Zadnji komentari

Tešanović u Bujici: Vučić i Vulin su pervertiti koji orgijaju, Brnabićka je velika sramota za moj narod, a Pupovac etnobiznismen i Jugoslaven, koji najviše šteti Srbima!

Pin It

TEŠANOVIĆ: - Ambasador Rolović bio je udbaški zlikovac i ono što je napravio Miro Barešić za mene je herojski čin!

O ODLASKU S KANALA BALKAN.INFO: - BIA je stopirala priču o homoseksualizmu Aleksandra Vučića i prijetila vlasnicima ukidanjem dozvola za izvoz naoružanja!

PROZVAO ŠEFA BIA-e: - Aleksandar Vulin je kukavica, a povezan je s krugovima koji u Beogradu kontroliraju prostituciju i narkotike!

TEŠANOVIĆ NAKON KONFRONTACIJE S BUJANCEM: - Oko mnogih stvari se nikada nećemo složiti, al’ nemam ništa protiv toga da se prekopa Jasenovac!

“Milorad Pupovac je Jugoslaven i ljevičar, Srbin je samo po zanimanju, a njegove ‘Novosti’ nanose najveću štetu Srbima,” izjavio je u Bujici Z1 televizije osnivač YouTube kanala Balkan.info - Teša Tešanović i napomenuo: “Pupovca nije stvorio Beograd - nego vaši političari! U Srbiji je nemoguće da sa 600 tisuća eura iz proračuna financiramo novine koje bi psovale našu državu i vrijeđale nađe svetinje!”

Svakog poštenog Srbina sramota je Ane Brnabić - rezolutan je Tešanović: - Vučić ju je postavio za premijerku jer zna da ga ne može ugroziti, takva kakva jest! Na izborima ne bi dobila niti jedan posto glasova…

Komentirao je i ubojstva koja su u zadnja dva dana potresla Srbiju: - Veliki dio odgovornosti je na medijima koji promoviraju reality kriminalce! I ja snosim mali dio te odgovornosti jer je Balkan.info ugostio Kristijana Golubovića, al’ Mitrovićev Pink je ipak mnogo gori!

Tešanović je pokrenuo Teša Podcast, nakon što su ga cenzurirali na Balkan.info… Srbijanska tajna služba BIA zabranila je drugi dio njegovog intervjua s Đorđom Višekrunom, koji je snimio u Amsterdamu: - Višekruna je bio blizak krugovima oko Vučića i javno govori da je Aca homoseksualac! Slične sklonosti ima i šef BIA-e Vulin, a vrh SNS-a poznat je po organiziranju pervertitskih orgija!