Hasanbegović: Pozovite trnoružice iz nadzornog odbora HRT da raspišu novi natječaj !

Potpredsjednik Kluba zastupnika DP-a Zlatko Hasanbegović u potpunosti je razotkrio HDZ-ovog kandidata za ravnatelja HRT-a Roberta Šveba pa poručio: ''Prekinimo ovu grotesku, povucite prijedlog odluke, pozovite Trnoružice iz Nadzornog odbora HRT-a da raspišu novi  natječaj. Vuk će biti sit, a HRT ovce na broju. Gospodo iz HDZ-a, prestanite oživljavati i primjenjivati dosjetku Josipa Broza Tita da se zakona ne treba držati kao pijan plota!'' ?

Add a comment

Bračni par Raspudić ruši vrh HRT-a, a za vrijeme Kazimira Bačića od televizije su primili više od 300. 000 kuna

Zajedno u 'Petom danu', zajedno u privatnom životu: Marija Selak i Nino  Raspudić očekuju prinovu? - tportal

Potvrđeno nam je da je bračni par Raspudić u mandatu Kazimira Bačića, od HRT-a uprihodovao oko 310. 000 kuna.  Na HRT- u, u emisiji “Peti dan”, nastupali su u formatu Romea i Julije ( nisu bili vjenčani)).  Nino je za svoje gostovanje primo oko 172.000 kuna, a Marija Selak 140 tisuća. Honorari su to  2017., 2018., 2019. godinu.

Add a comment

Opširnije...

Talibani i platforma ‘Možemo‘ imaju dosta toga zajedničkog

Možemo, analogno kao i talibani, počinje osvajanje vlasti ne kao ruralna ratna gerila, već kao urbana gerila. Liježu po cesti, blokiraju projekte, vežu se lancima, izvikuju radikalne, lijevo ekstremističke parole. I eto ih s ulice na vlasti. Sve što je isplivalo iz Zagrebačkog holdinga, problem otpada, kadroviranje... pokazuje da imaju isti problem kao i talibani, jedno je biti gerilac, a drugo je (ne)znati upravljati.

Add a comment

Opširnije...