Zadnji komentari

Urbani desničar: Prašak za pecivo

Pin It

Multikulturalizam je utopija. Klasična. Crkva, džamija i sinagoga, mogu stajati jedna do druge. Ali tu nema mira, niti će ga ikada biti. Jer svatko smatra kako su upravo njegovi običaji i principi najvažniji. Za to lijeka nema, a i povijest nam je učiteljica. Koliko se puta trebamo zajebati i koliko ratova trebamo voditi, da bi ovo shvatili?

Jedno je teorija a drugo je praksa. Ni komunizam na papiru ne izgleda loše. Ali u praksi je čisto ZLO. Mi koji smo imali tu “sreću” i osjetili blagodati titinog režima, dobro znamo o čemu se radi. Nažalost, mnogi o tome ne mogu svjedočiti. Jer su platili glavom zbog nepodobne riječi ili misli. Današnji GLOBALIZAM je spoj gore navedenoga. I to na kvadrat. Daleko najveća opasnost po svijet u ovome trenutku. Upravo zato ne treba tražiti dlaku u jajetu, nego dati potporu svima onima koji se bore protiv SOTONISTIČKE ELITE.

Marine Le Pen mi nikada nije bila draga. Posebice zbog njene javne sklonosti prema četnicima. Ali tako je oduvijek bilo i biti će. Englezu i Francuzu će opančari uvijek biti ispred nas. Međutim, u ovim jebenim vremenima, emocije treba ostaviti po strani. I biti pragmatičan. Jer je u pitanju borba za goli opstanak. Unatoč svim manama, njena pobjeda nad Macronom bi bila jak udarac globalistima. A vrlo lako bi mogla pokrenuti i domino efekt. Četnikuša Vesna, zvana “Yugo-Pussy”, na tečnoj čirilici kaže: “Bilo bi strašno opasno za Evropu da izaberu Le Pen”. Ako je ona protiv, logično je da ću ja biti ZA.

I anemični je stao u obranu maloga pederčića Mikroba. Svoga “guznog jarana”. Usput je (spontano?) spomenuo, kako je pozdrav “ZA DOM SPREMNI”, zabranjen!? Ako je to tako, zašto ne bi i snage HOS-a, proglasio ilegalnima? Zato što “guza radi”! Činjenicu da su pod tim pozdravom branili Hrvatsku i položili svoje živote, možemo jednostavno prešutiti. A ni rehabilitacija “sao krajine” nije loša ideja? Što ti misliš, malokrvni? Sve u kontekstu ljubavi i suživota sa 7 meleona četalja. Da ne bih bio nekulturan, samo ću citirati Aristotela: “Čuko, keva, seks.” I tako do iznemoglosti…

Pošto su nas svi izdali, zašto bi Generali bili izuzetak? Gotovina, Čermak, Rojs, Krešić, Miljavac i Lošo se zalažu za pomilovanje Udbaških nuspojava, Perkovića i Mustača. Potpisaše pismo koje je sastavio jugo-isprdak Nobilo. “Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može…”. Gotovina i Lošo me nisu iznenadili. Ante je u Haag otišao kao Hrvatski časnik a vratio se kao partizan. A Lošo već godinama valja pizdarije. Ponekad nešto i ubode, ali i ćorava kokoš zrno nađe. General Glasnović kaže: “Tko bi vjerovao da će 30 godina od Domovinskog rata neki ‘hrvatski časnici’ braniti udbaško komunistički kalifat?” Nitko normalan, dobri i časni naš Generale…

Danas (20.4) se navršava 53. godišnjica ubojstva ISTINSKOG HRVATSKOG GENERALA – Vjekoslava “Maksa” Luburića. Poznatog i kao General Drinjanin. Mislio sam napisati koju riječ, ali nema smisla. Jer je maestro pisane riječi, gospon. Zvonimir R. Došen (na “DRAGOVOLJCU”) već objavio prigodan tekst, koji toplo preporučam. Završava porukom: “General Vjekoslav vitez Luburić – S nama je!”

Ako ćemo već pomilovati Udbaše, onda idemo do kraja. Kao prvo, treba srušiti sve Braniteljske spomenike. Pošto nije bilo nikakve agresije. Samo “sićušni građanski ratić”. Tko ne vjeruje neka pita komšije. Na gradske trgove ponosno postavimo kipove: Staljina, Lenjina, Ćopavog, Kardelja, Dolanca, Rade Končara.. i vratimo se vrijednostima NOB-a. Braniteljima treba uzeti mirovine i dati ih četnicima umjesto ratne odštete. OBAVEZNO uvesti Marksizam u osnovne i srednje škole. Kad je bal, nek’ je maskenbal. Tek tada ćemo ispuniti sve uvjete, za ulazak u antifašistički Schengen.

