Javor Novak: Naša Maslenica

HOS-ovci u ratu: "Ako te ulove, klat će te 15 dana" | Express

Ostavljam čitateljima zaključiti i okarakterizirati onoga, pa bio to i sam predsjednik Republike, koji ne priznaje dragovoljački i vitalni sklop Hrvatske vojske te junačku žrtvu HOS-a. Time ne priznaje niti značajan dio Domovinskog rata. Na čiju korist, svima je jasno. Eto krnjeg vrhovnoga zapovjednika.

Add a comment

Opširnije...

Došao je odati počast poginulima, a ponio se ko dezerter i pičkica

Bi li se Milanović na isti način ponio i ratnim operacijama da je imao privatne hrabrosti u njima sudjelovati. kako bi se ponio u vrijeme  Bitke za Škabrnju  u kad je general Ante Gotovina,  tražeći o pouzdane dečke, zapovjedio “zovi Skeju i 9. bojnu HOS-a! Tako ćemo zadržati Škabrnju!”

Jednom dezerter,  uvijek dezerter – jednom pičkica, uvijek pičkica!

Add a comment

Opširnije...

Cenzura Big Techa ili bruxellesko Ministarstvo istine?

Uvođenjem dodatne cenzure, a mainstream mediji već su danas pod potpunom kontrolom, Zapad si puca ravno u glavu. Tehno-marksizam nije ništa manje opasan od svojih ranijih inačica iz 20. st. Digitalni zatvori i gulazi vrlo se brzo mogu pretvoriti u fizičke zatvore i gulage. A nezadovoljstvo ljudi koje se dosada izražavalo na internetu moglo bi se preliti na ulice.

Add a comment

Opširnije...

HOS-ovci su ‘93. bili na Maslenici, a Milanović - za Zrinjevac spreman!

DRAGOVOLJAC - HOS-ovci: Vrhovnog zapovjednika Milanovića želimo  podsjetiti...

Milanović je prvo govorio o “karijesu” pa je bio protiv maski, onda se predomislio, stavio masku i - cijepio se... Prije toga se svađao s Plenkovićem - predstava je kratko trajala i pomirili su se, ako su uopće ikada i bili u svađi. Popularnost mu je naglo pala... Da bi skrenuo pozornost s vlastite beskorisnosti, odlučio je na Maslenici reprizirati Okučane. U kontinuitetu mu smetaju veterani HOS-a i njihova obilježja pa se ponovo okrenuo i otišao...

Add a comment

Opširnije...

Peternel Troskotu: Ne postoji odredba kojom bi se ZDS mogao kazneno procesuirati

Mostov kandidat za gradonačelnika Zagreba Zvonimir Troskot danas je kazao da bi ‘eliminirao’ i ‘procesuirao’ hrvatske branitelje iz redova HOS-a, zbog kojih je predsjednik RH Zoran Milanović prekršio protokol i napustio komemoraciju povodom VRO Maslenica. Na njegovu izjavu reagirao je dr. sc. Igor Peternel, predstojnik Ureda potpredsjednika Hrvatskoga sabora Miroslava Škore i predsjednik Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta.

Add a comment

Opširnije...