Zadnji komentari

Milanović opet u elementu: ‘Gadljivo je čitati kako oni s HDZ-ovim stranačkim iskaznicama mogu sve što hoće’

Pin It

Predsjednik Milanović ocijenio da je Hrvatska u diplomatskom ratu reagirala  jedino kako je mogla | Politika

Predsjednik Zoran Milanović u subotu se ponovno oglasio na svom Facebooku.

Još je jednom napomenuo kako je ovo “najkorumpiranija vlada u povijesti Hrvatske”.

Pritom je komentirao razmjenu poruka iz 2019. između državne tajnice Josipe Rimac i ministra Olega Butkovića u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice.

‘Vjerni Oleg’

“Dok Plenković govori o borbi protiv korupcije, gledamo razmjenu srdačnih poruka između njegove državne tajnice Josipe Rimac i njegovog ministra Olega Butkovića. ‘Živio HDZ’, piše Josipa Rimac sretna zbog još jednog stranačkog uhljebljivanja”, napisao je Milanović na Facebooku.

Dodao je kako je “gadljivo čitati kako su još jednom pokazali da oni s HDZ-ovim stranačkim iskaznicama mogu sve što hoće, a svim drugima što ostane ili neka idu van iz države”.

“Tako je vjerni Oleg, na zamolbu Josipe ugurao još jednog sina još jedne prijateljice u tvrtku koja posluje s državom”, istaknuo je.

“Vjerni Oleg ničega se ne sjeća. Vjerojatno se kao ni Turudić ne sjeća da uopće poznaje Josipu Rimac. Sve se to događalo pod pokroviteljstvom AP-a i HDZ-a. Ono što je za pošten narod korupcija, za HDZ je svakodnevni obrazac ponašanja. Sad je potpuno jasno zašto je Butković glasao za Turudića – on njemu glas, ovaj njemu oprost od kaznenog progona. Sve znate! Iz petnih žila, s lažnim osmjesima se trude ostati na vlasti, jer bez države koju mogu pljačkati oni ne postoje”, piše Milanović u svojoj objavi na Facebooku.

7dnevno