Zadnji komentari

Marin Vlahović u šokantnoj Bujici o raskolu u Mostu

Pin It

“Miletić je redikul, a Grmoja plaća u kešu! Nakon odlaska bračnog para Raspudić, ta sekta traži nove žrtve s desnice - kako bi preživjeli na političkoj sceni i nastavili varati naivne birače!”

VLAHOVIĆ POZVAO DRŽAVNU REVIZIJU DA UĐE U MOST I UTVRDI FINANCIJSKE MALVERZACIJE ZA KOJE OPTUŽUJE GRMOJU, PETROVA I TROSKOTA!

BEZ CENZURE: Pogledajte mlade, obraznovane i pametne ljude, koji su nekada surađivali s Mostom, a danas su - zbog Grmoje, Miletića, Petrova i sličnih likova – razočarani u politiku!

UŽIVO IZ SPLITA: Bruno Petrušić! UŽIVO IZ OPUZENA: Denis Šešelj! UŽIVO S TRGA SV. MARKA U ZAGREBU: Vitomir Šimić!

NOVA KARIKATURA NIKA TITANIKA: Tjedan dana nakon izbora - Most pukao, Rijeke pravde presušile…

VLAHOVIĆ: - Državna revizija morala bi utvrditi tko su priležnice šefova Mosta, kojima su proračunskim  novcem plaćana skupa putovanja u Ameriku?!

Istraživački novinar i politički analitičar, Marin Vlahović, u studiju Bujice Z1 televizije iznio je šokantne informacije o Nikoli Grmoji, Boži Petrovu i Marinu Miletiću, koji su doveli do raskola u Mostu.

“Grmoja je primao donacije u kešu, a davao ih je i meni osobno, o čemu sam spreman svjedočiti pred Glavnim državnim odvjetnikom,” izavio je Vlahović: “Pouzdano znam da je Zvonimir Troskot povezan s dijelom energetskog lobija koji je zainteresiran za netrensparentno dobivanje poslova u HEP-u!”

Marin Vlahović je ustvrdio da su šefovi Mosta “lažni borci protiv korupcije” i da je jedan od osnivača te stranke, Marko Vučetić, bio u pravu kada je rekao da je Most “trojanski konj ljevice na desnom dijelu hrvatskog političkog spektra”…