OD sina zvjezdaša sa pet krakova ne možemo očekivati da radi za hrvatske interese

Pin It

Mi tek trebamo od RH napraviti državu, a tko misli da će ju napraviti sin zvjedaša s pet krakova Andrej Plenković neka ide na pričest u Vrapče.

Osobno spadam u vrlo mali broj Hrvata, koji se nedaju od nikoga zajebavati zbog moga Hrvatstva niti vući za nos, nego svakome nametljicvu uzmem (uzmemo) pravu mjeru, najprije retorikom, uvjeravanjem, korigiranjem, a ako ništa ne uspijeva Bog nam je ostavio batinu.

"Batina je u RAJU RASLA". Pred jedno dva mjeseca izbatinao sam dvojicu okorjelih četnika (svakog za sebe) u Topuskome, da im NIKADA više neće pasti na um četnikovati i vrijeđati Hrvate u Hrvatskoj pred USTAŠOM Draganom Hazlerom i pred meni sličnim Hrvatima..

Jedan je bio toliko drzak da me je iza leđa nenadano povukao za uho jer sam u Čemernici govorio dvojici suputnika, uz mene o komunističko-četničkom zločinu nad oko 2000 zarobljenih Hrvatskih domobrana poubijanih u Čemernici oko 20. svibnja 1945... Četnik je iz zadnjih sjedala u autobusu prosvjedovao, rekavši da su to bili zločinci i trebalo ih je poklati. Nisam se obazirao na njegove bezvezarije radi uznemirivanja putnika. Izašao sam iz autobusa prije provokatora četnika i zaboravi sam na njega. Kad najedanput me netko iza leđe povuče za uho i počne me šamarati ne jako bolno po obrazu.. "Nisi slušao USTAŠO,što sam ti govorio o poubijanim zločincima u Čemernici". Okrenuo sam se i dao mu punim udarcem nogom u cjevanicu - podkoljenicu. Nasrnuo je tada na mene fizički još bjesnije, a onda sam mu dao još jače nogom udarac u muda. Srušio se je, ostao je stenjati i vikati zamnom "Pička ti materina ti ćeš mene da biješ u mojoj srpskoj zemlji - bijedni Ustašo!" Odgovoirio sam mu: Hvala! najljepšu riječ USTAŠA najradije primam k srcu, a napose mi je draga, kad mi je izgovaraju kukavički bjednici četnici jer se boje jedino USTAŠA. Ostao je ležati, a žena ga je tješila i nije mu dozvoljavala ponovljeni napad na USTAŠU.

Taj spektakl u svađi četnika i USTAŠE su čuli svi susjedi i imao sam osjećaj da su na mojoj strani. O drugome četniku blizu bazena je priča predugačka,ali sam ga osobno porazio, a uz mene je bilo desetak VELIKIH hrvata i NIJEDAN NIJE PODRŽAO moju borbu s četnikom. Otišao je na Recepciju Hotela i prijavio me je. Došao je u pratnji jednog službenika, koji mi je rekao da napustim bazen jer izazivam nered. Suprostavio sam se, a on je rekao da će pozvati policiju. "Pozovite, molim vas Hrvatsku policiju da mi pomogne obračunati s četničkim napadačem. Zatim su njih dvojica razgovarali u četriri oka i službenik je otišao bez riječi i bez pozdrava meni. Hrvatske vlasti bi se trebale pobrinuti o ponašanju četnika u Banovini, koje je tako naučio glinski banditi Aleksandar Vučić, s kojim se ljbi ne samo Vesna Pusić,nego i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Također se sa smješkom slika s četničkim vođom, poznatim koljačem u okolici Vukovara - Grobarom . srbskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem. Nikakav protokol ne opravdava prijateljstvo u svima odnosima predsjednice RH Kolinde Grabar KItarović s okorjelim srbskim zločinačkim četnicima, koljačima u Hrvatskoj: Aleksandrom Vučićem i grobarom Tomislavom Nikolićem. Tako nešto ne bi učinio niti okorjeli protuhrvat Stjepan Mesić. Srbski četnici likuju, kad im "naivna" predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović posvećuje pažnju u zajedničkom slikanju s Kolindinim smješkom.

