Zvonimir R. Došen: E moj Kazo, i ti bi trgovao s onim što nije tvoje!

Sub hanc symbolicam vincere!

Prije nekoliko danana jednom portalu koji se predstavlja kao nezavisni hrvatski portal, a ustvari je glasilo hercegovačkog ogranka Pupovčevog HDZ-a na čelu s Југословеном Драганом Човићем, objavljen je članak Kazimira Mikašeka-Kaze pod naslovom “Dajem pozdrav ‘Za dom spremni’  u zamjenu za ‘Lex Tito’!

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Hrvati su jedini “kvislinzi” zato što su se ustali boriti protiv okupatora svoje zemlje

Vidkun Quisling – sinonim za kolaboracionizam (1942.) | Katolički tjednik

Vidkun Quisling

Rieč “kvisling” (Quisling) je rieč koja bi trebala služiti kao epitet za najveće izdajnike i kolaboratere s neprijateljem tj. za sve one koji su na bilo koji način, iz bilo kojih razloga, za vrieme 2. svj. rata bili na strani Sila Osovine. Taj epitet “izdaje i sramote” dobio je svoje ime po norveškom političaru Vidkunu Quislingu. 

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Pozor Hrvati! Pjevanje vaših pjesama je antisemitizam

Čitam na jednom portalu kako je Europska židovska udruga poslala otvoreno pismo medijima u Hrvatskoj vezano uz činjenicu da je novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak negdje prije 25. godina pjevao ustašku pjesmu na jednom vjenčanju. Portal je točno napisao “medijima u Hrvatskoj” (u koje i on spada) jer u Hrvatskoj osim Dragovoljca i još možda jednog ili dva u Hrvatskoj ne postoje nikakvi hrvatski mediji.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Ode Tome među kokošare!

Drugovii drugarice, pozvani ste na proslavu osamdesete godišnjice ustanka na fašističke kokoši. Kako bi što bolje iskazali zahvalnost sudionicima ustanka, našim narodnim herojima, svaki od vas neka negdje mazne i na proslavu donese jednu kokoš. Kokoši će za ručak gostima u Brezovici pripremiti profesionalni kuhar naš novi član drug Tomo Medved.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: “U ime naroda Jugoslavije i Narodnooslobodilačkog fonda”

U okupiranoj Čazmi “Maloj Moskvi” partizanski “narodni sud” izriče smrtne kazne Mačekovim HSSovcima, koji su po njegovoj (Mačekovoj) naputi otišli u partizane. Krivi su zato što su 1941. sudjelovali u razoružavanju jugoslavenske vojske i zato što su vlastnici posjeda koje je trebalo zaplieniti u korist “Narodnooslobodilačkog fonda”.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Je li Korona “wapon of mass distruction” radi kojega će doći do rata s Kinom?

Prije par dana američki je predsjednik Joe Biden zapovjedio šefovima američkih obavještajnih agencija da udvostruče trud u iztrazi o podrietlu koronavirusa “uključujući i teoriju da je došao iz laboratorija u Kini”. Biden je u svom govoru rekao da je američka obavještajna zajednica razdieljena po pitanju je li do zaraze došlo radi neke nezgode u laboratoriju ili dodira ljudi s zaraženim životinjama.

Add a comment

Opširnije...

Zvonimir R. Došen: Genocid u ime “pobjede nad fašizmom”

KAKO SAM SKINUO PLETENICE S DJEVOJAČKIH LUBANJA IZ HUDE JAME (Svjedočanstvo  Mehmedalije Alića s iskapanja) | komunistickizlocini.net

Nikada oprostiti, nikada zaboraviti!

“…..Amo mama doma! Amo mama doma! - trgne me iz misli plačući glas djeteta u naručju matere. Tko bi pitao što misli i osjeća stotina tisuća duša naokolo. U ovim su očima tuge i brige: Istre, Dalmacije, Hercegovine, Bosne, Like, Slavonije, Vojvodine, Međimurja, Zagorja - ciele Hrvatske.

Add a comment

Opširnije...