Zadnji komentari

Urbani desničar: Što smo živili, živili smo…

Pin It

Nova SFRJ zvana EU, nije ni spomena vrijedna. Ozbiljnim državama se ne smije dogoditi da OVISE o drugome. Pogotovo glede: hrane, vode i energije. A upravo ih ta energija jebe u razvoju. Zahvaljujući neracionalnim i luđačkim potezima u ime tzv. “klimatskih promjena”. I sad se čude što ih ih Putin ucjenjuje? Kako objasniti zelenom debilu, da čovjek nema ništa s tim?

Ne tako davno, na brdovitom Balkanu bijaše mala zemlja sa 4 milijuna ljudi. Koju je napala 3. armija Europe, uz pomoć najvećeg ljudskog otpada na kugli zemaljskoj. Unatoč svemu i nakon 4 godine PAKLA, hrabri Hrvati su pobijedili. Svijet je ovo samo promatrao i nije se “štel mešati”. Čak nam ni oružje nisu dali. Danas ti isti licemjeri traže da vodimo tuđi rat. ODJEBITE GOSPODO I TO U TROSKOKU!

U novoj smo fazi stvaranja Novog Svjetskog Poretka i ništa više nije slučajno. Teorije zavjere su se odavno obistinile i sve što pročitaš u javnim glasilima, slobodno okreni za 180 stupnjeva. I eto ti istine. U 6. poglavlju Biblije je sve napisano. Prvo smo imali kugu (Korona), pa rat (Ukrajina) a slijede nam glad i smrt. Mislim da ne pretjerujem i izuzetno bih volio da sam u krivu. Postoji i druga opcija. Staviti tamne očale kao Ray Charles i praviti se da je sve u redu.

Čak je bidni Joe nedavno uspio izgovoriti suvislu rečenicu. “Stvara se NWO i USA mora biti na čelu”. Prvi dio je točan ali o drugome nema ni govora. Odlaskom Trumpa, Amerika sve više liči na Venecuelu. Duboka država čini sve, da ovu bivšu supersilu baci na koljena. Ostalo je par oaza slobode poput Floride i Teksasa, i to je sve. Krajem godine slijede izuzetno važni izbori. Republikanci trebaju osvojiti 2/3 većinu u Senatu, da bi mogli staviti veto na sulude zakone i zaustaviti imbecilnu WOKE ideologiju. Ne bih se kladio da će se izbori uopće održati, jer će sudbina svijeta do tada vjerojatno biti odlučena.

NATO bez SAD ne može funkcionirati. To je prosto “ko pasulj”. Oružje je tu, ali je vojska u rasulu. Domoljubi su izbačeni u prvom valu čistke, a necijepljeni u drugom. Obuka jednoga “marinca” košta par milijuna dolara. A već ih je 600-700 dobilo nogu. Zamijenile su ih specijalne jedinice pedera i trans-spodoba. Koji će umjesto puške nositi dildo. I to će se suprotstaviti Kinezu i Rusu? Moguće, ali samo u crtanim filmovima o Loleku i Boleku.

Nova SFRJ zvana EU, nije ni spomena vrijedna. Ozbiljnim državama se ne smije dogoditi da OVISE o drugome. Pogotovo glede: hrane, vode i energije. A upravo ih ta energija jebe u razvoju. Zahvaljujući neracionalnim i luđačkim potezima u ime tzv. “klimatskih promjena”. I sad se čude što ih ih Putin ucjenjuje? Kako objasniti zelenom debilu, da čovjek nema ništa s tim? Vazda je bilo: potresa, suša, poplava, požara.. i tako će i ostati. Pita se onoga Gospodina “gore” a ne nas. Ali uzalud sva priča i dokazi, jer kreten ostaje kreten.

Naš stav o agresiji Rusije na Ukrajinu, nikoga ne zanima. I toga bi vladajući trebali biti svjesni. Koga još boli Pupi, što je rekao Anemični i kako mu je replicirao Mahniti? Obični vazali premazani vazelinom. Jesmo li osudili Rusku agresiju? Jesmo. Čemu onda dodatno sviranje k*rcu? Normalno da treba pomoći Ukrajinskom narodu. Ali to treba raditi na malo suptilniji način. A ne valjati pizdarije koje bi nam mogle doći glave. Komšije su oduvijek sjedile na dvije stolice i vazda prolazile bolje od nas. Glede diplomacije, četnici su za nas svemirski brod. Ne treba se Rusu uvlačiti u shupack. Daleko od toga. Ali imajući u vidu da smo relativno mala zemlja, prvenstveno moramo gledati svoje interese.

