J. Novak: Prozirne podvale

Zamislite da je savjetnik gradsko-skupštinske, ali i saborske stranke nekadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika na društvenoj mreži izjavio kako je Pavelić pobio premalo komunista ili da su to bila ona dobra stara vremena. Koja bi se dreka digla; kolika bi se internacionalizacija problema otvarala; kako bi pljuštala prozivanja, osude, ograđivanja, etiketiranja;

Add a comment

Opširnije...

Penava: ‘Jedino terorističko gnijezdo je Plenković s načinom vladanja i štetom koju čini domovini’

“Ljudi zbog svojih izjava i onog što su napisali nikada nisu bili zatvarani. Kamo nas to vodi Andrej Plenković i njegova liberalno-manjinska vlada, neka građani sami prosude. Ova dva incidenta su nešto nesvakidašnje što nam se dogodilo u Hrvatskoj pod vladavinom Andreja Plenkovića. Moram reći i da se i gruda u Petrinji također nikada nije dogodila niti jednom premijeru osim njemu”, izjavio je Penava.

Add a comment

Opširnije...

Država PROTIV obitelji Francišković!! Kome smetaju??

Država protiv obitelji Francišković! Ženu Marka Franciskovića, Lanu Francisković, i njihovu djecu OPET MALTRETIRAJU pretresom kuće, i to 10 dana prije nego što Marku Franciskoviću istječe produljeni istražni zatvor i treba se donijeti odluka o daljnjem tijeku postupka.

Add a comment

Opširnije...