Zadnji komentari

Njemački poduzetnik šokirao zemlju: 'Preuzeli su čitave dijelove gradova. Nije dobro'

Pin It

Korištenje pojma „politički islam“ u javnom diskursu Njemačke - IslamEDU

Plattner je komentirao situaciju u Njemačkoj te je rekao kako je integracija pošla po zlu. "Arapi su preuzeli čitave dijelove gradova", istaknuo je Plattner koji je nedavno napunio 80 godina. "Činjenica da su čitave dijelove grada očito preuzeli Arapi, te da tamo prakticiraju svoju etiku i razumijevanje zakona, nije dobro"

Poznati njemački poduzetnik Hasso Plattner i osnivač tvrtke SAP, koja je jedna od najvećih svjetski proizvođača softwarea i najveća u Europi opreme, komentirao je situciji u Njemačkoj te je kazao kako je integracija pošla po zlu.

Plattner je komentirao situaciju u Njemačkoj te je rekao kako je integracija pošla po zlu. "Arapi su preuzeli čitave dijelove gradova", istaknuo je Plattner koji je nedavno napunio 80 godina. "Činjenica da su čitave dijelove grada očito preuzeli Arapi, te da tamo prakticiraju svoju etiku i razumijevanje zakona, nije dobro", naglasio je njemački poduzetnik u intervjuu za "Neue Zürcher Zeitung" (NZZ) .

Plattner misli kako nije popularno reći da je nešto pošlo po zlu. "Integracija je pošla po zlu, obrazovanje, školska politika". Naglasio je kako to nitko ne želi reći ni mijenjati jer to nije popularno. 

Multimilijarder je priznao uspon AfD -a u intervjuu za NZZ te je istaknuo da ga to jako brine jer se boji da bi tijekom krize njihov udio glasača mogao lako porasti preko 50 posto. "Onda ni 75 godina demokracije ne pomaže puno, kao što vidite u SAD-u", kazao je i dodao kako je protiv zabrane AfD-a.

'Postoji jaka skupina stanovništva bliska idejama AfD-a'

"To bi ih samo ojačalo. Zato što postoji jaka skupina stanovništva koja je vrlo bliska idejama AfD-a", zaključio je njemački multimilijarder. Također se osvrnuo na prijetnje ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Sada se Njemačka mora naoružati. Mora se pokazati spremnom braniti se, a to moraju učiniti i ostale zemlje NATO-a. Ruski predsjednik Putin ima nešto posebno u planu za nas nakon što riješi svoj ukrajinski problem", pojasnio je.