Zadnji komentari

Migranti nisu naoružani samo mačetama, nego i vatrenim oružjem

Pin It

Image result for migrants weapon

Crna Gora: migrant pucao policajcu u potiljak sa zadnjeg sjedišta auta

Službenik granične policije Crne Gore M.L. (41) preminuo je od posljedica ranjavanja zadobijenih oko 14 sati u Igalu. Prethodno, operiran je u risanskoj bolnici, u kojoj su doktori satima pokušavali spasiti njegov život.

Granični policajac pogođen je u glavu hicem iz pištolja, koji je, kako se sumnja, sa zadnjeg sjedišta službenog automobila ispalio privedeni migrant. M. L. je s kolegom prethodno priveo troje kosovskih državljana, jer nisu posjedovali osobne dokumente. 

Nakon ranjavanja policajca kosovski državljani su pobjegli, ali su oko 17 sati uhićeni u Sutorinskom polju.  Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Ranjen je u ruku u pucnjavi. Inspektori su tada uhapsili njega, još jednog muškarca i žensku osobu koja je sa njima bila u društvu. 

Iz Uprave policije kazali su da rade na identifikaciji troje uhapšenih. 

"Danas je u Igalu došlo do uporabe vatrenog oružja na štetu policijskog službenika Sektora granične policije M.L. Prilikom radnje privođenja tri osobe koje su u mjestu Sutorina zatečene bez osobnih isprava od strane službenika granične policije jedna od njih je uporabom vatrenog oružja nanijelo policijskom službeniku M.L. povrede opasne po život. Oni su se nakon događaja dali u bijeg", priopćila je policija.

vijesti.me