Glavni i očekivani rezultat nove Vlade je prevara birača

Tko su istomišljenici? Plenković, njegov HDZ (a to su očito svi iz te partije), Pupovac, oficiri JNA iz romskih krugova i predstavnici ostalih manjina (ali ne i svi pripadnici manjina). Tu su još i svi protivnici Hrvatske kao samostalne države, neprijatelji branitelja, protivnici hrvatske zastave s grbom s prvim bijelim poljem, pozdrava ZDS, spomen ploča braniteljima HOS-a i sl. 

Add a comment

Opširnije...

Je li Vukovar, nakon Knina, slijedeća žrtva reciprociteta?

Izjednačavanje organiziranog institucionaliziranog zločina s pojedinačnim, uglavno osvetnički inspiriranim ili isključivo materijalno motiviranim, zločinačkim djelima.Tako da za tridesetak godina ne bude apsolutno nikakve razlike između petogodišnje torture, masovnog ubijanja i raseljavanja više od 200.000 nesrba i izoliranih pojedinačnih ubojstava nevinih Srba

Add a comment

Opširnije...

Kojim jezikom se govori u Hrvatskom saboru?

Ovih dana se je u tiskanim medijima i na portalima razbuktala rasprava o tom kakvim jezikom treba govoriti u Hrvatskom saboru. Raspravu je potaknula zastupnica Anja Rašković Šimpraga koja je u svojem govorenju imala brojna odstupanja od normi hrvatskoga standardnoga jezika.

Add a comment

Opširnije...

Domovinski pokret: Najrađe bi nas zapalili poput krnjevala

Jutarnji list - OGLASIO SE MIROSLAV ŠKORO 'Domovinski pokret nije ...

Prateći hrvatski medijski prostor ovih dana, stječe se dojam da je Domovinski pokret na vlasti. Sve kritike, otrovne strelice i “neovisne” analize uperene su prema nama. Kao da je vrijeme poklada, kada se krivca za sve traži u "krnjevalu", samo što je sad ljeto, a "krnjeval" je Domovinski pokret.

Add a comment

Opširnije...