Zadnji komentari

Jesmo li još uvijek ZDS?

Pin It

Image result for good evil"

Došli smo do točke kada treba reći DOSTA! Jer ovo što nam rade je prevršilo svaku mjeru. Već odavno se dvije glavne stranke uopće ne razlikuju. “Jedna duša a nas dvoje” pjevaju Plenki i Bero, lideri KPH. U tijeku je borba DOBRA protiv ZLA. Lako je ovo napisati ali kako to provesti u praksi? Sve ovisi o nama. Jesmo li još uvijek ZA DOM SPREMNI, i možemo li u dubini duše pronaći onaj ponos i prkos iz Domovinskog rata?

U ovih 30 godina, promijenilo se puno toga. Rat se više ne dobija isključivo na bojišnici, nego u medijima. INFORMACIJA je trenutačno najjače oružje, a upravo smo tu zakazali. Što nam je činiti?

Korak prvi. Prije same pomisli na bilo kakvu akciju glede oslobođenja RH od domaćih i stranih okupatora, trebamo imati svoj TV kanal i barem jednu dnevnu tiskovinu. Opet ponavljam, nemaju svi internet i još uvijek nam javno mišljenje uglavnom kreiraju elektronski mediji i tisak. Posebice kod starije populacije. Ako su rokeri s Moravu kupili N1, preko kojega nesmetano šire velikosrpsku propagandu, zašto to isto ne bi mogla učiniti i naša Dijaspora? Gledanost i čitanost bi bila velika a uložena sredstva bi vratili kroz reklame. Ali samo pod jednim uvjetom. Da se apsolutno NITKO iz Hrvatske vlasti ne miješa. Razlog? Od desetina miljardi dolara koje su naši iseljenici poslali u Domovinu, najmanje pola je “isparilo” u vidu magle.

Korak drugi. Znamo da im je laž glavno oružje i očito je da im istinom ne možemo parirati. Jer nema te činjenice koju oni svojom propagandom ne mogu okrenuti na svoju stranu. Ako nam Stari zavjet kaže: “oko za oko, zub za zub”, zašto ne bi probali i “LAŽ ZA LAŽ”? Nemamo što izgubiti. Znam da nije Kršćanski ali takva su vremena došla. “Desperate Times Call for Desperate Measures” – govorio je Ivo Lola-Ribar dok je bio mali. Pa da onda vidimo, čija majka skuplja boce od pive? Evo jedan banalan primjer: “Članovi SDSS-a bacali hrvatsku djecu zečevima ljudožderima!” Koji bi to naslov bio! Pa neka se onda i oni malo pravdaju….

Ako je netko pomislio da su naši ljevičari i državljani SFRJ najgluplji, neka još jednom razmisli. Cirkus zvani opoziv (impeachment) Predsjednika Trumpa se nastavlja, mada su već dogodine novi izbori. Mnogi se pitaju, zašto onda demokrati (SAD kmeri) ne odustaju? Iz očaja, jer znaju da na izborima nemaju nikakve šanse. Idealan scenario bi bio da Donald odradi još 4 godine mandata a onda Ivanka sljedećih 8. To bi bio siguran kraj sotonjara i konačna propast komunizma iliti globalizma (uopće nema razlike). Garantiram. Zašto je to nama bitno? Jer budućnost naše zemlje i te kako ovisi o tome. Nadajmo se najboljem razvoju događaja, jer je očito da sami ne možemo riješiti tisuću i jedan problem koji imamo. U principu kod nas apsolutno ništa ne funkcionira kako treba, osim nogometa (a i to ne može bez Apaurina). Jamili smo Slovake i sad sam sretan. Tako da mogu maštati i nećemu se nadati narednih 10 mjeseci. Ko to more platit’? Ovi što ne vole nogomet nego samo prate fudbal, imaju dvije opcije. Irska ili Nemačka?

Svratimo malo i u pravnu državu zvanu BiH (Baci i Halali). Sejdo (plemeniti) Komšić i dalje oduševljava čaršiju svojim idiotlucima. Pa kaže da u njegovoj džamahiriji nema terorista. Navodno su Hrvati slagali malog francuza Macrona, kojega je mater rano odvojila od sise. Pa je zato i dan danas voda sa sobom po svijetu.

Zanimljiva teza. I kamo sreće da je tako. Pošto u našoj diplomaciji uglavnom još uvijek rade štovatelji ćopavog i bivšeg sustava, nema teorije da bi tako nešto napravili. Niti su za to sposobni. Intrigantna je i činjenica da zlatni ljiljan i veliki “hrvat” Sejdo, spominje naš narod u 3 licu? Ili mu se omaklo ili je preskočio terapiju ?

Ali ne treba napadati spomenutog šibicara, kad i mi konja za trku imamo. I to ne samo jednoga, nego cijelu ergelu. Orjunaš pod imenom Luka Nižetić (pjevač “lahkih” nota) pri posjetu šeheru izjavi: “Ja sam prva generacija koja nije išla u pionire i bio sam vrlo tužan jer je moja sestra bila pionirka, a ja nisam. I onda sam odlučio da ću postati pionir. Uzeo sam njen šal i kapu i zakleo se uz pjesmu ”Bosnom behar probeharao”. Treba li uopće spominjati da je dotični isprdak iz Splita, grada u kome komunjare i dan danas rastu kao gljive poslije kiše. Zato bi trebalo razmisliti o premještanju Kuće cveća u Dioklecijanovu palaču. Da drugovi na čelu sa Dinom Rađom budu bliže svome idolu. Što tile uopće radi radi u Beogradu? Doklen svojatanje naših velikana? I on je kao i Sejdo bio “hrvat” i red je da ga se zakopa u rodnoj grudi. Skupa sa stotinama tisuća Hrvata koje je pobio. Ili ga jednostavno treba bacit’ u zahodsku školjku? Nije bitno. Zlikovac ostaje zlikovac, bez obzira gdje su mu kosti (minus jedna noga).

O izborima ne pišem zbom mira u kući. Jer što god čovjek kaže, nekome se neće svidjeti. I zašto bi moje mišljenje uopće nekome bilo relevantno? Ali pao mi je na pamet jedan opićen scenarij. Recimo da Ava kupi par novih sisa (XXXL). I da se situacija između “naših” kandidata toliko zakuha (a nije daleko od toga), da većina Domoljuba iz prosvjeda svoj glas da autsajderu. Našoj Avi. Bubuljičavi bi ostao na onih 30% “uvek vernih” jazavčara i mentalnih jugovića a ostatak bi pripao njoj. I dok si rekao Njonjo, eto Ave na Pantovčaku. U toplessu i tangama. U svakom slučaju bi bila bolja od Stevana i Lignjuna. A ni sise nisu za bacit’.

Za to vrijeme naš neumorni premijer (svaka mu dala) njuška po društvenim mrežama, i izbacuje sve one koji su uvrijedili njegov lik i djelo. To je prava demokracija. Bio je još jedan koji je nešto slično radio, doduše malo drastičnijim metodama. Staljinom su ga zvali. Nas koji nismo članovi niti jedne stranke, to se puno ne smatra. Imamo mi svoj Faktograf, Gong i lijeve i desne doušnike, koji se i te kako brinu o moralnoj čistoći naših objava. Bez njih bi bilo izuzetno dosadno i monotono. Ovako svako jutro kad upališ telefon i prvo pogledaš ima li te ili te pojeo mrak? Izuzetno zanimljivo. Isto kao kad dijete otvara Kinder jaje i ne zna što je unutra. Zato drugovi od srca hvala, jer bez vas naš život ne bi imao smisla.

Sabor bi trebalo preimenovati u Zoološki vrt ili u najmanju ruku – farmu. Neki dan Dr. Hasanbegović podnese amandman za ukidanje tkz. “Dana antifašističke borbe” (čitaj: genocida nad Hrvatima), kao državnog blagdana. Nazočno je bilo 105 domaćih životinja koje su glasovale protiv i 2 gospodina koji su bili za (General i Zlatko). Mislim da je sve jasno.

Ima li još onih koji ne shvaćaju da živimo u jednopartijskom sustavu?

Bojim se da ima…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar