Zadnji komentari

Migranti divljaju gdje god dođu

Pin It

Sukob migranata kod Bihaća, ubijen devetnaestogodišnji Pakistanac

Sinoć oko 22 sata i 30 minuta došlo je do incidenta u Privremenom prihvatnom kampu Vučjak kod Bihaća, u kojem je smrtno stradao devetnaestogodišnji državljanin Pakistana.

– U jednom od šatora koji su postavljeni na ovoj lokaciji, došlo je do međusobnog fizičkog obračuna grupa migranata iz Sirije i Pakistana. Upotrijebljeno je i hladno oružje, te je nažalost devetnaestogodišnjak iz Pakistana smrtno stradao.

Također, dvije osobe iz Pakistana starosti 19 i 20 godina zadobila su lakše, odnosno teže tjelesne ozljede, te im je u Županijskoj bolnici ‘Dr. Irfan Ljubijankić’ pružena medicinska pomoć – rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP-a USŽ) Ale Šiljdedić.

Potvrđeno je i da policija intenzivno traga za počiniteljima ovog kaznenog djela, s obzirom na to da su se oni udaljili s mjesta događaja. Obavljeni su informativni razgovori s osobama koje su dovedene u prostorije Policijske uprave Bihać i koje se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelom, međutim istražne radnje su u tijeku

kamenjar.com