Zadnji komentari

Urbani desničar: Rižot od pionira

Pin It

Tko im je uopće dao legitimitet za ulazak u EU? Manje od 1/3 Hrvata je glasovalo za ovu nepotrebnu avanturu. Danas bi nas puno više glasovalo za CROXIT. Za čvrste granice, našu Kunu, škole bez rodne ideologije, protiv NWO….Što onda čekamo? Ne bude li u skorije vrijeme građanskog neposluha ili referenduma, djecu ćemo i bukvalno ostaviti bez države. Jer nema teorije da ova nakarada opstane još 10-20 godina. A na tisuće Domoljuba koji su za nju dali živote, valjda trebamo zaboraviti?

Jadni partizani su tijekom Igmanskog marša, morali golim rukama vruć burek jesti. To niste znali? Normalno kad umjesto Markovine i Klasića, slušate tamo nekog Hasanbegovića. Koji u svojim izlaganjima konstantno  istinu zbori. Odakle mu pravo? A to što je za dotične debile TV u boji, ne znači puno. Jer ne ume da laže. “Srbi lažu da sakriju svoju bedu i da bi obmanuli sebe. Lažu stvaralački, maštovito i inventivno..”, reče idejni vođa genocidne nacije, Dobričina Čosić.

Domaći četnici su mi vazda bili odvratniji, od onih iz Vrnjačke Banje ili Zaječara. Jer zagađuju čisti hrvatski zrak. O zvjerstvima “antifa” s petokrakom ili kokardom(isti k.) bi se mogla napisati sabrana djela, a kamoli školski udžbenik. Međutim to je i dalje tabu tema bčagoslovljena od strane vlasti. Koliko je djece (a i odraslih) čulo za djevojku Friedu Pavlič? Koju su 42 “proletera” silovala a zatim izrezali na komade. Od nje su napravili gulaš i to pojeli. Nije nikakva propaganda, nego dokumentirano priznanje jednog slovenskog partizana na samrti. Jugo idiotima je ovo smiješno? Debeli pederčić Dudlaček, sa pročetničkog IMBexa, još traži i recept? Isti pati od kronične konstipacije jer je imao romansu sa 3 crnca, na potezu Bihać – Velika Kladuša. Dobio je i novi nadimak. LOW IQ BITCH.

U emisiji “Male tajne velikih majstora kuhinje” bilo je izvrsnih recepata. Jedan me se posebno dojmio. “Rižot od pionira”  Pa kaže:

Sastojci: 10 dkg obrijanog Mesića, 1 očišćeni Lignjun, 20 dkg naribanog Puhovskog, ½ kg sušene bravarove koljenice, dlakavi batak Kate Peović, runjava prsa Rade Borića i sitno isjeckani podočnjaci druga Stazića.

Priprava: Sve sastojke staviti u nauljeni tiganj i dodati žlicu Vegete. Dinstati 30 min. na umjerenoj vatri. Dok se to krčka, u drugoj posudi skuhati pirinač i pred kraj dodati parče šargarepe. Posuti malo kačamaka, sve skupa promješati i ostaviti da se ohladi.

Kad je jelo gotovo, otvoriti prozor i manirom Sandre Perković vaselu šerpu ubaciti u kontejner. Jer ovo ni čuko s maslom pojeo ne bi. Ima i on svoje JA. Je li ovo bilo odvratno? Dašta je. Znam da se ne treba spuštati na njihov nivo. Treba ići još niže. U pitanju je obična “satira” i ništa više.

Neki ljudi mogu pričati 3 sata a da ništa ne kažu. I to treba znati. A nekima je dovoljna samo jedna rečenica. Pa tako General Ante Prkačin (DP) kaže: “Ustaše su bili domoljubi, a partizani izdajice koji su se borili protiv hrvatske države.” Kratko, jasno i točno. Nažalost, mi smo svoju državu izgubili. Službeno je imamo, ali samo na papiru. Izgubili su je mnogi. Ameri, Nijemci, Skandinavci, Englezi, Francuzi… Njih su okupirali postupno, a naš se neprijatelj spustio iz šume davne 45’. Što su radili u šumi? Igrali se “skrivalice”. Da ih zločesti čika Nemci i Ustaše ne bi pronašli. Na kraju je došao šumar, rekao im da je rat gotov i potjerao ih vanka.

Ova okupacija od strane mentalno zaostalih, se perfektno uklapa u Globalistički projekt “velikog reseta”. Društvo bez granica, Boga, obitelji i slobode. Svi ćemo biti isti, nećemo imati ništa ali ćemo biti sretni (ko’ Rusi u gulagu). Normalno da se ovo ne odnosi na “guzonje”. “Ćoravo dete” Lennon, je ovo davno opjevalo u pjesmi “Imagine” ( Zar i ti sine Džone?)