A kako se to radi pokazao je gospon Orban. Primio je više od pola milijuna Ukrajinskih izbjeglica i poslao znatnu novčanu pomoć. Ali o slanju oružja nema ni govora. Mađarska i njen narod su mu prioritet. Logično, normalno i ne bi valjalo da je drugačije. I na koncu, zašto bi bilo koja mala zemlja slala oružje u Ukrajinu, kada su tu čuveni NATO i neustrašive SAD?

Svima je sve jasno, tako da nema potrebe više išta pisati. Tko ne vjeruje, neka upita prvog susjeda. O koroni, Ukrajini, globalnoj krizi i žetvi makarona u Južnom Sudanu. Garantiram da će dobiti opširan odgovor. Meni ništa nije jasno ali opet valjam pizdarije. Čisto iz dosade. Ili iz očaja? Slabo pratim “njihove” portale, ali ponekad bacim oko na naslove. Pa kaže: “Ukrajinci izašli na ulice u okupiranim gradovima i prosvjeduju!?” Odmah se sjetim Vukovara. Može li netko zamisliti “mirne demonstracije” Hrvata, nakon što su četnici ušli u grad? Znanstvena fantastika…

Svaka normalna osoba suosjeća sa Ukrajinskim narodom. Pogotovo mi, koji znamo što je rat. Ali glede političke vrhuške, nemam nikakve empatije. Uzmimo samo Zelenskog i pisanje zapadnog tiska od prije 2-3 godine. “Kriminalac, lopov, glava korupcijske hobotnice, nacista….” A danas uživa status božanstva. Nešto tu ne štima, jel’ da? Zelenski je globalistički igrač kojim upravlja elita iz Davosa. Dao je sebi za pravo kritizirati svakoga tko mu ne ispunjava želje, dok iz njega progovara glas Soroša Đorđa. Da nisi malo pretjerao momčino? Po izvješću u medijima, gazite Ruse kao plitak potok i pitanje je dana kada će se ovi predati? Velike si gaće sinko obukao…

Ovaj bivši glumac nije vidio ni oružja, ni bojišnice. Ali i dalje paradira u maskirnoj uniformi. Poslat ću mu ja kratke gaće i Hrvatski dres sa prvim bijelim poljem. A na poleđini je lik i djelo Ante Rebića. Čisti original (sa Pazara). Ta me investicija koštala 100kn, i dan danas je otplaćujem na rate. Idemo dalje. Bio – laboratoriji u Ukrajini, istina ili laž? Mediji na to samo odmahuju rukom. Međutim dokumenti sa čuvenog laptopa Hunter Bidena, kazuju drugačije. On ih je (među ostalima) osobno financirao, koristeći ćaćin položaj kao preporuku. Tko ima vremena, neka potraži i pročita.

Na FB imam nekoliko stotina prijatelja. Dosta. I previše. Pita me pajdo, što ih ne skupim barem par tisuća pa ću imati više lajkova. Bitan je kvalitet, a ne kvantitet. Jer vidim po komentarima, da većina mojih “drugarica i drugara” i te kako dobro razumije o čemu se radi. A kad svaki lajk bude kuna, možda ću razmisliti o povećanju kapaciteta.  

Okanimo se lažnih vijesti i mislimo svojom glavom. Pa ćemo lakše shvatiti što nas čeka. Sjetimo se štrajkova u domaćim poduzećima. I koliki su bili novčani gubici za svaki neradni dan. Velike su brojke bile u opticaju. Kako netko može očekivati da ćemo se vratiti normalnom životu, kada cijeli svijet više od 2 godine doslovce stoji. Prekinut je lanac opskrbe, velike su nestašice i sve je poskupilo. A posljedice toga ćemo osjećati godinama. Treba biti realan i shvatiti jednu stvar. NEMA VIŠE NORMALNOG ŽIVOTA. Što smo živili, živili smo…

Nakon što je Ukrajina potisnula PLANdemiju iz medija, “strašni virus” se ponovo diže iz pepela. Kao Feniks, jebo sliku svoju. Kako znam? Svako malo čitam, kako je otvorena nova tvornica za proizvodnju cjepiva. Zašto, ako je virus mutirao i postao obična prehlada (Omikron)? Izgleda da nam najveća opasnost ne prijeti od “virusa” i rata, nego od gladi. Kako vidim, zapad samo tiska novac i plaća ljude da ne rade. A takav sustav je jednostavno neodrživ.

