IMA LI SVJETLA NA KRAJU TUNELA……???!!

Koliko god nam to bilo teško i nerado to priznajemo zaista smo jadan , loš narod . U genetskom kodu Hrvata kukavičluk , izdaja i pljačka svog naroda zauzimaju počasno mjesto. Dokaz tome je naša povijest od "stoljeća sedmog" a i prije uvijek se našlo dovoljno bitangi i izdajica da prevare , prodaju i izdaju svoj narod. A bome i sadašnjost u kojoj na našu nesreću živimo govori tome u prilog.

Add a comment

Opširnije...

Maskenbal...naš svagdašnji....!!!?

Iza nas su izborna i postizborna natezanja i prepucavanja .Vjerujem kako nam je svima pomalo dosta jer ono natezanje oko i na MOSTU bilo je podosta iscrpljujuće i na su sreću zavšilo je sa Milanovićem ispod mosta. Ne toliko zbog velike pameti Karamarka i njegove koalicije već više zbog Milanovićeve kolosalne bahatosti i gluposti .

Add a comment

Opširnije...

Hrvatsko postizborno MOSTurbiranje...

Nakon podosta godina i isto toliko prijepora oko izgradnje Pelješkog mosta , konaćno Hrvati su dobili MOST , nije Pelješki i vrlo je upitno tko će preko njega prijeći , ali ga imamo , što ćemo sa njime već je sasvim druga priča.

Add a comment

Opširnije...

Mesarica u zemlji čudesa

Toliko se priča o nekakvom američkom snu kao sinonimu za dostupnost uspjeha , naročito preko noći bez obzira na porijeklo , obrazovanje , stručnost . Ma zajebi priče , nek dođu u ovu Bogom danu zemlju pa nek vide što je hrvatski san , ili noćna mora , naravno kako kome...

Add a comment

Opširnije...

U bespućima hrvatske zbiljnosti....!!??

Ne znam kako je ostatku hrvatića i dragih nam manjina u ovoj banana državici koju smo ( pre ) skupo platili životima i zdravljem cijele generacije hrabri ljudi kao i nažalost upropaštenom budućnošću naše djece , ali meni je već poprilično puna kapa i Hrvatske i svega vezanog uz taj već pomalo imaginarni pojam .

Add a comment

Opširnije...

Most ni na nebu ni na zemlji....!!!?

Eto , taman kad smo pomislili da smo gotovi , spas se ukazao u obliku MOSTA , istina taj most nas baš i neće odvesti u bolje sutra jer su pederkasti Petrov i njegovih osamnaest apostola prezauzeti očajničkim pokušajima smještanja svojih guzica u neku od vrlo profitabilnih fotelja u vladi a manje im je na pameti boljitak države i naroda . Već viđeno , pa ipak je riječ o Hrvatima , Hrvatinama a to na žalost baš uvijek znači izdajice , lopovi i kukavice.

Add a comment

Opširnije...

Izborni cirkus

Poodavno je jasno da je država u kojoj živimo postala obični cirkus u kojem nas razno razni klauni , iluzionisti i šarlatani već godinama vodaju žedne preko vode. Godine prolaze , država propada a i mi skupa sa njome a bolje je jedino NJIMA. Bolje je jedino tim ljigavim beskičmenjacima , lopovima , lažovima , nadristručnjacima koji nas u oči mogu pogledati samo sa izbornih plakata.

Add a comment

Opširnije...

Pravo i pravda ......!!!!?

Pokušaj čovjeka da uobliči pravednost i dobrotu rezultirao je donošenjem zakona . Negdje su ti zakoni bili pravedniji negdje nisu , u modernoj civilizaciji a poglavito u ovom hrvatskom Apsurdistanu u kojem živimo možemo slobodno reći da je donošenje zakona koji bi trebali odražavati pravednost ostalo na pokušaju ili bolje rečeno potpunom promašaju.

Add a comment

Opširnije...