Zadnji komentari

U toj lijepoj 'našoj' srbo-balkanskoj euro Hrvatskoj ništa novo u novoj

Pin It

Došla nova godina i što će čovik i NATO reć?

Ništa, dolazak Nove Godine za mene je kao izmjena HDZ-a i SDP-a na vlasti. Novi ministri, stare laži i obmane, ukratko vojnički rečeno ista meta isto rastojanje. 

No nekima Hrvatskoj će biti bolje ove godine ispunjenje su njihove težnje i želje. Dobili su neki "hrvati" nešto od od iznimne važnosti za medije i narod. 

A to je događaj kako je Papa Franjo odobrio blagoslov istospolaca, narodskim riečnikom kazano pederluka, zatim kako je Joža Manolić prigrlio katoličku vjeru priznao Isusa, postao instant vjernikom, odriješeni su mu svi grijesi i primio je blagoslov svećenika. 

Pitam se samo je li se prekrižio Manolić istom onom rukom za koju se opravdano sumnja kako je njenim potpisom likvidirao stotine katoličkih svećenika, nepoznat broj Hrvatica i Hrvata pa i samog Stepinca?

Ovo govori i rasvjetljuje nemali utjecaj Trojice Franje i Dva Josipa na zbivanja u povijesti Hrvata. Od sve ove petorice samo se je jedan istinski borio i zborio za Hrvatsku i njen narod. Pogodite koji, sigurno ćete pogriješiti  

Jbga kad čovjek malo politički analizira i promisli nije Papin potez politički nepromišljen ni glup valja sačuvat crkvu, crkva je politička organizacija stara 2000 ljeta u kojoj je uvijek koza sita i kupus na broju. Žrtvovat će Papa i blagoslov pedera i hrvatskog Stepinca, da bi se opravdali poneki popovi, biskupi i kardinali jer su šlatarili pipkali tamo nekog klinca...

Meni osobno je jako zasmetalo ovo prvo događanje vezano za Papu, nešto manje me je zasmetao događaj vezan za Jožu no oba su mi ta događaja jako neprimjerena, zlokobna i zlonamjerna. 

Ali naj neskrivenije je licemjerje u tomu što je postupanje katoličke crkve započinje blagoslov pederluka dočekano na nož, a davanje blagoslova drugu Joži nije? 

Što li su to gnjusnije pederi napravili hrvatskom narodu od Jože Manolića? Zašto desnica, vjernici skaču i negoduju na prvo a ne na drugo?. Ne razumiju bit će potez Pape koji spašava crkvu i potez Papinog svećenika koji zabija glogov kolac u Komunističko srce Saveza Komunista Hrvatske. 

Što li će sada biti? Hoće li se svi komunisti preobratiti u vjernike jer su to učinili veliki idoli vođe Joža Manolić, Jebo Tito? Ako je to mudri potez crkve u Hrvata žrtvovati Stepinca za pridobivanje golemog broja drugova iz komiteta?

Kojeg razvidno po njegovanju običaja, kulturi, ponašanju prema hrvatskim običajima ,jeziku, pismu, .povijesti i običajima je sačinjava 2/3 potencijalnog vjerničkog i biračkog tijela u Hrvatskoj. Onda je politika koza sita i kupus na broju već 200 puta dokazana kao uspješna. A pokazuje i kako je 70 godina indoktrinacije komunističke partije na isti način na koji sada Srbija putem svojih službi,, "muzike" i "pevača" , baš kao nekad UDB-a indoktrinira našu mladež. 

Licemjerju nikad kraja, Pjevala je Brena, pjevala je Prijovićka njena snaja sad je red neka dođe pjevat i mali Baja...

Hrvatska je poražena. Ona više ne postoji ni kao država ni kao nacija.

Mrtvo slovo na papiru. Od elemenata države ostala krnja zastava, pleter i ništa više. Sama o svom narodu i prostoru više u ničemu ne odlučuje. 

Poražena je i izdana po enti puta i to iznutra, od vlastitog izroda i od naroda izmeta. 

Svaki onaj koji je kupio kartu za Prijovićku i Brenu i slične balkanske fukare, nije se zaslužio zvati Hrvatom. Svaki je taj kupnjom te karte kupio metak kojim je u srce ustrijelio svakog onog koji se za hrvatsku ikada borio. 

Svaki taj koji je kupio kartu za te koncerte balkanskih pevaljki, a nije spreman taj iznos donirati za gladne, siromašne i bolesne ne može se Hrvatom zvati to je moje promišljanje i stav...I da , za one koji se pitaju kako muzika nije ništa kriva, kazat ću: „ U krivu ste, muzika je puno toga kriva, glazba nije...“ i s tim ću citatom završiti ovu izdajničku temu.

Da nije sve tako loše po „građevine i građevinke „ hrvatske posebno one koji žive urbanim sredinama pokazuje i slijedeća činjenica koja pokazuje kako Bog uslišuje svačije molitve.

Pa i one komunističke. Naime, konačno su drugovi i drugarice iz Rijeke, Splita, Osijeka, Pule, Varaždina a ponajprije iz Zagreba doživjele kako u tim gradovima konačno živi, radi, pridonosi svojim načinom života i kulturom više stranaca negoli Hercegovaca. 

Iako su dokazano Hercegovci genima, kulturom, porijeklom veći Hrvati negoli mnogi ovih današnjih od podstanara koje je drug Tito iz šume puškom i kamom naselio u kuće i stanove proklete im Buržoazije, koje su zauzeli kuće, tvrtke i imanja nakon osmo svibanjskog klanja.

Suma sumarum otišla dvi iljade dvaest treća a Hrvatima ni dvi iljade dvajest četvrta nije neka sreća. Broj političkih stranaka nadrastao je broj malih obrta, broj stranaca će uskoro nadrasti broj stanovnika. Hrvatske vojske je sve manje i sve je jadnija, Hrvatska policija pod kapacitirana i sve je to ne zbog policajaca ili vojnika nego zbog Premijera i njegovih Ministara. 

Broj Hrvata izvan Hrvatske svakim danom u duplo raste mediji pišu i kažu kako nam je tu u Hrvatskoj odlično jer to svakodnevno izjavljuju povlaštene političke kaste.

Sve u svemu i za kraj Hrvatska je sve druge, samo ne za Hrvate Raj..

U ime

Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček e.m

emeritus miles