Zadnji komentari

Bujica: Damir Biloglav, nositelj liste Domovinskog pokreta u 9. izbornoj jedinici

Pin It

“DP se već dokazao u borbi protiv stožeraškog terora i to je jamstvo naciji da smo spremni za nastavak bitke protiv svih globalističkih pošasti!”

HRABROG ZADARSKOG LIJEČNIKA, RATNOG DRAGOVOLJCA I BESKOMPROMISNOG BORCA ZA SLOBODU - KOJEG JE PROGONILA TZV. FARMA”ELITA” U VRIJEME KORONAKRIZE - PODRŽALI ANDRIJA KLARIĆ, IVICA MARIJAČIĆ I ZDRAVKO GOJANOVIĆ!

DR. DAMIR BILOGLAV: - Na listi Domovinskog pokreta u IX. izbornoj jedinici su četiri dragovoljca Domovinskog rata, a na HDZ-ovoj nema niti jednog branitelja!

“SDP i Možemo u vrijeme korona diktature zazivali su još radikalnije mjere protiv naroda nego što ih je provodio HDZ-ov Stožer i za nas nema nikakve razlike među njima, osim što su jedni bili na vlasti, a drugi glumili oporbu,” izjavio je u Bujici Z1 televizije dr. Damir Biloglav, jedan od najjačih ljudi DP-a i favorit na predstojećim parlamentarnim izborima: “Kao zastupnik u Hrvatskom državnom saboru inzistirat ću na podnošenju računa svih odgovornih koji su proizveli i zloupotrijebili krizu i nastaviti se boriti protiv novih opasnosti i agenda koje nam nameću strani centri moći, a slijepo ih provode i lijevi i lažno desni sluge globalizma!”

Dok su se drugi zabavljali s nazovi-svađama Milanovića i Plenkovića te bavili politički banalnim stvarima i umjetno proizvedenim aferama, dr. Damir Biloglav je vrijedno radio i liječio više od dvije tisuće pacijenata na širem zadarskom području, a među njima i pedesetak Hrvata koji su se s cijelim obiteljima vratili u Domovinu iz daleke Australije i mnogih drugih krajeva svijeta – te upravo njega izabrali za obiteljskog liječnika.