Ozbiljna reforma pravosuđa i drastično smanjenje poreza preduvjeti su opstanka hrvatske države

Država u kojoj je pravosuđe kvalitativno na razini Venezuele, ne može jamčiti pravnu sigurnost niti u tu državu itko normalan želi investirati. U takvoj državi ne može ništa funkcionirati kako treba. Baš ništa. A mladim se naraštajima, stvaranjem ozračja nekažnjivosti za političke kriminalce, šalje poruka da isplati baviti kriminalom

Add a comment

Opširnije...

Klatež ne skriva mržnju prema Hrvatima i Hrvatskoj

Rabeći razne modernističke trikove da bi se naoko terminološki udaljila od svoje prljave prošlosti, ta klatež ne skriva mržnju prema Hrvatima i Hrvatskoj. Živjela je i jošte živi, živjela u prvoj i drugoj Jugoslaviji, živi u samostalnoj državi  RH, a živjela je i prije obje Jugoslavije nimalo ili malo skrivajući (ili čak ponosno i javno govoreći i djelujući) da joj je ideal „vrijednost jugoslavenske rase“ 

Add a comment

Opširnije...

Nakon Europe, slijedi islamizacija Latinske Amerike

Image result for migrants islam in eu

Dok naš ministar Božinović diže ruke za Marakeški sporazum, Europa se zbog istog raspada. Dok isti sporazum za ono što bi se onkraj političke korektnosti trebalo nazvati trećom, ovaj put pacifističkom, islamskom invazijom na Europu, a ne "migracijama", jer se radi o čistom osvajanju prostora, što je zorno vidljivo iz kvartova europskih gradova u kojima vlada paralelni svijet, kriminal i šerijat.

Add a comment

Opširnije...

Tuđman i Orban kao mainstream naroda

Danas kad gledam mržnju i bijes kojima jugoslavenske antife na stalnom radu i djelovanju u Hrvatskoj dočekuju postavljanje spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu, prisjećam se slika s njegova posljednjeg ispraćaja, prije 19 godina.

Add a comment

Opširnije...

Što donosi Marakeški sporazum koji je podržala Plenkovićeva Vlada?

Nadalje, u točki 12. pod kategorijom Zajedničke odgovornosti navodi se:“On nastoji stvoriti pogodujuće uvjete koji omogućavaju svim migrantima da obogaćuju naša društva svojim ljudskim, ekonomskim i socijalnim sposobnostima.” Zaključno, u samom dokumentu koji je neobvezujući pojmovi “obveza” i “obvezujemo” se, spominju se čak 45 puta!

Add a comment

Opširnije...