Tito je sa svojim zločincima 7. lipnja 1945. mučenjem ubio Milu Budaka i kćer Grozdu

Image result for grozda mile budak

MILE BUDAK I KĆER GROZDA BUDAK SU ŽRTVE TITOVIH ZLOČINSTAVA

Ta strašna viest se je je već oko 10. lipnja 1945. proširila po okupiranoj Hrvatskoj i kroz učiteljice Jelenu Cindrić, Luciju Cindrić, i razrednu učiteljicu pisatelja ovih redaka Katicu Štefanac znala se je u Slunju. Ciela Hrvatska se je zgražala radi toga najstrašnijeg ubojstva pravednika Mile Budaka kao najboljeg domoljubnog književnika i ponos Hrvata.

Add a comment

Opširnije...

ZA DOM SPREMAN! - ZA DOM SPREMNI!

Tko to u Hrvatskoj nije ZA DOM SPREMAN?! 

Tko je u Hrvatskoj protiv pozdrava ZA DOM SPREMNI! Ako ima takovih, a izgleda da ih ima jer se predstavljaju vandalizmom u Splitu (i drugdje!) prema pozdravu uklesanom u spomeniku... Takove treba ili takovoga treba  poslati u psihiatrijsku instituciju po potvrdu da je teško duševno bolestan. 

Add a comment

Opširnije...

Nobelovac,Prof. Dr. Lavoslav – Leopold Ružička

L. Ružička i D. Hazler, photo:  Ž. Dolinar 

Rođen u Dalju, nedaleko Vukovara 13. rujna 1887. – umro u Zürichu 26. rujna 1976.

Svakome Hrvatu, svakome Švicarcu i svakome građaninu Svijeta, koji se bavi znanošću ili ga zanima znanost poznato je ime Hrvata, Lavoslava – Leopolda Ružičke, dobitnika Nobelove nagrade za kemiju, 1939. godine.

Add a comment

Opširnije...

Hrvatska je predziđe kršćanstva bez spomenika za tu zaslugu

Image result for hrvatska kršćanstvoHRVATSKA JE 1519. PROGLAŠENA PREDZIĐEM KRŠĆANSTVA

Hrvatska je na europskoj kršćanskoj razini proglašena od pape Lava X. – Leona X. Predziđem kršćanstva, a nema nijedan spomenički znak niti bilo koji drugi znak zahvalnosti za svoju uspješnu ulogu obrane katoličkog kršćanstva Rimskog obreda po Isusu Kristu, apostolima i evanđelistima. 

Add a comment

Opširnije...

OD sina zvjezdaša sa pet krakova ne možemo očekivati da radi za hrvatske interese

Mi tek trebamo od RH napraviti državu, a tko misli da će ju napraviti sin zvjedaša s pet krakova Andrej Plenković neka ide na pričest u Vrapče.

Osobno spadam u vrlo mali broj Hrvata, koji se nedaju od nikoga zajebavati zbog moga Hrvatstva niti vući za nos, nego svakome nametljicvu uzmem (uzmemo) pravu mjeru, najprije retorikom, uvjeravanjem, korigiranjem, a ako ništa ne uspijeva Bog nam je ostavio batinu.

Add a comment

Opširnije...