Zadnji komentari

Trump pozvao Bidena na debatu

Pin It

Bivši američki predsjednik Donald Trump izazvao je predsjednika Joea Bidena na debatu, rekavši sinoć da je spreman suočiti se s njim “bilo kad”. “Važno je, za dobrobit naše zemlje, da Joe Biden i ja raspravljamo o pitanjima koja su od vitalnog značaja za Ameriku i američki narod.

Stoga, pozivam na debate, BILO KADA, BILO GDJE, BILO GDJE!” napisao je Trump na svojoj platformi društvene mreže Truth Social, na koju se povukao nakon što je izbačen s nekadašnjeg Twittera.

“Rasprave može voditi Korumpirani DNC (Democratic National Committee iz Demokratske stranke), ili njihova podružnica, Povjerenstvo za predsjedničke debate (CPD). Veselim se što ću primiti odgovor. Hvala vam na pozornosti oko ovog pitanja!” napisao je.

Trump izbjegao sve debate unutar republikanske stranke

Očekuje se da će se Biden suočiti sa svojim republikanskim prethodnikom na predsjedničkim izborima u studenom. Danas će održati govor o stanju nacije. Trump je rekao da će uživo razmontirati “igru po igru, o stanju nacije korumpiranog Bidena”. “Ispravit ću, u brzom odgovoru, sve netočne izjave, posebno koje se odnose na granice te njegovo instrumentaliziranje DOJ-a (ministarstva pravosuđa), FBI-a, A.G.-a i okružnih tužitelja, kako bi krenuli na njegovog političkog protivnika, mene (nešto što nikada prije nije učinjeno u ovoj državi). Jednom smo ovo već učinili s nevjerojatnim uspjehom – oborili sve rekorde. Važno je da država dobije ISTINU!”, poručio je.

Trump je preskočio sve debate unutar izbora za kandidata republikanske stranke. “Javnost zna tko sam i koliko sam bio uspješan predsjednik”, napisao je tada i dodao: “Zbog toga NEĆU VODITI DEBATE!”

geopolitika.news