Javor Novak: Dajte nam predah

hrvatski i svjetski truli gulaš

Inflacija je službeno 12,3 % a u stvari je 32 %; poskupljenje hrane u RH već je mjesecima drastično; svaki tjedan pada HDZ-ovac jedan; obnove Zagreba od potresa još nema; „suosjećajni“ Izbavitelj dijeli jednokratnu pomoć penzićima kao da su poskupljenja hrane i energenata jednokratna;

Add a comment

Opširnije...

Mario Filipi: Da bi Nikola Tesla bio Srbin, trebao se je roditi u Turskoj

Šta je predvidio NIkola Tesla za 21. vijek: GENIJE IZ SMILJANA JE VJEROVAO  U ROBOTA | NajPortal.ba

Promovirajući svoju knjigu “Nikola Tesla ispod paučine” nastojim čitateljima predstaviti velikog izumitelja onakvog kakav je doista bio, što do sada autori koji su pisali o njemu nisu činili u takvoj mjeri. Ljudi koji o Tesli nisu znali gotovo ništa uglavnom su jedan od drugog prepisivali, što je dovelo do iskrivljavanja Teslinog lika do karikature.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: The Greatest Show on Earth

                     

Stari katari i bogumili vjerovali su da je Bog stvorio duhovni sviet, a Sotona ovaj naš materijalni te da su ljudske duše zarobljene u ovom korumpiranom materijalnom svietu i daje njihov konačan cilj prekinuti krug reinkarnacije (perpetualnog rađanja) i vratiti se u nebesko kraljevstvo.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Spomen na junaštvo i žrtvu ‘Kavranove grupe’

Božidar Kavran – Wikipedija

Božidar Kavran

Ti ubij mene, satri te junake što kao na pir idu za dom mrieti! Sve to za žrtvu uzmi Sveti Bože  - i satri sve nas tek Hrvatsku spasi!

To je bila tiha molitva heroja koji su bez imalo sustezanja 1947. godine odredili staviti na kocku svoje živote u borbi za oslobođenje svoga naroda od krvave jugokomunističke tiranije. 

Add a comment

Opširnije...

Javor Novak: Državne sinkope

treba nam mnogo zviždača

Nakon što je Zdravko Mamić šokirao hrvatsku javnost optužbom kako su neki osječki suci korumpirani, to se uskoro pokazalo točnim. Sada je isplivala i navodna korumpiranost šibenske sutkinje Maje Šupe. Završila je u istražnom zatvoru zbog navodnog primanja 15.000 eura kako bi presudom pogodovala jednom poduzetniku.

Add a comment

Opširnije...