Zadnji komentari

Musk oštro o Sorosu: On fundamentalno mrzi čovječanstvo i nagriza strukturu civilizacije

Pin It

Musk offers Starlink internet for 'recognized' aid organizations in Gaza |  The Times of Israel

Vlasnik X-a Elon Musk prozvao je milijardera Georgea Sorosa da “iz temelja mrzi čovječanstvo”. U poznatom podcastu “Joe Rogan Experience” otkrio je da i je Twitter kupio kako bi ga spasio od krajnje ljevice.

U razgovoru koji je trajao gotovo tri sata Musk je oštro kritizirao Sorosevu potporu progresivnim organizacijama i ljevičarskim političkim kandidatima.

“Po mom mišljenju, on fundamentalno mrzi čovječanstvo”, kaže Musk o Sorosu.

Sorosevo financiranje lokalnih izbora, kaže Musk, vjerojatno je najbolji način utjecanja na politiku.

“On radi stvari koje nagrizaju strukturu civilizacije… Primijetio je da je vrijednost u lokalnim utrkama puno veća nego u nacionalnim utrkama. Najmanja vrijednost za novac je predsjednička utrka, sljedeća najniža je utrka za Senat, a slijedi je ona za Kongres. No jednom kad dođete do gradskih i državnih okružnih tužitelja, ta vrijednost izuzetno je dobra. Soros je shvatio da zapravo ne treba mijenjati zakone, samo treba promijeniti način na koji se oni provode… Zato i pomaže u promicanju politike koju odobrava preko lokalnih dužnosnika. On podupire progresivne okružne tužitelje, čija je politika preblaga prema kriminalu. Radi stvari koje nagrizaju strukturu civilizacije, bira tužitelje koji odbijaju procesuirati zločine. To je sad dio problema u San Franciscu, Los Angelesu i drugim gradovima. Pa zašto biste to učinili”, istaknuo Musk.

Elon Musk u biografiji koja će uskoro biti objavljena govori o svom sinu koji se identificira kao žena te ističe kako je krajnje ljevičarska škola koju je pohađao djelomično kriva za to.

Musk: Spasiti Twitter od ljevice

Objasnio je i zašto je kupio Twitter, kojemu je sada promijenio ime u X i koji ima sjedište u San Franciscu. Kaže kako nije htio da ga više “kontrolira krajnja ljevica koja ima ‘nagrizajući‘ utjecaj na društvo”.

“Središte San Francisca opustošeno je kriminalom, ovisnošću o drogama i beskućništvom, grad izgleda kao zombi apokalipsa, a upravo je platforma (Twitter) propagirala filozofije koje su dovele do takvog ishoda. Ovo će možda zvučati melodramatično, ali brinuo sam se, to zbilja ima korozivan učinak na civilizaciju”, izjavio je.

Izvršni direktor X-a također je rekao kako se “virus wok uma” širi opasnom brzinom. Također je osudio ograničenja koja su se uvodila zbog covida, tvrdeći kako su ljudi “stavljeni na respiratore ubijeni tim istim respiratorima, a ne virusom”, Daily Wire.

narod.hr