Nakon uvjerljive Orbanove pobjede u Mađarskoj, slijede im sankcije EU. Zašto? Tko je vidio pobijediti na poštenim izborima? BRUKA i SRAMOTA. Zašto je onda Soroš financirao crvenu oporbu, krvavo stečenim novcem? Pa sad nema “leba da jede”. Uz izbore je održan i referendum o primanju muslimanskih “izbjeglica” i promoviranju LGBTIdiotske… ideologije. Lucidno- perfidni Mađari su to glatko odbili. Da čovjek ne povjeruje “sopstvenim” očima? U današnjem progresivnom i suvremenom svijetu, pitati narod što bi želio? Nečuveno!

Gordan Lauc, jedan od rijetkih znanstvenika koji istinu zbori, veli: “Fascinira me kako je pandemijski marketing isprao mozgove nekih ljudi?” Mene ne. Kad znaš da ti trećina pučanstva još uvijek kuka za titom i jugom, što drugo možeš očekivati? Nije u pitanju samo glupost, nego dosta ljudi jednostavno NE ŽELI misliti. “TV nikada ne laže”, rekao je Homer Simpson.

Kako je lako izmanipulirati ljude, pokazuje i detalj sa dodjele Oskara. Ovo ljevičarsko, WOKE sranje ne pratim već godinama. Niti gledam nove “politički korektne” filmove. Što se u stvari zbilo? Crnac je crncu odvalio šamar, jer mu je ovaj zajebavao ženu. I sad cijeli svijet o tome raspravlja? Je li ikome palo na pamet, da je možda sve unaprijed ogovoreno? Zašto? Jer je gledanost Oskara (od kada su se počeli petljati u politiku i ideologiju) drastično pala. Upravo zahvaljujući “šamaru”, ovaj Oskar je drugi po najmanjoj gledanosti. Da nije bilo “spontanog incidenta”, bio bi uvjerljivo prvi. Odozada.

Činjenica je da živimo u neo-komunizmu. I da punim plućima dišemo nauk Marxa i Engelsa. Kao onomad u SFRJ. Jedino su vladajući malo napredovali, glede stranih jezika. Drug Andrej Visarionovič-Plenkin izvrsno priča “sejaset stranskih lengviđa”, dok ĆOPO nije znao ni hrvatski. I to je jedina razlika. Pardon, ima još jedna. Jebach iz Banskih dvora kupuje kožne cipele u specijaliziranim trgovinama. Dok je velikan iz Kumrovca imao izbor između Lesnine i Šipada. I to bi bilo to…

Što smo još naučili u zadnje vrijeme? Da ne treba ulaziti u nikakve saveze. AKO želimo biti neovisni i ponosni. Ni Višegradska skupina više nije ono što je bila. Dakle uzdaj se u se i u svoje kljuse, i zajebi sve što drugi rade. Normalno da ne će biti lako, ali svaki početak je težak. “Voda je zlato”– rekla je operna diva Mica Trofrtaljka. I oko nje će se u budućnosti voditi ratovi. A mi imamo naveće zalihe pitke vode u Europi. Dobro stojimo i sa naftom i plinom (za podmiriti domaće potrebe), a slično je i sa hranom. O turizmu ne treba ni pričati, jer nam je dragi Bog dao najljepši komadić zemlje na svijetu.

Znači, nema razloga za brigu? Ima kume. I te kako. Jer su JUDE većinu nabrojanoga, odavno prodali strancima. Za škude iliti EURE. Što činiti? Nemam pojma, jer nisam toliko pametan. Ali znam da ovako dalje ne ide. Velike zemlje guraju male, da se u njihovo ime “kurche”. Pa tako i nas. A “naši” ne samo da dragovoljno pristaju, nego poslije svake zapovjedi pitaju: “Gospodo treba li felacio? Oprali smo zube…”

