Osvanula još jedna fotografija predsjednika Ustavnog suda s HDZ-ovcima

Image

Pojavila se još jedna fotografija predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića u društvu poznatih HDZ-ovaca. 

Naime, netko je na X-u objavio staru fotografiju na kojoj su Šeparović, HDZ-ov Vladimir Šeks, njegova tadašnja mladenka Anica Ressler i HDZ-ov ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić, koji je tada obnašao funkciju načelnik Blata.

Add a comment

Opširnije...

Radić odgovorio Grmoji: Gdje ste bili prije tri mjeseca kad smo vas zvali?

Tko je Mario Radić? Ostavkom Škore postao prvi čovjek DP-a - Večernji.hr

Očito je uz osiguravanje vlastitih fotelja u Saboru, što im je ključno i najvažnije,pripremao i teren za Vladu ideološkog moratorija. Domovinski pokret govori isto ono što je govorio i prije izbora, što se ne može reći za političke prevrtljivce kakvih je prepuna politička scena. Inzistiramo na načelima, a ne na jeftinoj političkoj trgovini.

Add a comment

Opširnije...

Postizborne poruke: Tko s kim može, a tko ne dolazi u obzir?

Penava: SDSS i Možemo! nisu 'među kartama' | Izbori 2024 - Grabancijaš

Najpoželjnija udavača, kako se moglo čuti ovih dana, definitivno je Domovinski pokret. Upravo bi oni mogli biti ključni za sastavljanje. Da bi mogli ići u formiranje većine bilo je jasno već u kampanji. Domovinski pokret nije imao svog premijerskog kandidata. DP sada ima sve karte otvorene, ali neće odustati od svojih određenih politika i programa.

Add a comment

Opširnije...

Domovinski pokret sigurno će biti čvrsta stijena

''Razgovarat ćemo, kako smo i govorili do sad, sa svim političkim akterima. Nećemo se konzultirati sa stranim veleposlanstvima kako to neki u Hrvatskoj čine. Pokušat ćemo provesti i doći u poziciju provoditi ono što su nam točke programa i ciljevi Domovinskog pokreta'', ističe Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta.

Add a comment

Opširnije...

Pupovac žali što SDSS nema i četvrti mandat

Pupovac o izborima govorio na kontroverznoj srpskoj televiziji: S njim je gostovao Savo Štrbac

Žao nam je da nismo išli u VII. izbornoj jedinici te da eventualno osvojimo i četvrti mandat, ali to je splet političkih okolnosti za koji nismo našli načina da ga predvladamo.

Add a comment

Opširnije...