Ajmo prozboriti riječ-dvije o koroni, prije nego što ovo ljeto ode na godišnji. Radi o ljudski stvorenom virusu, koji je namjerno pušten od strane globalističke elite. Alternativni lijekovi su već odavno postojali, ali se o njima nije smjelo (a tako je i danas) pričati. Zašto? Trebalo je ljude držati u strahu i u njima ubiti svaku nadu. Da bi se onda pojavilo “čudotvorno” cjepivo. Strah i ucjena su bili glavni razlozi zašto se većina ljudi cijepila. Ja sam još uvijek “čistokrvan” i namjeravam takav i ostati. Što ne znači da me sutra ne će satrati auto? Uglavnom ništa nije prepušteno slučaju, tako da su farmaceutske kompanije ostvarile enorman profit. Plan Novog Svjetskog Poretka je ovime ušao u završnu fazu.

A što je u suštini taj čuveni plan? Potpuna kontrola i praćenje ljudi, depopulacija i nestanak srednje klase. Na vrhu je elita a svi ostali su robovi. Ovisni o njihovoj milostinji, iliti univerzalnom prihodu. Jedna svjetska vlada i jedno sredstvo plaćanja. Najvjerojatnije neka vrsta njihove kripto-valute. Kada ovome dodamo eksperimente o povezivanju čovjeka sa tehnologijom, dobijemo “idealan” novi sustav. U kome nema mjesta za: privatnost, tradicionalnu obitelj, vjeru, domoljublje… Sve ovo neodoljivo podsjeća na komunizam, ali na puno višoj tehnološkoj razini.

Nekada su ovo radile državne službe sigurnosti i svatko je imao svoj dosje. Posebice “klasni neprijatelji”. Danas te sa dva klika mišem, mogu kompletno izbrisati. Kao da nikada nisi ni postojao. Ako netko misli da je ovo još jedna u nizu “teorija zavjere”, u redu. Poštujem svačije mišljenje i nemam se namjeru raspravljati. Ali smatram da je u pitanju i te kako “realna zavjera“.

Konačno ćemo moći otići u Dubrovnik, bez prolaska kroz zemlju čudesa. Mislim na BiH i Hrvatski gradić Neum, koji su nam davno maznuli. Kažu da će Pelješki most biti otvoren između 19 -21 srpnja. Imam neki osjećaj da će Andrej Broz presjeći vrpcu upravo 20.7. Zašto baš u sred turističke sezone? Treba pitati “stručnjake”, jer ja samo znam gatati iz šalice kave. A imam i taj ružan običaj misliti svojom glavom. Kakva god da je. Ima još jedna vesela vijest. Dali su nam i bolji kreditni rejting. Tko? Oni što imaju 30 TRILIJUNA dolara duga. Vjerodostojno, nema što…

Manipulacija ljudima nikada nije bila lakša. Ali tome je prethodila višegodišnja predigra. Trebalo se infiltrirati se u dvije najjače stranke. Kada su to uspjeli, sve ostalo je obična rutina. Samo rotiraju 2 stranke na vrhu, a narod ima iluziju da je za nekoga glasovao. A u biti je samo dao legitimitet njihovoj prevari. Ovo je globalni fenomen a ne samo naš.

Sveta Ell Dvornik – zaštitnica orjune, ponovo plijeni izgledom. Nakon što je na akciji kupila nove organe za dojenje, sad ponosno pokazuje dekolte. Usput je korigirala nos, uši, usne i odrezala nokte na nogama. Uzalud. Nekada ni najsuvremenija medicina ne može ispraviti majku prirodu. A mogla je sve ovo riješiti bez kune. Preseliti u “multietničko” Sarajevo i nositi burku.

Dete Maje Šufit je proslavilo prvi rođendan. Dete se zove Bloom!? Dete nije krivo što mu je mater štraca. Trofazni suprug Nenad se nije bunio. Jer Blooma “niko ne sme da bije”. A što će biti kad nam Bloom “procvjeta”, čitati ćemo u novom broju “Politikinog zabavnika”…

“ZA DOMOVINU SPREMNI”

Urbani desničar