Zadnji komentari

Radikalni Arapi ne žele dijeliti ništa sa Židovima

Pin It

Izrael, mala židovska kifla, manja od polovice hrvatske kifle, stvaran je na razvalinama turskog imperija, uz čak 10 novih arapskih država, na potezu od 6500km. No, radikalnim Arapima i ta minijatura trn je u oku. Jer ne žele dijeliti ništa sa Židovima. 

“KAKO PRISPODOBITI POVIJEST DRŽAVE IZRAEL – Zamislite da je Srbija pobijedila, pregazila Hrvatsku i sve susjede, a Hrvati se raziđu “ki rakova dica” te se tisućljeće smucaju po vascelom Sunčevom sustavu. Kad ipak stiže kraj srpskom imperiju, Hrvati se počnu vraćati na opustjela ognjišta, a svijet im obeća Lijepu Njihovu, pod uvjetom da je dijele sa Srbima.

NO, ISTOVREMENO, od Istanbula do Beča oživi i niska srpskih despotovina – Srpska Srbija, Srpska Mađarska, Srpska Austrija, Srpska Slovenija, Srpska Srpska itd. itd. A lokalni Srbi, u kolu sa svim tim Srbijama i Srbijicama kažu – NE, nije nam dosta, ne damo Srpsku Hrvatsku, ne zanima nas što je to nekoć bila zemlja Hrvata, ne stajemo dok ih ne izguramo u more!

SRBI IZGUBE taj i još nekoliko ratova, a Hrvati svaki put vrate poneki zalogaj domovine, ne mareći za prava srpskog življa koji na svakom uglu prijeti samoubilačkim napadima. Na svaki teroristički napad reagiraju jačim državnim terorizmom. No, pod pritiskom, Hrvati ipak potpisuju Plan Z5, koji Srbima nudi državu u državi. Pogađate – radikalni Srbi i opet odbiju! Pa pokrenu i još jedan “opći” samoubilački udar, i jš jedan, i još jedan.

PROPADAJU TAKO REDOM i planovi Z6 i Z7! Jednog lijepog dana, Srbi urade što i Arapi danas. Arapi ne kao Morlaci, već kao Morloci, provaljuju na ulice mirnih gradova, pucajući na sve živo, odvlačeći ljudski plijen, žene i djecu, u tunele ispod Gaze. Slijepi u Gazi, baš kao Samson kad su ga zarobili drevni Filistejci – kojima su današnji Palestinci ukrali ime. Al-Filistijin, kako sami sebe zovu. Samo što su pravi Filistejci nestali tisućljeće prije najezde Arapa. A ime Palestina nasilno nametnuli Rimljani, izbrisavši ime Judeje kako bi zatrli i zadnji trag Židova.

ZA POVIJESNO REALNIJU prispodobu, mogli bi smo se vratiti i u zeman kad su Osmanlije na vrata Beča kucali topovima. Izrael, mala židovska kifla, manja od polovice hrvatske kifle, stvaran je na razvalinama turskog imperija, uz čak 10 novih arapskih država, na potezu od 6500km. No, radikalnim Arapima i ta minijatura trn je u oku. Jer ne žele dijeliti ništa sa Židovima. A da su prihvatili, opet bi postali većina u zajedničkoj državi. Naravno, nema nikakve održive potrebe za još jednom mini džamahirijom u Judeji i Samariji. Jer, već postoji prava, velika, država palestinskih Arapa! Zove se – Jordan. Nekoć sastavni dio rimske Palestine. Mogu mu se opet dodati Gaza i dio Zapadne obale, kao prije 1967. To je jedino održivo smisleno rješenje…”

Ivan Hrstić/Facebook/kamenjar.com