Sanjin Baković: Karamarko se prisjetio Blage Zadre, a Ljubić mu docira o patetičnosti ničim izazvan

Tomislav Karamarko poput mnogih hrvatskih domoljuba na jučerašnji dan prisjetio se vukovarskog heroja Blage Zadre sljedećim riječima:

“Na današnji dan prije 30 godina (16. listopada 1991.) poginuo je Blago Zadro, heroj obrane Vukovara. Poginuo je u blizini Trpinjske ceste, predvodeći suborce u obrani svoga grada.

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Desnica se presložila, a ujediniti ih može jedino Tomislav Karamarko

Formula za ujedinjenje je veoma jednostavna, jer zajednički nazivnik već je provjeren sa pet pobjeda u nizu i naziva se Domoljubna koalicija, a na Tomislavu Karamarku biti će da procjeni kada i na koji način odnosno hoće li strpljivo čekati da preuzme HDZ nakon vladavine Andreja Plenkovića koju održava saborska većina sa lijevog spektra ili će pokušati izvan sustava. 

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Hoće li Plenković predložiti Karamarka za nositelja liste u IX. izb. jedinici?

Hrvatski sabor nalazi se pred raspuštanjem, a idući su tjedni ključni u pogledu formiranja listi za nadolazeće parlamentarne izbore koji bi se trebali održati u srpnju 2020. godine. Za sada jedino sigurno je da Plenkovićev HDZ izlazi samostalno na izbore bez koalicijskih partnera iz redova Vrdoljakovog HNS-a, Pupovčevog SDSS-a, Bandićevih 365, kao i bez bivših SDP-ovih suradnika uz pomoć kojih je mandat Plenkovićeve Vlade završen do kraja.

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Plenković je HOS-ovu ploču iz Jasenovca maknuo, a Milanović bi je bacio

Krajem lipnja 2017. godine Plenkovićev koalicijski partner Milorad Pupovac najavio je da će HOS-ova ploča u Jasenovcu biti maknuta, a početkom rujna 2017. godine objestinilo se Pupovčevo proročanstvo iako su se tome protivili Milijan Brkić, Ivan Aralica, Đuro Perica, ali i Miroslav Tuđman krajem kolovoza 2017. godine.

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Trumpa izlažu javnom linču, a osnovni parametri pokazuju drugačije

Prativši svakodnevne informacije sa kojima nas bombardiraju mainstream mediji u Republici Hrvatskoj i stvaraju nam psihozu dok je cijeli svijet paraliziran Stepinčeva teza “Bog ne trpi one koji miruju, a predodređeni su za borbu” inspirirala me na ovaj analitički članak na kojem nemam namjeru poentirati, već po tko zna koji put razlučiti da nije uvijek sve kako nam se prikazuje u javnom mnijenju.

Add a comment

Opširnije...

Sanjin Baković: Pogledavši u retrovizor Dujmović se zbunio jer u mrtvom kutu nije ugledao Karamarka

Prije nego li započnem sa ovim člankom moram istaknuti kako uopće ne bi bio napisan da u kontekstu Dujmovićeve raščlambe HDZ-ovih unutarstranačkih izbora nisam pročitao “I onda  stiže Karamarko. Zbunjeni Karamarko. Koji vuče neke fantastične poteze, ali se gubi u kaosu vlastitih projekcija. Sjajan čovjek, kapa do poda u brojnim nacionalnim temama, ali jednostavno nedorastao situaciji. I gubi.”

Add a comment

Opširnije...