Zadnji komentari

Bujica: Zagreb protiv Cece

Pin It

Bujica objavila detalje o firmi koja je reklamirala mariborski koncert udovice velikosrpskog ratnog zločinca! POVEZANI SU S AUSTRIJSKOM ‘ZELENOM’ LJEVICOM KOJA JE ZABRANILA BLEIBURG, YU-LIJEVIM GRADONAČELNIKOM LJUBLJANE I MOŽEMOSIMA DRUGA TTejca?!

RATKO MARTINOVIĆ U BUJICI: “To je provokacija! Plakate Arkanove udovice za koncert u Mariboru, Hrvati su imali pravo uništiti – ako je pitanje 'slobode' postaviti ih, onda postoji i sloboda da ih se pošara!“

UŽIVO IZ ZADRA! Hrvatski branitelji i general UÇK, Kiki Čollaku, odgovorio Ceci u ime Albanaca: “Gadi mi se sve što ona predstavlja, a na Kosovo pozivam Thompsona!”

UŽIVO IZ LJUBLJANE! Boris Tomašić, direktor Janšine televizije protiv Cece, ali i bivšeg šefa UEFA-e koji se sukobio sa Zvonom Bobanom: ”Čeferin neće ići na Cecin koncert u Maribor, on će je sa Zoranom Jankovićem gledati kod Vučića u Beogradu!”

BRANITELJI S LANIŠTA POHVALILI MLADEŽ KOJA JE UNIŠTILA PLAKAT CECE RAŽNATOVIĆ!

ANTUN PETRIĆ – FRENKI, DRAGOVOLJAC OBRANE GRADA HEROJA I BIVŠI LOGORAŠ: “Bio sam zadnji Arkanov zatočenik, dobro znam kakav je lančić Ceca nosila oko vrata i kome ga je zločinac u vrijeme okupacije Vukovara strgnuo s vrata!”

UŽIVO IZ SPLITA! SINIŠA VUCO NAPRAVIO SHOW U BUJICI – KOMENTIRAO CECU, ALI I SEVERINU: “Ona je više njihova, nego naša!”

BUJICA OBJAVILA EKSKLUZIVNU SNIMKU IZ ZAGREBAČKIH SESVETA: Pogledajte kako Plenkovićev ministar vanjskih poslova - Gordan Grlić Radman i HDZ-ov državni tajnik iz Vukovara - Zvonko Milas – feštaju uz narodnjake?!