Petrov konačno može pakirati kofere

Klub zastupnika HDZ-a i zastupnici drugih saborskih klubova poslali su u petak u saborsku proceduru prijedlog o razrješenju predsjednika Sabora Bože Petrova,a potpisalo ga je 79 zastupnika.

Prijedlog o razrješenju predsjednika Sabora poslan u saborsku proceduru

Add a comment

Opširnije...

Kukavelji na prvoj crti

Ti kukavelji misle da su o sebi ništa, a da bi o drugomu mogli biti bogzna što. Takvi su ljudi skovali ono sramotno geslo: „Nema cijene koju nismo spremni platiti za članstvo u Europskoj uniji.“ To će reći: Spremni smo članstvu u Europskoj uniji žrtvovati i slobodu, i samostalnost i suverenost svoje države! 

Add a comment

Opširnije...

Fakultet političkih znanosti – evo još nekih profesora, dionika represivnog aparata

Početkom tjedna pozornost javnosti na sebe je privukao Ante Barišić profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti – nekadašnji šef odjela za kler Službe državne sigurnosti (SDS), svjedok Josipa Manolića, (političar, šef bjelovarske Ozne, bivši predsjednik Vlade RH, poznat i po tome što je zatvorio kardinala Alojzija Stepinca) kojeg je Tomislav Karamarko tužio zbog klevete.

Add a comment

Opširnije...

Raspad koalicije

Vlada smijenila potpredsjednika Vlade i ministra uprave Kovačića i sve Mostove državne tajnike

Nakon razrješenja ministara, na telefonskoj sjednici Vlade smijenjeni su svi državni tajnici Mosta, potvrdili su nam iz Vlade. Odmah su imenovani i državni tajnici koji će naslijediti dio Mostovih dužnosti.  Smijenjen je i potpredsjednik Vlade i ministar uprave Ivan Kovačić.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatski stručnjaci bez prava glasa!?

Pojasnite nam, gospodo, po kojoj je to logici sistemska važnost sustava koji godinama opterećuje Hrvatsku i sve njezine sustave, koji bespogovorno uvjetuje Vladi, bankarskom sustavu, pravosuđu i da ne nabrajamo dalje, značajnija za ukupni razvoj Hrvatske od njezinih stanovnika?

Add a comment

Opširnije...

Pranje mozga

Mi danas imamo Vladu koja krupne, goruće gospodarske probleme uopće ne rješava. Vlada i Plenković čekaju, kao što je Milanović svojevremeno čekao da HDZ izgubi pa da on napokon zasjedne, tako Neomiljeni sada čeka da se u okruženju dignu gospodarstva, uvozi i njihovi BDP-i pa da to, po logici spojenih posuda, donese i neke promile napretka pasivnoj, zarobljenoj Hrvatskoj. Ništa drugo Vlada ne radi.

Add a comment

Opširnije...

Optimisti odlaze, pesimisti ostaju

 Image result for domovinski ratOptimizam na čijem valu je obnovljena hrvatska država danas je potrošen. Potrošile su ga političke elite. Budno paze da se ne opetuje. Dok su nemilice trošile hrvatski optimizam, stvarale su istodobno privid bolje prošlosti s pritajenom, sad već i otvorenom nadom, da bismo se u povoljnim međunarodnim okolnostima u bilo kom obliku, u nju vratili na valu više puta potrošenih jugoinicijativa kao što je ona o „zajedničkom jeziku“.

Add a comment

Opširnije...

Frljić priprema masakr sjekirama!

Ovo što Frljić radi je potpuno isto. On se trudi prikazati hrvatski narod kao nazadan, genocidan, primitivan i samim time manje vrijedan. Putuje Europom i širi takvu viziju Hrvata, kako bi u budućnosti, ako bude nekog novog rata, na nas gledali kao na nižu vrstu koju ne treba spašavati

Add a comment

Opširnije...

FRLJIĆEVA 'ONA STVAR' N. MIŠKOVIĆ: Smrt narodu, sloboda fašizmu

Da kojim slučajem gospodin Plenković nije bio pripadnik ‘briselske bojne’ svakako bi znao kako su pripadnici HV-a počesto koristili upravo taj pozdrav, čak bi se moglo kazati kako je lajtmotiv Domovinskog rata, osim tog pozdrava, bila pjesma ‘Evo zore, evo dana’, s tim kako ‘sve to skupa’ baš nitko i nije smatrao osobito važnim niti spornim, još manje uvrijedljivim ili provokativnim. Jednostavno, tako se pozdravljalo i pjevalo.

Add a comment

Opširnije...