju boriti protiv Putina, koji, kaže Biden, potkopava demokratske procese u svijetu koje potiče SAD, i stoji iza manje-više svega zla na ovom svijetu.

Add a comment

Opširnije...