Zadnji komentari

Pupovac osmislio lukav plan kako u EU parlament: Navodno ima Plenkovićev blagoslov

Pin It

Milorad Pupovac u tajnosti se priprema napraviti udar na nositelja zajedničke liste za Europski parlament Valtera Flegu i preferencijalnim glasova otići kao pobjednik u EP. 

Kako doznaje Hrvatski glasnik, jedan poznati hrvatski marketinški stručnjak, dizajner i tvorac pobjedničkih slogova, dobio je zahtjev od Milorada Pupovca za izradom dizajna predizbornih plakata i bilobora i to na više jezika. Očito se Milorad Pupovac pretvara u trojanca na listi i računajući na glasove svojih suboraca s istoka Hrvatske i Dalmacije, a ovaj puta i na glasove Srba iz urbanih središta koji na izborima redovito svoj glas uvijek daju lijevom i novokomponiranim "progresivnim" listama.

Upotrebljavajući osnovnu matematiku računa da će sada svoju manjinu privući da u beznađu izgubljene ljevice glasove pokloni njemu. Ostali članovi koalicijske liste, zasigurno će ovaj potez Milorada Pupovca smatrati izdajnički i prevarantskim potezom. Milorad Pupovac zasigurno može računati na dvadesetak tisuća glasova predstavnika srpske nacionalne manjine te će Valter Flego imati veliki problem u mobilizaciji svog biračkog tijela u Istri, no prava zamka se krije u tome koliko će uopće birača liberalnih i socijaldemokratski opcija izaći na izbore i kome će dati svoj glas.

Kako doznaju od istaknutih članova SDSS-a ovaj Pupovčev potez usuglašen je s Andrejom Plenkovićem te podsjeća na poznatu izreku Jadranke Kosor, ali ovaj put bi glasila : "Kuda Andrej, tuda i ja". Ova izjava je nastala na sve većem i glasnijem šuškanju i to iz redova članova HDZ-a i to onih na najvećim položajima, a najbolje ju je danas definirao samozvani kapetan neuspjelog projekta "Rijeke pravde" rekavši Z "Ja vjerujem da se (AP i Pupovac) bude u krevetu svako jutro jedan pored drugoga".

Riješite se svih vrsta boli u 3 sata! Bez tableta i praškova! Otkrijte narukvicu za biomagnetsku terapiju! >>Kliknite

Odlaze suha zlata

Očito su Pupovac i Plenković shvatili da život ove vlade ovisi o ponašanju Domovinskog pokreta i da bi pad vlade napravio veliki problem i HDZ-u i Pupovcu te bi spasonosno bilo uhvatiti dobru sinekuru u Bruxellesu i Strasbourgu.

Osim toga širi se informacija da će Plenković u Bruxelles povući svoj uži kabinet, ali i ministricu kulture i medija Ninu Obuljen Koržinek. Dakle, s Plenkovićem odlazi cijelo "hrvatsko" suho zlato, jedino jedan mali Marko ima razloga za glavobolju.

direktno.hr