Zadnji komentari

Afganistanac pokušao silovati djevojku u WC-u McDonaldsa

Pin It

Image result for rapefuges

Budući da je 25-godišnjakinja glasno vikala, napadač je konačno pustio svoju žrtvu i pobjegao. Sumnjivca je policija uspjela pronaći, radi se o – iznenađenje – 26-godišnjem Afganistancu bez stalnog prebivališta

Jedna 25-godišnja djevojka bila je žrtva seksualnog napada u McDonald’su u Münchenu. Kako je u četvrtak policija objavila, mlada je žena bila u restoranu brze hrane na Karlsplatzu između 4.45 ujutro i 5.20 sati.

Kad je otišla na toalet, doživjela je čist užas. Muškarac ju je neopaženo slijedio i iznenada je gurnuo u kabinu u ženskom WC-u. Tamo je, prema navodima policije, skinuo ženi dijelove odjeće i dirao je.

Budući da je 25-godišnjakinja glasno vikala, napadač je konačno pustio svoju žrtvu i pobjegao. Sumnjivca je policija uspjela pronaći, radi se o – iznenađenje – 26-godišnjem Afganistancu bez stalnog prebivališta.

Muškarac je slučajno uhićen na stanici Hackerbrücke S-Bahn. Kad su ga uhitili, prepirao se s 19-godišnjakinjom. Prema navodima policije, radilo se o paru. Tijekom svađe, 26-godišnjak je nekoliko puta udario svoju djevojku, na što su prolaznici pozvali policiju koja ga je uhitila.

Izvor: Fenix-magazin/IM/priznajem.hr