Zadnji komentari

Benčić je čak četiri puta padala godine na fakultetu, a studirala je ukupno 18 godina

Pin It

Do sada je bilo poznato da je Sandra Benčić, koja ima premijerske ambicije i koju stranka Možemo prezentira kao ‘kandidatkinju za premijerku’, iako takvo što ne postoji, diplomirala 2014. s 36 godina. Narod.hr doznaje koliko je dugo studirala, kada je upisala Pravni fakultet i je li pritom pala koju godinu.

Sandra Benčić koja želi biti predsjednica Vlade, diplomirala je 2014. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s 36. godina.

Političko-poslovna hobotnica Možemo

Kako je izgledalo fakultetsko obrazovanje ove političarke s velikim ambicijama iz ekstremno lijeve stranke Možemo, do sada nije bilo poznato, a javnost niti ona sama nije izvijestila o detaljima.

Sandra Benčić, saborska zastupnica koju je Možemo prošlog tjedna predstavio kao svoju kandidatkinju za predsjednicu vlade na izborima 2014., nije se dokazala poslovnim uspjesima, ali jest uspješnim trošenjem državnog novca

Kada je upisala fakultet koji je završila 2014. s 36 godina, bilo je do sada nepoznato, stoga smo poslali upit Pravnom fakultetu.

Otkrili su nam da je Benčić fakultet upisala akademske godine 1996./1997., dakle odmah nakon srednje škole.

No, studiranje se oduljilo sve do 2014. kada je diplomirala.

Na Pravnom fakultetu potvrdili su nam i da je drugu godinu fakulteta ponavljala jednom, a četvrtu čak tri puta.

Tema diplomskog rada bila joj je “Međunarodne i nacionalne norme u području zaštite od nasilja u obitelji” pod mentorstvom prof. dr. sc. Davora Derenčinovića.

narod.hr