Zadnji komentari

Bujanec: Mile, fuck off

Pin It

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i tekst "Милорад Додик @MiloradDodik Follow X Српски народ ниле заборавио зло усташког злочина починьеног у логору асеновац, гдίе je убитено пола милиона Срба. Знали CMO за планове усташког режима да ну трепину ποδи;, дну раселе, a ну покатоличе. ZAZIVAO JEDINSTVO SRBA Dodik opet fantazirao O broju žrtava Jasenovca: 'Stotinu godina oštrili su sjekire... Srebrenica? Makoji genocid...'"

VJERUJEM DA ĆE NOVA VLAST DODIKU ZABRANITI ULAZAK U HRVATSKU: Dosta je bilo uvreda i lažnih velikosrpskih optužbi na račun Hrvatskog naroda!

MILE, FUCK OFF!

Lazanje su jelo koje se vrlo brzo ohladi (posebno kad dostavljači ne poznaju dobro Zagreb), a koliko nas zapravo “vole” ovi što su se tako “velikodušno” i “dobrokomšijski” razbacivali bodovima na Eurosongu, najbolje je pokazao notorni Milorad Dodik.

Diktator iz tzv. RS - paradržavne satrapije s privremenim sjedištem u okupiranoj Banja Luci, koji Vučićevim helikopterom dolazi ljetovati na Hvar kod Peđinog Waltera, opet je u Gradini bauljao o 700.000 pobijenih Srba u Jasenovcu i za to kolektivno optužio Hrvatski narod, koji je - kako kaže - puno stoljeće “oštrio sekire”… Uz već standardno velikosrpsko kmečanje na račun “genocidnih” Hrvata, maštoviti lik u huškačkom je paketu ponudio i negiranje stvarnog genocida nad Bošnjacima u Srebrenici.

Mile ipak ne kuži da bi zbog ovakvih izjava, ali i kriminala kojim se bavi na širem istarsko-riječkom području, vrlo skoro mogao postati persona non grata u Republici Hrvatskoj i da mu u izbjegavanju ozbiljnih pravosudnih problema prilikom ulaska u HRVATSKU DRŽAVU  neće pomoći ni njegov drug s Pantovčaka!

PHOTO/SCREEN/JL: Dodik i dalje luduje, al’ sad više ne može računati s Pupijem - kao čuvarom interesa ‘srpskog sveta’ u Hrvatskoj državnoj vladi…