Zadnji komentari

Novogodišnje duhovne vježbe u šutnji

Pin It

Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira duhovne vježbe u šutnji za studente i radnu mladež od 18 do 35 godina. Duhovne vježbe su za one osobe koje žele urediti svoj život po Božjem. Za one osobe koje žele proživjeti sedam dana tišine, odmaka od svijeta, intenzivne osobne molitve i produbljivanja molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

Prijavnica je na dnu teksta, a ovdje su osnovne organizacijske informacije i uvjeti za duhovne vježbe:

Vrijeme: 29.12.2019.-5.1.2020. (dolazak i odlazak predviđeni su u poslijepodnevnim satima).

Mjesto: Hrvatski Leskovac, Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI.

Prijevoz: u osobnom aranžmanu (ZETov bus 132 ili vlak).

Duhovnik: p. Tomislav Špiranec sa suradnicima.

Program: ignacijevske duhovne vježbe u šutnji.

Uključuje: zajedničku kontemplativnu molitvu, nagovore – točke za razmatranje, osobnu molitvu, razgovore s pratiteljem, osobni osvrt na dan, molitvu pred Presvetim.

Uvjeti:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeU60SAdN921t1-UCjr1x4KbyP71Ma2NyhekYl78ulZGFS_bw/viewformCijena: 1100 kn za radnu mladež, a 800kn za studente.

Cijena uključuje smještaj i prehranu za 7 punih dana. Realna cijena je veća, pa ukoliko netko želi dati više i time “sponzorirati” nekog studenta, može. Nek naznači pod dodatno.

Akontacija: 200kn (platiti je treba do tjedan dana nakon prijave).

Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Broj mjesta je ograničen.

Rok prijave: 24.12.2019.

Prijaviti se možete klikom miša na poveznicu u nastavku: PRIJAVNICA. Molimo pročitajte uvjete prije nego se prijavite. Hvala!

Za SKAC,

Marija Selak