Zadnji komentari

HDZ-ovac autom naletio na ženu, završila je u bolnici: 'Ali, vozio sam oprezno...'

Pin It

Saborski zastupnik HDZ-a i doktor medicine Ivan Ćelić automobilom je u srijedu oko devet sati naletio na ženu na Markovom trgu. 

Žena je prelazila ulicu kada je na nju naletio HDZ-ovac Ćelić kod zgrade Ustavnog suda, gdje ju je prethodno ostavio taksi. Završila je na vjetrobranskom staklu Ćelićevog automobila i pala na tlo. 

"Prolazio sam autom, stao sam i skrenuo udesno. Gospođa je izašla iz taksija i to se dogodilo u trenutku", rekao je Ćelić. Dodao je kako je vozio oprezno, prenosi 24sata. 

Kako je potvrdila policija, prometna nesreća dogodila se na Markovom trgu u srijedu ujutro oko devet sati uslijed neprilagođene brzine. Ćelić je također izjavio da je vozio oko 20 kilometara na sat. 

Prevezena u Dubravu

"U nesreći su sudjelovali vozilo i pješakinja. Pješakinja je lakše ozlijeđena i zbrinuta u Kliničkoj bolnici Dubrava. Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 48-godišnjeg vozača će se pokrenuti prekršajni postupak izdavanjem obveznog prekršajnog naloga", priopćili su.

Ćelić je saborski zastupnik, ali i glavni tajnik zagrebačkog HDZ-a. U Saboru je od 2016. godine, a inače je psihijatar u Specijalnoj bolnici Vrapče u Zagrebu. 

direktno.hr