Zadnji komentari

Urbani desničar: Križni put bez kraja

Još jedna tužna obljetnica Bleiburga. Dosta toga znamo ali nismo u stanju opisati. Fale nam riječi. Jer ono što se događalo u Svibnju 45., ljudskom je umu neshvatljivo. Hrvatska je u 20. stoljeću izgubila skoro dva i pol milijuna ljudi. Izravno (pobijeni) i neizravno (iseljeni). Ovo su alarmantne brojke, jer je nestalo više od 60% naše populacije. Koja je cijena Hrvatskog  života? Nula, zero, ništica… Zašto? Jer je zlo još uvijek među nama.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Orden kralja Milorada

Sve što je napravljeno u Domovinskom ratu, ravno je ČUDU. A čuda se ne događaju svaki dan. Puno se stvari mora poklopiti za tako nešto. Danas je neprijatelj nevidljiv, tako da ni najmodernije oružje tu ne pomaže. Kažu da nam trebaju zrakoplovi. Koji će nam k*rac? Zbog Smrdije? Četnik NE SMIJE ni vrhom opanka preći granicu, jer se boji. Strahovito se boji. Na riječima su izuzetno jaki, ali su u biti obični miševi.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Nema slobode bez krvavih gaća

Kad je Plenkonja rekao “da može što hoće”, mislili smo da je prepotentan. Ali dječak je jako dobro znao što govori. Danas ovo geslo, treba rabiti u množini. Jer ONI misle da mogu sve. O kome pričam? O “eliti” i o ljudima koji bi se igrali Boga. Gospodarima života i smrti… Mijenjali bi djeci spol, klimu na planeti i određivali kako moramo živjeti. Slobodu bi dobivali na kapaljku, a umirali bi kad oni to odluče.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Neprilagođen

Probao sam se staviti u kožu prosječnog “komšije”. Čisto da vidim kako izgleda svijet iz nebeske perspektive? Otvorim neki njihov portal i počnem čitati. Nakon par minuta se počnem valjati od smijeha. Što zbog jezika a što zbog laži. Ne samo da lažu druge, nego lažu i sami sebe. Pa imaš dojam da su centar svijeta, i da se svi otimaju za njihovu naklonost.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Počeo je lov na “normalne”

Jesu li najbolji dani života iza nas? Ovisi o godini rođenja i definiciji pojma “najbolji”. Netko će dobiti na lotu, i reći da su mu se ispunili svi snovi. Osobno, ne mislim tako. Jer sreću ne možeš kupiti novcem. Imao sam tu privilegiju da su mi čak 2 dana bila “vrh vrhova”. Kada su mi se rodila djeca. Ne postoji blago na ovome svijetu, kojim se taj osjećaj može platiti. Dakle moji su snovi ostvareni i uopće ne smatram da mi budućnost nosi nešto dobro. Naprotiv.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Prodajem Hrvatsku

“Prodajem Hrvatsku”, kaže Plenki. “Cijena?” “Bagatela”. Ovo me malo zbunilo, jer sam mislio da smo odavno prodani. Izgleda da je ostalo još “obiteljskog srebra”? Uglavnom, radi se o kreditima EU koje netko treba vratiti. Tko? Mi titogajebo, tko će drugi? Ovaj vrijedni neimar, koji je od RH uspio napraviti Švicarsku (granice nam liče na ementaler), kaže da su krediti bespovratni. Jesu. Ali samo 20%. A ostatak treba vratiti, i to s kamatama. Dakle drug laže. 

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Jozo.com

ONI SU ZLO. Sotona. Tama. Jahači apokalipse. Posjeduju sve najgore osobine ljudskog bića. Mislim na skupinu luđaka koja želi ovladati svijetom. A malo im fali…

Tko su te spodobe? Vrlo delikatno i zajebano pitanje. Svi znamo za: Soroša, Gatesa, Rothschilda, Rockefellera… Ali nije to to. Oni su samo fasada, iza koje se kriju puno jači igrači koji vuku sve konce.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Kad ostaneš bez teksta

Daleko najveći komad budale je onaj, koga vidim u ogledalu dok se brijem. Taj tip iz ogledala bi s vremena na vrijeme nešto napisao, i to mu je prešlo u naviku. Sad ima problem. Nema više o čemu pisati. Ima tema, ima i materijala, ali sve je to teški pesimizam.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Teorije zavjere i ostale bajke

Pitamo se: “Gdje su vođe, koje će nas povesti u boj za konačno oslobođenje Hrvatske?” Nema ih dame i gospodo, jer MI SMO TI. Uz rijetke izuzetke (poput Generala Glasnovića), nitko se neće pojaviti na bijelom konju i povesti Hrvate. Mi bi trebali biti i vojska i zapovjednici. Tako nas je zapalo, i drugog izbora nemamo. Kako to ostvariti? To morate pitati nekoga pametnijeg.

Add a comment

Opširnije...

Urbani desničar: Špaher sam, tim se dičim

I Ray Charles-u bi bilo jasno, da je HDZ odavno izgubio identitet. Totalno su se odrekli Predsjednika Tuđmana i sve njegove ostavštine. Ali da će postati klasična lijeva stranka, malo je tko očekivao. Slogan: “stranka desnog centra” je postao vic. Šala. Zajebancija. Osim šuplje retorike, nema apsolutno nikakve razlike između “zajednice” (jugoslavena, Juda i trofaznih) i SDP-a. Čak bi otišao malo dalje i nazvao ih “leftardima u skupim odijelima” ili “izdajnicima koji glume gospodu.”

Add a comment

Opširnije...