Zadnji komentari

Samo neka ih primaju i dalje

Illegal Immigration: Over 6,531 Royalty-Free Licensable Stock Illustrations  & Drawings | Shutterstock

Migranti također imaju koristi od toga što sami mogu navesti vlastitu dob (dakle bez materijalnog dokaza za to što tvrde). Tako neki od njih tvrde da su maloljetni iako su zapravo odrasli. Na taj način migrante je još teže deportirati, a oni dobivaju pristup obrazovanju i socijalnim beneficijama koje nisu dostupne starijim migrantima

Add a comment

Opširnije...

Sjekire, noževi, vatreno oružje....

Hamburg: Muškarac mahao sjekirom kod navijačke zone / Bljesak.info | BH  Internet magazin

Njemačka policija upucala napadača: S krampom krenuo u pohod na navijače

Njemačka policija u nedjelju je ustrijelila čovjeka s krampom u blizini navijačke zone Eura tijekom marša nizozemskih navijača.

Add a comment

Opširnije...

U vrlo kratkom vremenu ovo će biti i kod nas

Napad u Njemačkoj

Horor u Njemačkoj: Muškarac nožem ubadao ljude na trgu, sve prenošeno uživo na YouTubeu

Napad se dogodio na skupu njemačkih desničara i antiislamista iz grupe Građanski pokret Pax Europa (BPE). Navodno je u napadu ozlijeđen i njemački desničarski aktivist i antiislamski kritičar Michael Stürzenberger.

Add a comment

Opširnije...

Broj ilegalnih migranata u BiH porastao za 70 posto

Migranti nemaju što raditi u BiH » Čapljina | Čapljinska mreža

Broj migranata koji su ilegalno ušli u BiH u prva dva mjeseca ove godine veći je za skoro 70 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, upozorio je tamošnji ravnatelj Granične policije i najavio zajedničke aktivnosti sa Srbijom kako bi se spriječilo krijumčarenje ljudi.

Add a comment

Opširnije...

U Brodsko-posavskoj županiji od početka godine uhićeno 350 posto više krijumčara nego lani. Policija radi danonoćno

Od početka godine u Brodsko-posavskoj županiji uhićeno je 350 posto više krijumčara nego lani! Jer to je jedina županija koja ima cijelu riječnu granicu s BIH. M: Ivana Ivanda Rožić zato je policijskim brodom provjerila stanje na terenu, ali i kako se granica nadzire iz zraka. 175 kilometara riječne granice – brodskoposavski policajci svakog dana i noći trebaju kontrolirati.

Add a comment

Opširnije...

Afganistanski imigrant ubija žene po Beču – U Beču ubijene mala curica i četiri žene u manje od 24 sata h

Plenkovićeva politika zabrane postupka žica-granica-strojnica dovela je mnoge invazijske imigrante u EU. Posljedice slijede …

Vlasti u Austriji istražuju ubojstva četiri žene i 13-godišnje djevojčice u Beču u roku od jednog dana, uključujući tri žene koje su pronađene izbodene na smrt u bordelu.

Add a comment

Opširnije...

Sigurnosni rizik za Hrvatsku: Migranti počeli koristiti teroristima omiljeni model slanja novca

Dobar dio novca migrantima pristiže, ali i odlazi iz europskih zemalja upravo u azijske zemlje iz kojih i u Hrvatsku sve češće pristižu migranti putem ozloglašenog i neformalnog sustava slanja novca Hawala koji je osmišljen u Indiji, a izuzetno značajno se koristi u Pakistanu, Afganistanu, Somaliji i drugim brojnim afričkim i azijskim zemljama.

Add a comment

Opširnije...