Zadnji komentari

Velikosrpske pobjede u Crnoj Gori i Hrvatskoj

Pin It

Kuda ide Crna Gora? | TEME | Al Jazeera

Velikosrpska pobjeda na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori proslavljena je s visoko u zraku uzdignuta tri prsta dakle s pozdravom koji je nastao u vrijeme Slobodana Miloševića i fašističke agresije Srbije i Crne Gore na Hrvatsku, a poslije i na Bosnu i Hercegovinu i Kosovo. O tome pogledajte prvi prilog ovom tekstu:

https://kamenjar.com/crna-gora-srpska-ikonografija-zasjenila-pomirbenu-milatovicevu-retoriku/

Velika uloga u tome odigrala je Srpska Pravoslavna Crkva koja je izdašno pomagana od hrvatskih vlasti. General Prkačin je kao zastupnik u Hrvatskom Saboru ukazao na nelegitimnost te izdašne pomoći SPC-u koja se koristi i protiv same RH, BiH a ne samo Crne Gore. Naravno nije mu nitko odgovorio. Vjerojatno hoće kada budu ostvareni velikosrpski osvajački planovi.

General Prkačin je ponovno reagirao na činjenicu da je Hrvatska Pravoslavna Crkva dobila spor pred hrvatskim sudom ali je Plenkovićev ministar to odbio priznati. O tome imate drugi prilog. Plenković izvršava velikosrpski interes i prije njihove pobjede u Crnoj Gori:

https://www.dragovoljac.com/index.php/politika-i-drustvo/34548-prkacin-plenkovic-podupire-okupatorsku-srpsku-pravoslavnu-crkvu

O ulozi SPC u prvoj pobjedi na izborima u Crnoj Gori prije tri godine, a druga o fašističkom srpskom pozdravu kojim je obilježen i raniji napad na samu Hrvatsku. U toj 'priči' znakovita je uloga poznatog srpskog tenisača Novaka Đokovića pa ga simbolički zovem Đokovićevim pozdravom iz jednostavnog razloga što se tako ističe bijeda hrvatskih vlasti, povjesničara i mnogih drugih koji su poslije pobjede hrvatskih branitelja uspjeli od RH napraviti gubitnike u miru.

Da bi pobjeda u Crnoj Gori bila potpuna pobrinule su se hrvatske vlasti pa su danas najavile visoke kazne za domobranski pozdrav ZDS. Njime se branila Hrvatska u Domovinskom ratu pa je upotreba ZDS očito iskazivanje mržnje, za ne? O tome imate u trećem prilogu:

https://hrvatska-danas.com/2023/04/03/komunisti-ispadaju-male-bebe-plenkovic-i-bozinovic-spremili-drakonske-kazne-za-zds-4000-eura-evo-za-sto-vam-jos-prijeti-bankrot/

Zapravo pokazalo se da je bio u pravu Slobodan Milošević kada na ispravan način čitamo njegovu tvrdnje:

Hrvatska je pobjednik u ratu, a gubitnik u miru.

Akademik Josip Pečarić