Peternel: Evo dokaza da je Tomašević lagao biračima o svom ocu

Otac Tomislava Tomaševića podržao Škoru. Hoće li biti na listi Škorine  stranke?!

“Dokaz da je Tomislav Tomašević večeras na RTL-u lagao biračima demantirajući da je njegov otac kandidat Domovinskog pokreta u Zaprešiću!

Ako s lakoćom laže oko nebitnih stvari, što će onda biti ako ikad, nedajbože, dođu bitne?” – poručio je Igor Peternel (DP) na svom Facebook profilu, podijelivši listu kandidata Domovinskog pokreta, Mosta i Projekta Domovina u Zaprešiću, na kojem se nalazi otac Tomislava Tomaševića, Smiljan Tomašević.

Add a comment

Opširnije...

HDZSDP-ova kalifornikacija Hrvatske

Nespretna akcija nedavnog objavljivanja prošlogodišnjeg pokušaja paljenja LGBT zastave na zgradi Grada Rijeke i jednako takva reakcija Obersnela na taj čin, potaknuli su me na još jedno promišljanje o „civilizacijskim iskoracima“ kojima je podložno i naše nestabilno društvo. Naime, palitelji i gradonačelnik taj su čin povezali s nedavnom sudskom odlukom prema kojoj bi se istospolnim parovima u Hrvatskoj omogućilo posvajanje djece!

Add a comment

Opširnije...

Stari obrasci - nove igre

Svibanj je. Mjesec je to u kojem procvatu grmovi sviba, a mladu travu prekriju crveni makovi lelujajući na proljetnom povjetarcu. Približavaju nam se dani u kojima  suza u oku zasjeni svu tu ljepotu prirode budeći bolno sjećanje na najveću kalvariju hrvatskog naroda. Mnogoj će majci, ocu i sinu zasjati suza u oku za njihovim najmilijima čiji je život nasilno prekinut rafalima zločinaca koji i dan danas sebe nazivaju pravednicima.

Add a comment

Opširnije...