Još užasnije od Topuskoga imao sam u Veljunu pred četničkim spomenikom dana 6. svibnja 2000. Dao sam tri nogoguza petokolonaškom četniku Miloradu Pupovcu (u zaštiti Josipa Boljkovca). Rekao sam mu: "Briši odovuda jer ću ti odsjeći glavu i staviti je na ovaj četnički spomenik, kojeg je obnovio novciuma dobivenim od miinstra kulture Blaškovića. Sramno je pobjegao petokolonaški srbenda Milorad Pupovac iz Veljuna i NIKADA više nije navratio u Veljun. Na Teršeličkinoj glavi je jedna mlada Slunjanka - prava Hrvatica slomila petu svoje nove cipele, ali Teršelička, ni Pupovac, niti Mesić NISU NIKADA više posjetili hrvatski Slunj, kojega je tada čuvao hrvatski vitez JURE FRANCETIĆ, kojeg je podigao NEKAKAV USTAŠA DRAGAN HAZLER. ORJUNAŠ SANADER JE NAKON 5 GODINA Francetićevog stražarenja uklonio noću spomenobilježje Francetiću.

Prije uklanjanja spomenobilježja Juri Francetiću u Slunju orjunaš i dokazani pljačkaš hrvatske imovine posredstvom gradonačelnika Ivana Bogovića (polubrata ili brata od biskupa Mile Bogovića) policijski prognao USTAŠU HAZLERA IZ SLUNJA.

Takvi smo mi Hrvati prema svojim zaslužnim ljudima, a držimo ime najvećeg zločinca Maršala Tita na Trgu Hrvatskog narodnog kazališta. Mi Hrvati smo u svojoj namatnutoj zbunjenosti: KROATOKANIBALI i CROATOMAZOHISTI po nauku namatnutom od Srba. Petokolonaški samozvani reinkarnirani Svetozar Pribičćvić - Milorad Pupovac vuče za nos sve sabornike u Hrvatskom (Državnom???!!!) saboru i oni ustaju njemu u čast. To je ispod razine: SRAMOTA i PONIŽENJE. Nedavno smo svjedočili da je "Hrvatski" sabor odobrio zločinačkoj reinkarnaciji Svetozara Pribićevica, kako sam sebe naziva Milorad Pupovac 8 (osam) milijuna kuna, a Hrvatski branitelji se ubijaju radi krajnje lošeg socijalnog stanja.

Hrvatska treba samo stotinu Hazlera pa će POSTATI i biti prava DRŽAVA Hrvatska jer "RH" nije država pa ni Sabor ne može biti DRŽAVNI. Ako SRH pod Beogradom nije bila država (To je rekao sam Tito: "Prije će Sava krenuti od Beograda prema Zagrebu, nego će Hrvati imati svoju državu - Tito Karađorđevo 1971.) Po čemu bi multinacionalna zajednica RH bila država, kad u njoj vladaju s više prava od Hrvata 23 nacionalne manjine pod vrhovnim žezlom iz Bruxellesa.

Mi tek trebamo od RH napraviti državu, a tko misli da će ju napraviti sin zvjedaša s pet krakova Andrej Plenković neka ide na pričest u Vrapče.

Mi Hrvati nismo zreli u svome imenu, koje se doduže sve manje čuje. Političari (osim Kolinde- "Hrvatice i HrvATI!" pod utjecajem Hrvatice Brune Esich!) se obraćAJU U SVOJIM GOVORIMA: "GRAĐANKE I GRAĐANI!" U RH NAJMANJE PRAVA IMAJU HRVATI, A MI HRVATI U DIJASPORI NITI NE POSTOJIMO. ZASTRUPAJU NAS TROJICA HRVATA IZ BIH, ŠTO ZNAČI DA RH SMATRA DIJASPOROM BiH. BOŽE, AKO JESI -GDJE SI?!

DOĐI BOŽE POD HITNO OPAMETITI SVOJE HRVATE, KOJI PO SRBSKOJ PEDAGOGIJI MRZE SVOJE RODITELJE JER SU BILI HRVATSKI BRANITELJI - USTAŠE I DOMOBRANI. TAKO NEŠTO NE POZNA NITI SPROVODI NIJEDAN NAROD U SVIJETU. DANAŠNJI HRVATI POZDRAVLJAJU, dakako u svojoj intimi: ZA GUZICU SPREMNI, A MI SMO MANJINA, KOJA JOŠ POZDRAVLJA: ZA DOM SPREMNI!

Dragan Hazler

U ULOZI Hrvata i u ulozi dočastnika Hrvatske ustaške mladeži s prisegom voljenom Poglavniku Dr. ANTI PAVELIĆU i još voljenijoj DRŽAVI NDH u mukotrpnom rađanju, rođenoj kao mrtvorođenče 1945. koje su u majčinoj utrobi ubili titovi komunistički zločinci i srbi svih orjentacija.

To željeno ŽIVO, nažalost mrtvorođeno dijete NDH mrze današnji "Hrvati", a vole genocidnog Tita, desetog s međunarodne ljestvice najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca 20. stoljeća.

Među takvim "hrvatima", veliki ih je broj - nije lako pravi Hrvat biti!

Basel (Hrvatska u srcu) 29. listopada 2016.