Da smo pametni (a nismo), napravili bi 2 stvari. Ne sutra, nego danas. Prestati plaćati TV pristojbu YUtelu i organizirati Referendum o “izmjeni zakona o referendumu”. Sve što nam treba je preslik Švicarskog modela. Na taj način bi i narod, konačno dobio pravo glasa. Izbori? Nije vrijeme za šalu. Da njima možemo bilo što promijeniti, odavno bi ih ukinuli. Oni su tu pro forme, da daju legitimitet onima koji su izabrani voljom moćnika a ne naroda. K*rca graha, mi više o ičemu odlučujemo. Ili kao što to pesnik reče: “đoke pasulja”.

Nogometna reprezentacija je zadnja nit koja nas veže. I daje nadu. Zato im je trn u oku. Boljševici bi isušivali nekakvu močvaru? A upravo oni u njoj obitavaju. I zato smrde. Nevjerojatno smrde. Na jugu, opanke, komunjare, “delije”, Žikino kolo i kajmak sa obronaka Zlatibora. Navodno im smetaju: Šuker, Mamić, Dalić…To istine vidilo nije. Napadi na daleko najuspješniji Hrvatski brend, su počeli nakon bronce u Francuskoj. Kada je cijeli svijet čuo za Hrvatsku. A to ih je ubilo u pojam. Tada je predsjednik HNS bio pok. Vlatko Marković. Veliki čovjek i još veći Domoljub.

Godinama nam mediji guraju jugoslavena Prosinečkog, bivšeg trenera Zvezde. Poslije je vodio uvijek neugodni Azerbajdžan, BiH i neki lijevi Turski klub. Uglavnom, svugdje ga je popušio i nikad ništa nije osvojio. Ali to je najmanje bitno. Sve da je bio i svjetski prvak, čovjek koji je vodio ČETNIČKI klub, nema što tražiti u SVETINJI. Zato veliki Žuti, odjebi u troskoku.

Isti su scenarij planirali s košarkom i tu su nažalost uspjeli. Gdje nam je danas reprezentacija? Nema je ni na mapi. Zašto? Zbog Splitskog orjunaša i redovitog posjetitelja “kuće cveća” Dine Rađe, koga je crvena buržoazija progurala u sam vrh HKS. Rezultat je i više nego očit. A i KK. Split je na dresove vratio staro hrvatsko ime “jugoplastika”.

Junački smo pali na EP, i nemam niti jednu lošu riječ za našu SVETINJU. Igrom nisam zadovoljan, ali to je najmanje bitno. Moj duboki naklon Daliću i igračima. U tijeku je smjena generacija, tako da je i ovo što smo napravili ravno čudu. Plasirali smo se, prošli grupu i ispali tek u produžetcima. U kvalifikacijama za SP smo trenutno prvi u grupi i pred nama je još puno pobjeda i uspjeha. Za orjunaše samo dvije riječi. PUŠITE i PATITE! A kad spominjete Modrića i ekipu, stanite “mirno” u znak poštovanja prema našim krilnicima na čelu sa Poglavnikom Dalićem.

Ne sjećam se da sam ikada pisao o liku i djelu Zdravka Mamića. Jer ne navijam za Dinamo i jer mi čovjek ništa nije radio. U ovoj državi svaka vlast krade, i to je činjenica. Koliko su ti političari uplatili u proračun? NULA KUNA. Što znači da su svu tu lovu maznuli direktno iz naših džepova. Piše li se o njima? Vrlo malo.

Mamić je ovoj zemlji donio stotine milijuna eura. Platio je i neki porez. A ako je nešto mazno, dokažite. Ali kako god okreneš, država je na dobitku. Zašto je onda Zdravko državni neprijatelj broj 1? Jer mu ne mogu oprostiti USPJEH. Od Dinama je stvorio respektabilan Europski klub, i njegov uspjeh hrani cijeli Hrvatski nogomet. Reprezentaciju također. Je li sad jasnije zašto su drug Jovanović i četnik Stevanović iz Rijeke, cinkali naše navijače UEFI. I zašto je Ostojina sekta crtala svastiku, pravila nerede i pisala kako ih svaki naš poraz veseli. Operacija “Labrador” uperena protiv svih nas, koji ovu zemlju smatramo svojom.

Kako ljudima skrenuti pozornost sa gubitka slobode, PLANdemije, širenja komunizma, totalitarizma… Treba se dogoditi nešto veliko. Nešto što će odjeknuti kao grom iz vedra neba. Od dolaska Američkih marxista na vlast, sve se više piše o NLO. Slučajno? Ni govora. Sad ćemo svakodnevno raspravljati o “malim zelenim”, dok se u pozadini odvija najveći ljudski eksperiment u povijesti čovječanstva.

