Diana Majhen: Zbogom, Škoro

Čitam kako neki, nakon svega što se dogadjalo u Domovinskom pokretu, zahvaljuju Miroslavu Škori što je istu osnovao i postavio na noge. Ne dijelim njihovo mišljenje, dapače, smatram kako je to najgore što je mogao učiniti. Pokušat ću obrazložiti.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Rob nikada !

Kada je riječ o koroni, ne bih se previše zadržavala na cjepivu, jer o njemu ne znamo skoro ništa. I to i jeste ono najgore u cijeloj priči. Jer, trebamo vjerovati na riječ ljudima koji kradu, lažu, otimaju i uništavaju. Koliku težinu ima riječ takvih ljudi, dok nas uvjeravaju kako su cjepiva i potrebna i potpuno bezopasna?

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Nismo zaboravili. Ni oprostili

Bleiburg je simbol stradanja hrvatskog naroda, ali ne smijemo nikada zaboraviti, Bleiburg je tek početak tog njegovog stradanja. Ne smijemo zaboraviti sve one križne puteve širom prostora ex Jugoslavije kojima  je „slavna antifašistička vojska“ sijala smrt i sve one jame koje je napunila hrvatskim žrtvama.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Kupuje li HDZ udjele u pogrebnim poduzećima?

Nakon što su, ako je vjerovati Đikiću (a nema razloga za nevjerovati mu jer nitko to nije argumentirano pobio) umočeni u muljažu s antigenskim testovima, ne bi me čudilo da je dobar broj HDZovaca pokupovao udjele u pogrebnim poduzećima. Koliko nas pobiju dnevno svojim mjerama, to se čini kao unosan biznis, a zna se da je HDZ uvijek tamo gdje je lova.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Hoće li briselski manijak uskoro staviti lance svima koji se ne slažu s njegovom srpsko-hrvatskom vladom?

Čitajući izjave koje je Plenković dao u četvrtak, čovjek jedino može zaključiti kako je spreman za obračun sa svim neistomišljenicima. I to ne verbalni obračun, da ne bude zabune. Jer, kada predsjednik Vlade prijeti kako će se putem policije i institucija obračunati sa onima koji ne odobravaju rad njegove Vlade, koji spominju njene silne afere i korupciju kojom je premrežena, to nije bezazlena stvar.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Masoni i udbaši protiv Škore

Jadni pokušaji blaćenja Miroslava Škore kojima nema kraja, a koje organizira HDZ, ne padaju na plodno tlo. Zašto govorim samo o HDZu, a ne spominjem SDP? Vrlo jednostavno. Komunjarama iz SDP-a ide u prilog da Škoro raste, a HDZ pada i oni sigurno ne bi radili na tome da Škori sruše rejting. Zato to rade komunjare iz HDZa.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Rasipanje desnice? Ovaj put teško!

Očekivano, mjesec dana prije izbora desne opcije niču kao gljive poslije kiše. To je naša stara navada, razdijeliti se u što više opcija tako da ni jedna ne može osvojiti ništa. Neki su tu zato što smatraju kako su samo oni pravi Hrvati, a svi ostali ne vrijede ništa, neki zato jer njihove apetite ništa ne može zadovoljiti. Većina je tu ipak po nalogu. Samo, ovaj put nije situacija ista kao prije. Ovaj put imamo Škoru i Domovinski pokret.

Add a comment

Opširnije...