Zvonimir R. Došen: Kakva je razlika između zionističkih i palestinskih terorista i zašto Boris Havel smatra da Izrael treba biti priznat a Palestina ne?

Menachem Begin - terorist - premier Izraela - dobitnik Nobelove nagrade za mir

Najprije jedna napomena Borisu Havelu i svima koji neprestano trube o “antisemitizmu”. Semitski narodi (Semiti) su narodi koji govore semitskim jezicima. Mnogi od njih su izumrli a oni koji danas postoje su: Arapi, Palestinci, Libanonci, Maltezi, Židovi (samo oni čiji je materinski jezik hebrejski) i još neke manje skupine.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Uzrok glavnih problema u Hrvatskoj je kriptojugoslavenski zavnohovsko-antifašistički ustav

Početkom 1990.ih hrvatski narod se našao u situaciji koju možda najbolje opisuje jedna stara rimska poslovica:   A fronte praeciptium a tergo lupi.   ( Sprijeda ponor odzada vukovi ) ili,  bolje reći - Sprijeda ponor odzada četnici i “antifašisti”.                                                      

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Jedini genocid koji još nije lustriran

Dvije kolone - Hrvatski Fokus

Švicarski filozof Henri Frederic Amiel (1821. - 1881.) napisao o Rusima još davne 1856. godine: “Opori darovi u posliednje su vrieme ostavili svoj pečat na Moskaljima. Određena tmurna tvrdokornost, neka primitivna okrutnost, pozadina divljačke oporosti, koja pod zamahom okolnosti može postati neumoljiva čak i nemilosrdna hladna neukrotiva sila koja bi radije sviet razbila nego bi popustila nerazorivom instinktu barbarske horde još prisutnoga u poluciviliziranoj naciji… 

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: 'Oslobođenje' Zagreba

          Partizanska “prethodnica” ulazi u napušteni Zagreb              

Sigurno se mnogi sjećate kako su jugokomunisti  stalno prikazivali one slike na kojima se vidi kako su oni  u punoj formaciji s komunističkim zastavama umarširali u Zagreb 8. Svibnja 1945. godine.  Nu to jasno opovrgavaju mnoga svjedočanstva očevidaca.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Genocid u ime “pobjede nad fašizmom”

Svedočenja o stravičnim zločinima partizana: Ovo su pletenice živih  zakopanih hrvatskih djevojaka

Nikada oprostiti, nikada zaboraviti!

“…..Amo mama doma! Amo mama doma! - trgne me iz misli plačući glas djeteta u naručju matere. Tko bi pitao što misli i osjeća stotina tisuća duša naokolo. U ovim su očima tuge i brige: Istre, Dalmacije, Hercegovine, Bosne, Like, Slavonije, Vojvodine, Međimurja, Zagorja - ciele Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Ateistički blagdan

Sud u Floridi odredio nadnevak ateističkog “uskrsa”

U svim zemljama u kojima se govori engleski svi blagdani ili praznici zovu se holiday .Rieč holiday je spojena od dvije rieči iz starog engleskog riečnika , holy ( sveti) i day (dan), znači - sveti dan.

Add a comment

Opširnije...