Za što je točno Dr. Joseph Mengele bio kriv? Za isto ono, što danas potpuno legalno rade “stožeri” diljem svijeta. Kineska gripa će nestati kad ugasimo televizore i prestanemo se bojati vlastite sjene.  Od kad je svijeta i vijeka virusi su među nama. Trebamo naučiti živjeti s njima. Pogotovo s ovim, od 0.02 % smrtnosti. MANJE OD OBIČNE GRIPE.

Globalistički klaun Franja kaže, da svi mi koji prakticiramo tradicionalnu vjeru (Otac, Sin i Duh Sveti), nismo pravi vjernici. Čini mi se da postoji i neka knjiga pod imenom BIBLIJA. U njoj sve lijepo piše i 2000 godina nam nije trebao prevoditelj. Ali Vatikanski progresivac bi to mijenjao, jer veli da moramo biti više “fleksibilni”. Ako nastave ovim tempom, ubrzo će umjesto lemozine početi skupljati pedere i migrante.

Kad smo već kod tamnopute nejači, treba pohvaliti medije. Za objektivno izvješće o zločinu iz ljubavi, koji se dogodio u multi-kulti Njemačkoj. Mladi i perspektivni Somalijac je nožem, nježno i tolerantno ubio troje ljudi. I ranio njih desetak. I sve to dok je pjevao poznatu pjesmu Kiće Slabinca: “Allahu akbar”. Kažu mediji da je motiv nepoznat!? I meni se čini. Biće da je bio Budist, pa mu je nož trebao za meditaciju?

Freddy Krueger (Petak 13.) zvani Matić, je u EU parlamentu progurao zakon o pobačaju. Iliti ubojstvu nerođene djece. Pitanje prvo: Kako totalni debil može biti EU zastupnik? Pitanje drugo: Koje p*čke materine više radimo u ovoj sotonističkoj tvorevini? Pitanje treće: Zašto ga mater nije pobacila? Zahvaljući INCEST KOALICIJI i crvenoj oporbi, dotakli smo dno. I od ratnika, postali podanici.

Tko im je uopće dao legitimitet za ulazak u EU? Manje od 1/3 Hrvata je glasovalo za ovu nepotrebnu avanturu. Danas bi nas puno više glasovalo za CROXIT. Za čvrste granice, našu Kunu, škole bez rodne ideologije, protiv NWO….Što onda čekamo? Ne bude li u skorije vrijeme građanskog neposluha ili referenduma, djecu ćemo i bukvalno ostaviti bez države. Jer nema teorije da ova nakarada opstane još 10-20 godina. A na tisuće Domoljuba koji su za nju dali živote, valjda trebamo zaboraviti?

Neće moći, bando crvena. Pitanje je momenta kad će netko popizdit? A onda slijedi domino efekt…Valjda smo u zadnjih 15-ak mjeseci shvatili da je mirno rješenje NEMOGUĆE. A da će biti lako, neće. Ako se netko nada da će u slučaju nereda policija i vojska stati na našu stranu, zajebo se. Svaka korumpirana vlast ima svoj korumpirani represivni aparat.

Moćnici se vole igrati Boga. Odlučuju hoćeš li se roditi (pobačaj) i kada ćeš umrijeti (eutanazija). A razdoblje između rođenja i smrti, sve više liči na “dragovoljno” zatočeništvo. Na jednom skupu globalističkih “znanstvenika”, raspravljalo se o genetskim eksperimentima. Da skratim. Dr. Kinez kaže da će određenim metodama, biti moguće smanjiti prosječnu visinu ljudi za 15-ak cm. Manje bi jeli, pili, trošili energiju, i time spasili zemlju od “klimatskih promjena” (što je to, što je to?). Dakle, umjesto autobusa putnike će prevoziti Fićo. Električni, normalno. A konačno će i Pigmeji osvojiti medalju na SP u košarci. 

Križaju ljude sa miševima, šišmišima i čudnovatim kljunašima, hrana se genetski modificira, a govore da je pušenje štetno? Ma nemoj majke ti? Je li zdravije zapaliti pravu Hercegovačku škiju (koja miriše i žuti se ko zlato), nego pojesti pomidoru iz Kauflanda. U kojoj ima više pesticida, nego u sisama Maje Šufit.

A možda sam ja totalno u krivu? Što ako “klimatske promjene” stvarno postoje? Upravo je upeko zvizdan u sred ljeta, a tako nešto ni Manolić ne pamti. Još ako u siječnju slučajno bude hladno, učlanit ću se u Gretin pokret. Imam i ja progresivnih ideja. Npr. kako uštedjeti dragocjenu vodu? Kupiš dezodorans koji djeluje 72 sata i tri dana se ne moraš tuširati.

A ako na akciji kupiš šteku, i duže…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar