Diana Majhen: Ništa iznad slobode

Odmah u startu da napomenem, ja sam se cijepila. To je bila moja odluka, temeljena na dostupnim saznanjima te procijeni rizika. I ne sjećam se kako su me oni koji su protivnici cjepiva vukli za rukav, tukli po glavi, vrijedjali me ili tražili za mene neke zabrane. Većina mojih prijatelja nije se cijepila, no posve je prirodno prihvatila moju odluku i ni  sekunde o tome nismo raspravljali.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Početak konačne kriminalizacije Domovinskog rata

Kada se birao predsjednik Vrhovnog suda,  nitko tko hrvatski diše nije imao nikakav izbor. S jedne strane Mrčela, koji je osudio jednog od najzaslužnijih branitelja na temelju iskaza osudjenih četničkih zločinaca, da bi nakon osude bio promptno unaprijedjen, što prije toga nije uspijevao. S druge strane Dobronić, protivnik lustracije, ljubitelj tita i petokrake te prema mom mišljenju, mrzitelj hrvatske vojske. Dva zla, od kojih ne znaš koje je gore.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Zbogom, Škoro

Čitam kako neki, nakon svega što se dogadjalo u Domovinskom pokretu, zahvaljuju Miroslavu Škori što je istu osnovao i postavio na noge. Ne dijelim njihovo mišljenje, dapače, smatram kako je to najgore što je mogao učiniti. Pokušat ću obrazložiti.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Rob nikada !

Kada je riječ o koroni, ne bih se previše zadržavala na cjepivu, jer o njemu ne znamo skoro ništa. I to i jeste ono najgore u cijeloj priči. Jer, trebamo vjerovati na riječ ljudima koji kradu, lažu, otimaju i uništavaju. Koliku težinu ima riječ takvih ljudi, dok nas uvjeravaju kako su cjepiva i potrebna i potpuno bezopasna?

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Kupuje li HDZ udjele u pogrebnim poduzećima?

Nakon što su, ako je vjerovati Đikiću (a nema razloga za nevjerovati mu jer nitko to nije argumentirano pobio) umočeni u muljažu s antigenskim testovima, ne bi me čudilo da je dobar broj HDZovaca pokupovao udjele u pogrebnim poduzećima. Koliko nas pobiju dnevno svojim mjerama, to se čini kao unosan biznis, a zna se da je HDZ uvijek tamo gdje je lova.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Hoće li briselski manijak uskoro staviti lance svima koji se ne slažu s njegovom srpsko-hrvatskom vladom?

Čitajući izjave koje je Plenković dao u četvrtak, čovjek jedino može zaključiti kako je spreman za obračun sa svim neistomišljenicima. I to ne verbalni obračun, da ne bude zabune. Jer, kada predsjednik Vlade prijeti kako će se putem policije i institucija obračunati sa onima koji ne odobravaju rad njegove Vlade, koji spominju njene silne afere i korupciju kojom je premrežena, to nije bezazlena stvar.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Masoni i udbaši protiv Škore

Jadni pokušaji blaćenja Miroslava Škore kojima nema kraja, a koje organizira HDZ, ne padaju na plodno tlo. Zašto govorim samo o HDZu, a ne spominjem SDP? Vrlo jednostavno. Komunjarama iz SDP-a ide u prilog da Škoro raste, a HDZ pada i oni sigurno ne bi radili na tome da Škori sruše rejting. Zato to rade komunjare iz HDZa.

Add a comment

Opširnije...

Diana Majhen: Rasipanje desnice? Ovaj put teško!

Očekivano, mjesec dana prije izbora desne opcije niču kao gljive poslije kiše. To je naša stara navada, razdijeliti se u što više opcija tako da ni jedna ne može osvojiti ništa. Neki su tu zato što smatraju kako su samo oni pravi Hrvati, a svi ostali ne vrijede ništa, neki zato jer njihove apetite ništa ne može zadovoljiti. Većina je tu ipak po nalogu. Samo, ovaj put nije situacija ista kao prije. Ovaj put imamo Škoru i Domovinski pokret.

Add a comment

Opširnije...