Istanbulska konvencija dehumanizacija je, brisanje ljudskoga lica, manipulacija ljudima i porobljavanje naroda

Image result for gender ideology

Jedan od ključnih razloga zbog kojih je Konvencija neprihvatljiva dio je koji se odnosi na nasilno nametanje i uvođenje rodne ideologije. Države koje ratificiraju Konvenciju obvezuju se poduzeti mjere ne samo u pravnome okviru već i za promicanje Konvencije u društvenim i kulturnim obrascima ponašanja 's ciljem iskorjenjivanja predrasuda muškoga i ženskoga spola'.

Add a comment

Opširnije...

Državni proračun nam je prazan, a ne želimo uzeti ono što nam pripada

Aktualna tema ovih dana, ali i godina je carstvo Gazde Todorića. Kako i na koji način je stvorio sve što ima, ali opet i nema. Neki dan Šeks govori kako je on sve dokumente privatizacije i pretvorbe pregledao i dao na daljnje postupanje. Isti taj Šeks, koji je mnogo toga napisao i pogodovao za onih famoznih i bogatih „200 obitelji“.

Add a comment

Opširnije...

Aktualna vlada prihvatila je i proletersku jezičnu politiku Kundaka

Vlada je dakle prepustila inkluziviranim čimbenicima bez demokratskoga legitimiteta pitanja iz područja jezikoslovlja. Ne samo to, već je bez glasa protiv prihvatila i kundak politiku s ukidanjem Vijeća i proletersko nametanje pravopisa, kojega je ozbiljna struka spremila u koš. Na isti način inkluzivirana vlada prepustila i pitanje kurikulne reforme, a izgleda i pitanja vezana uz obitelj u ralje rodne ideologije Instanbulske deklaracije

Add a comment

Opširnije...

Ima sličnosti – Srbijanska policija mlatila je Albance kao i Španjolci Katalonce

Image result for srbija kosovo sukobi

Za ne povjerovati: Najveći prijatelj Španjolske je Srbija - jedna „notorna“ pravoslavna zemlja s jednom „notornom“ katoličkom. Kad medijin „konzument“ ovih dana sluša srbijanske političare, većinu političkih komentatora, bilo „običnih“ novinarskih šuša bilo onih koji se predstavljaju kao znanstvenici, ili to čak i jesu, mogao bi zaključiti: Prvo Španjolci, a tek onda Rusi, odnosno: Nisu Srbi „mali Rusi“, već su „veliki Španjolci“.

Add a comment

Opširnije...

Nadbiskupe, čemu šutnja o zločinu i sablazni?

Related image

Slučaj svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije koji je bezočno i sramno emocionalno izmanipulirao i silovao dječaka, i za to dobio sramotnu, ciničnu kaznu rada za opće dobro, kod svih ljudi, bili oni vjernici ili ne, izazvao je gađenje i nedvosmislenu osudu. Svi vjernici na takve vijesti, pa i ja sam, osjećaju se posramljenima, ranjenima, potresenima, s dubokim suosjećanjem prema žrtvama i njihovim obiteljima.

Add a comment

Opširnije...

Hasanbegović: Hrvatska država je sama po sebi negacija Jugoslavije, moramo je rasteretiti zloduha prošlosti

Image result for zlatko hasanbegović

Zlatko Hasanbegović, povjesničar i politički tajnik stranke Neovisni za Hrvatsku, gostovao je prije nekoliko dana u emisiji Gradska posla na Hrvatskom radiju. Neka od postavljenih pitanja bila su i zašto je podršku Milanu Bandiću uvjetovao preimenovanjem Trga maršala Tita, što zamjera gradonačelnikovom vraćanju biste Ivi Loli Ribaru i na čemu još namjerava inzistirati u Gradskoj skupštini?

Add a comment

Opširnije...

Jurčević o skandaloznim udžbenicima: Iza takvih akademika uvijek na kraju dođu i srpski tenkovi!

Ljušićev udžbenik povijesti u upotrebi je već desetak godina, no tek je sad u dijelu srpske javnosti okarakteriziran kao sporan. Srpski gimnazijalci već jedno desetljeće uče kako Crnogorci ne postoje, Bošnjaci su konvertiti, a Hrvati su podrijetlom Srbi. Te slične ideje imaju svoj korijen u radovima Vuka Karadžića i nacionalističkih povjesničara i ideologa iz druge polovice 80-ih.

Add a comment

Opširnije...

Toliko o 'novom' HNS-u

Vraća se Vrdoljak, spominje se fotelja potpredsjednika Vlade bez portfelja

Uz informaciju da bi Vrdoljak mogao ponovno preuzeti kormilo HNS-a, u medijima se, ispod radara zbog afere Agrokor, provukla informacija da bi Vrdoljak u prosincu, kao šef koalicijskog partnera, mogao preuzeti i mjesto u Vladi.

Add a comment

Opširnije...

Licence to kill

Image result for maja šupe horvatinčić

Krivo je more: Zašto je presuda Horvatinčiću moralno nakazna?

Sutkinja Maja Šupe je jako ljuta što je prozivaju zbog presude Horvatinčiću: ona kaže da ne odgovara narodu ni javnosti, iako presude izriče u ime Republike Hrvatske! Točnije: “Napali su me tvrdeći da sam odgovorna narodu, a ja im poručujem da to nije točno: nisam odgovorna narodu.

Add a comment

Opširnije...

Mutikaša J. Pavičić vrijeđa sve i svakoga, a Stepinca naziva politički insuficijentnim jadnikom

Jedan od tih mutikaša je svakako Jurica Pavičić koji (iz rečenih razloga) poziva da se poništi Deklaracija jer je valjda „stranačko“ ili kakvo drugo mišljenje. Možda braniteljsko. Zatim vrijeđajući sve i svakoga, kao što je običaj, prelazi na Stepinca i proziva medije da previše podržavaju kanonizaciju čovjeka koji je osuđen na komunističkom prijekom sudu iste 1946. godine kada je na zagrebački trg prikucana ploča s imenom maršala. 

Add a comment

Opširnije...

Rodna ideologija i njezine posljedice

Image result for rodna ideologija

“Feminizam, rodna ideologija, „politička korektnost“, velik dio „borbe za ljudska prava“, suvremeni liberalizam, „sekularizam“ i postmoderna su izvedenice i (ili) alat komunizma da ponovno osvoji vlast u cijelom svijetu. Tako se iz te feminističke budalaštine razvio koncept da spola uopće nema, nego da „slobodan čovjek“ može izabrati svoj spol, spolnu orijentaciju, rodni identitet i rodni izražaj”

Add a comment

Opširnije...

Europi prijeti dječji džihad

Image result for child jihad

Između ostaloga, opisuje jednu fotografiju. "Skupina djece u borbenoj spremi, s nožem u ruci, spremna za rezanje grkljana (klanje) svojih žrtava. Žrtve su odrasle muškarci, na koljenima. Ubijajući ih, djeca kliču: “Allahu akbar! Allahu akbar!”

Add a comment

Opširnije...