IMA LI SVJETLA NA KRAJU TUNELA……???!!

Pin It

Koliko god nam to bilo teško i nerado to priznajemo zaista smo jadan , loš narod . U genetskom kodu Hrvata kukavičluk , izdaja i pljačka svog naroda zauzimaju počasno mjesto. Dokaz tome je naša povijest od "stoljeća sedmog" a i prije uvijek se našlo dovoljno bitangi i izdajica da prevare , prodaju i izdaju svoj narod. A bome i sadašnjost u kojoj na našu nesreću živimo govori tome u prilog.

Vjerojatno naj gori , naj pokvareniji dio hrvatskog naroda su hrvatski političari. I onda loš narod izabere najlošije između sebe da ih vodi u sretniju i bolju budućnost , da nije istinito bilo bi smješno a ovako je samo tužno i jadno. Kao i svugdje ima i časnih iznimaka i među političarima ali te iznimke su toliko malobrojne da ih možemo smatrati gotovo statističkom pogreškom i svojim radom nimalo ne utječu na izdajstvima i nesrećom obilježenu hrvatsku povijest. Ima časnih i u narodu ali koliko ? Možda za primjer možemo uzeti nedavnu povijest , početak domovinskog rata i broj dragovoljaca. Kad je Hrvatska država počela koštati prosječnog Hrvata i kad je ta cijena bila jasno izražena životom koji se može izgubiti tad se zovu domovine odazvalo dvadeset i pet tisuća ljudi , koja stotina više ili manje. Od četiri i pol milijuna , ma bravo ,znači na svakih 180 Hrvatina možemo naići na jednog koji je spreman život dati za domovinu. A i te malobrojne koji su ovu "slobodnu nezavisnu" državu nametnuli ostatku kukavičkog stada danas su popljuvali , razapeli i stigmatizirali kao i toliko puta do sada kroz povijest.

Dakle ne mijenja se baš ništa , ma koliko bi to oni malobrojni domoljubi htjeli ,Hrvatski narod je ono što oduvijek i jeste , kukavičko i izdajničko stado i to će i ostati. Definitivno stoji ona izreka kako je devedesetih puno više Hrvata izgubilo Jugoslaviju nego dobilo Hrvatsku.

Prošlo je 25 godina otkako to "imamo" Hrvatsku državu i u tih 25 godina mijenjali smo raznorazne vlade koje su uspjele tu istu državu i narod izdati , opljačkati i dovesti na sam rub održivog postojanja i ekonomskog i političkog. Uvijek je kriv netko , netko drugi , netko od prije i naravno nikada mi ni političarsko smeće.

Danas opet imamo "novu" vladu od koje opet očekujemo čuda , bolju i svjetliju budućnost zaboravljajući pri tom da su mnogi koji danas sjede u toj vladi itekako imali svoje lopovske prste u izdaji , pljački i uništavanju ove iste države u nekoj prijašnjoj vladi. Je pojavili su se i neki novi igrači ,neki nesumnjivo puni volje da nešto promjene na bolje ali oni su ipak samo smokvin list kojim se pokriva golotinja hrvatske politike sva njena kukavička , izdajnička i profiterska usmjerenost koja je jedina konstanta koja povezuje sve Hrvatske vlade i političare.

Novi premijer , neki ministri poput primjerice Hasanbegovića koji bi zasigurno i htjeli pozitivne pomake i boljitak hrvatskom narodu biti će samo potrošna roba koju će žrtvovati već provjereni igrači.

Upravo iz tih razloga čini mi se i imamo MOST u ovoj vladi , most koji će premostiti jaz između dvije komunističke vlade i osigurati da se ne dogodi baš ništa . Sve najavljene promjene na gospodarskom i političkom planu biti će ponovo ludom radovanje , još jedna prevara u nizu jalovih predizbornih obećanja iz jednostavnog razloga jer te promjene ne želi većina hrvatskog naroda ni političara , svi oni umočeni u izdajstvo i profiterstvo , svi oni koji i danas žaluju za Jugoslavijom uspješno će opstruirati svaki pametan prijedlog , svaku inicijativu koja može dovesti u pitanje njihovu na prevari i neradu utemeljenu egzistenciju.

Upravo zbog toga je danas otvoren lov na ustaše kao da je 45ta i šumski razbojnici sa petokrakama su tek ispuzali iz šume i krenuli u svoju antihrvatsku zločinačku misiju. Upravo zbog toga ministarstva još nisu formirana , upravo zbog toga komunistički uhljebi i dalje stoluju po ministarstvima i javnoj televiziji. Zanimljivo je kako nitko ne diže glas protiv medijskog specijalnog rata , izmišljanja i vrijeđanja , ne provode se zakoni osim selektivno kad to "komitetu " odgovara.

Ima li svijetla na kraju ovog hrvatskog tunela , naravno da nema ali ima MOST koji će nas gurnuti još korak dva bliže propasti .Ova današnja vlada nema nikakve šanse u ovom sastavu napraviti baš ništa pozitivno i pravo je pitanje zašto se gubi vrijeme pokušavajući umjesto da se izazove parlamentarna kriza i raspišu novi izbori, vjerojatno zbog toga što je HDZu dovoljan i"vrabac u ruci, jer goluba na grani" nisu ni htjeli, oni će nastaviti živjeti dobro za razliku od nas.

No ima i dobra vijest , zahvaljujući pronatalitetnoj politici koju naši vrli političari provode posljednjih desetljeća polako ali sigurno izumiremo i za pedesetak godina ili malo više nećemo postojati kao narod ako smo to ikada i bili. Možda ovu bogom danu zemlju naseli neki bolji , ponosniji narod koji će ju znati više cijeniti…..

 

Popaj