Je li baš sve gotovo? Ne bih rekao. Da je tako, ne bi im i dalje trebala danonoćna propaganda. Očito je negdje zapelo? Glede Ukrajine ništa novo. Koji god portal otvoriš, čekaju te iste vijesti: “Potopljen ruski brod”, “Ubijeno 40 ruskih zapovjednika”, “Oslobođeno toliko i toliko gradova”, “Ruska vojska se raspada i moral im je na nuli”…. Nakon što ovo vidiš, pomisliš da se bliži kraj rata i da su Rusi pred kapitulacijom. Ali takvu rečenicu još nigdje nisam vidio. Jer nakon nabrajanja vojnih uspjeha, slijede zahtjevi. Koji više liče na ultimatume. Meni se čini da je ovdje cilj napraviti sukob puno širih razmjera? (“čini” i ne tvrdim “da sam u pravu”, op. a.). Dajte nam zrakoplove, zaštitite nam nebo, šaljite vojsku ili će početi 3. svjetski rat! Koji bi “Kulturno umjetničkom društvu” iz Davosa, legao ko budali šamar. Sve što ih muči, više ne bi bilo u fokusu javnosti. Inflacija, korona, nestašice, chemtrails, pedofilija, pokusi na ljudima, veliki reset…. 

Postoje neka nepisana pravila ali ih je mali ZELEMBAČ odavno prekršio. Ajmo ponoviti gradivo. Zelenko je Sorošev čovjek a Ukrajina najveća praonica novca na svijetu. Ovaj rat se po ničemu ne može porediti sa Domovinskim ratom. Jer je naš bio čist kao suza. A ovaj njihov nije. Na Ukrajinskoj bojišnici se brane GLOBALISTIČKI (i tko zna čiji još?) interesi. Zato bih zamolio “manjinu” od 90% ANTI-HRVATSKIH medija, da mirno i dostojanstveno ODJEBU s ovom propagandom. Dosta nam je bilo 2 godine umjetne panike i laži o Kineskoj gripi. Kada bi imali Hrvatsku vlast, uputio bih im molbu. Počnite se baviti NAŠIM problemima i prestanite titrati jajca SOTONJARAMA. 

Naslovnica “New York Timesa” za Uskrs: “U ovo vrijeme ratova, trebamo se riješiti Boga”!? Pa nastavlja: “Dok padaju bombe i otkrivaju se masovne grobnice, vrijeme je da zaustavimo Boga. Sad je najbolji trenutak da naučimo našu djecu da ga se odreknu, i da budu potpuno suprotni Njemu. Ubijanje Boga je ideja, iza koje čvrsto stojim.” Autor ovoga sotonističkog uratka je židov, pod imenom Shalom Auslander. Čudno? Samo slučajnim prolaznicima…

Vatikanski komunjara Franjo, nam je također uputio lijepu Uskršnju čestitku. “Sretan Uskrs. Svi ste vi rasisti!” Navodno pravimo razliku između bijelih i “onih drugih” izbjeglica? A koliko zajedničkoga imamo sa ovim drugima, pokazuje primjer Švedske. Gdje studenti 5. godine medicine (skupa s profesorima i čistačicama), pale i ruše sve pred sobom. Jer je “netko” rekao da će zapaliti Kuran. Što bi tek bilo da ga je zapalio? “Džihad, in d midl of Jurop”. Prava religija mira, nema što. Bidenu je trebalo godinu dana da uništi SAD. Argentinskom marksisti malo više, da Katoličku Crkvu baci na koljena. Da skratim. Izdali su nas: Predsjednik, Premijer, vrh Crkve, dio Generala, stranački čelnici… Što nam je ostalo? OBITELJ. Ona je najveće blago. I zato se potrudimo da bude onakva kako Bog zapovijeda.

Sve je otišlo u neku stvar, pa zašto ne bi i djeca? Oni su ta generacija koja dolazi, pa im od malih noga treba ispirati mozak. I učiti ih da je nenormalno “normalno”, da su mane vrline i da je zlo “novo” dobro. Svi smo kao mali voljeli crtiće i knjige Walt Disney-a. Danas je to klasična sotonistička podružnica koja promovira: pedofiliju, pederluk, nastranost i sve što je suprotno Božjem nauku.

Sekta ovo više uopće ne krije. Javno kažu da će ubuduće 50% glavnih junaka MORATI biti: transovi, lezbijke, pederi i rasne manjine. Jedini način da ti dijete ostane normalno, je da ga TI odgojiš. Nažalost, dobar dio ljudi nema vremena (a ni živaca), pa im je najlakše ostaviti dijete da bulji u TV i da im ne smeta. Žalosno, da žalosnije ne može biti. Jer djeca su ZAKON a obitelj je SVETINJA. Ovaj problem isključivo moramo rješavati sami, jer nam nitko drugi ne će pomoći.

U protivnom ćemo se sutra čuditi, kad nam se dijete bude identificiralo kao “prašak za pecivo”. I to sa govornom manom.

Inače, dobro je sve…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar