Zadnji komentari

Zeleno i Plavo Turneja 2018.

Poštovani, Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog,turističkog,kulturnog i edukativnog karaktera 

"Zeleno i Plavo Turneja 2018"

Add a comment

Opširnije...

Stop skrivačima hrvatske istine

Iz tiska izašla treća knjiga Žarka Marića

Nedavno je iz tiska izašla treća knjiga Žarka Marića, knjiga objavljenih tekstova pod naslovom "STOP SKRIVAČIMA HRVATSKE ISTINE" u izdanju zagrebačke izdavačke kuće TKANICA, d.o.o.

Add a comment

Opširnije...

Najava 5.Dani Slavonije u Crikvenici

Pravo je mjesto za vas Rivijera Crikvenica, jer u centru Crikvenice će se od 04. do 07. srpnja 2018. petu godinu zaredom održavati Dani Slavonije. Za početak, očekuje vas sajam s raznovrsnom i bogatom ponudom izvornih slavonskih proizvoda i delicija, poput domaćeg sira, suhomesnatih proizvoda (kulen, čvarci, kobasice, slanina...), meda, tradicionalnih slavonskih kolača, voćnih rakija, vina i raznih likera.

Add a comment

Opširnije...

Prijevoz djece s posebnim potrebama na more

    

Moto klub Veterani Croatia priključila se 2017 g. grupi ljudi koji organiziraju i iznajmljuju svoje privatne apartmane na Jadranu. Naime, gđa.Vjera Matulić s prijateljima osnovala je grupu 2017.g.  na društvenoj mreži Facebook pod imenom „Iznajmljivači sa srcem“ u kojoj se nudi besplatni smještaj za obitelji koji imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama te gosp. Tomislav Pavlović Fb grupu „Vozači velikog srca“ za čiju organizaciju i humanitarni rad  nosimo ponosnu nagradu „Ponos Hrvatske 2017.“

Add a comment

Opširnije...

HAZUDD dobio novo vodstvo

Novo vodstvo Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori i domovini (HAZUDD)

prije nekoliko dana u švicarskom gradu St. Gallenu kod nadležnih je vlasti registrirana Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti u dijaspori i domovini (HAZUDD).

Add a comment

Opširnije...

Poziv

Poštovani, srdačno Vas pozivamo na projekciju dokumentarnog filma NIKOLE KNEZA (SAD), 

scenaristice dr. Dorothy S. McClellan i producenta Damira Radoša (SAD):

BLEIBURG: TITOVA DOZVOLA ZA GENOCID u četvrtak 21. lipnja 2018., u 19 sati

Add a comment

Opširnije...