Malverzacije na Geodetskom fakultetu: Ministrica Obuljen i dalje tvrdi da je sve napravila kako treba

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek u Točki na tjedan s novinarkom N1 televizije Milom Moralić razgovarala o aferi na Geodetskom fakultetu. Ministrica je objasnila zašto je dala posao Geodetskom fakultetu posao bez natječaja. Podsjeća da je 22. ožujka bio potres, a 24. je bio sastanak s Geodetskim fakultetom.

Add a comment

Opširnije...

Plenkoviću, zar vas nije sramota što ste vašim politikama doveli u pitanje egzistenciju hrvatskih seljaka i same Slavonije?

''Gospodine Plenkoviću, spustite se na zemlju, obrišite naočale i pogledajte gdje ste vašom politikom doveli Republiku Hrvatsku. Pogledajte Slavoniju, pogledajte slavonska sela puna praznih kuća koje stoje uz natpis – ZA PRODAJU! Andreju Plenkoviću, zar te nije sramota?'', jasan je bio Milenko Bilic iz Stožera za obranu hrvatskog sela. 

Add a comment

Opširnije...

Ima li šanse da EPPO bude prisiljen odustati od istrage milijunskih muljaža Geodetskog fakulteta i Ministarstva kulture?

U više istupa premijer Andrej Plenković utvrdio je kako novac što ga je ministrica Nina Obuljen Koržinek dodijelila Geodetskom fakultetu za 3D skeniranje ne potječe iz europskih fondova nego iz državnog proračuna. Europsko tužiteljstvo tvrdi da je riječ o novcu iz Fonda solidarnosti.

Add a comment

Opširnije...