Skandalozni masonski simboli na predsjedničinoj zastavi

Pin It

Image result for torta kolinda bandić"

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila snimka s veselice na kojoj aktualna predsjednica RH čestita rođendan zagrebačkom gradonačelniku, većina javnosti zabavljala se Kolindinim pjevanjem, a tek manji dio obratio je pažnju na tortu koju je slavljenik dobio na dar.

Torta sama po sebi ne bi uopće bila sporna kada se na njoj ne bi nalazile predsjedničke insignije, a cijela torta zapravo je kopija predsjedniče zastave. Nagrđene slikom predsjednice i gradonačelnika i tri figurice osa ili pčela ili nekih sličnih letećih kukaca. Što rade njih dvoje na predsjedničkoj zastavi još se i moglo nekako objasniti, ovisno kakvu tko ima maštu, ali tri leteća kukca ni oni najmaštovitiji nisu znali objasniti. No nije potrajalo dugo stiglo je i za to objašnjenje – na torti su pčele, jedan u nizu masonskih simbola.

Kao da izrugivanje predsjedničke zastave nije dovoljno gnjusno samo po sebi, sad još imamo i  masone u priči. Ne vjerujući svemu što čitam raspitala sam se o tome kod prijatelja koji su u masone upućeniji puno više od prosječnog surfera međumrežnim bespućima i dobih potvrdan odgovor, čime je ovaj skandal izašao iz okvira žutila i dobio neke sasvim nove konotacije. 

Kako bih bila sigurna da nije riječ o nečemu bezazlenom za komentar sam zamolila i našeg dokazanog stručnjaka za geostrategiju, igre velikih svjetskih aktera i njihovih stvarnih gospodara iz sjene,  admirala Davora Domazeta Lošu. Nekima se sve te teorije zavjere možda na prvu čine nestvarnima, pa čak i smiješnima, no izgovorene od čovjeka koji je glavni strateg najbriljantnije vojne operacije u novijoj svjetskoj vojnoj povijesti, onda tu nema mjesta ni za podsmijeh ni za nevjericu.

Prvo moje pitanje bilo je kako komentira predsjedničke insignije na torti i je li to baš normalno, na koje je uslijedio odgovor kako Kolinda Grabar Kitarović ne radi ništa normalno odnosno sve što radi je nenormalno te nastavio: 'Svi često zaboravljaju Kolindino članstvo u Trilateralnoj komisiji gdje su osim nje još i Frano Luković i Emil Tedeschi, a do svoje smrti bio je i Marijan Hanžeković, mason 33. stupnja. Trilaterala je jedan od tri okultna tijela pomoću kojih masoni žele vladati svijetom.“

Kako ništa nije slučajno i bez razloga, podsjetio je admiral i na to kako je Kolinda i prvu i drugu predsjedničku kandidaturu najavila na datum 11.11. s početkom u 11. sati, a broj 11 je ključna brojka u alegorijama masonstva i simboliziraju prekoračenje 10 Božjih zapovijedi. Uz datume povezane s brojem 11 vežu se stvaranje i prve i druge Jugoslavije, o čemu postoji niz dokaza i objašnjena ali naš je narod neuk i zapušten i to ne razumije. Ali nije narod kriv, ne razumije to čak ni Crkva pa zbog toga često i luta. Nije slučajan čak ni odabir boja na haljini u kojima je Kolinda predstavila svoj program, crna boja kod masona znači smrt, crvena boja krv. Pčele također jesu masonski simbol, a stavljanje masonskog simbola na predsjedničku zastavu poruka je kako će se i dalje nastaviti s relativizacijom institucije predsjednika Republike Hrvatske. 

Kolinda Grabar Kitarović je trojanski konj koji je podvaljen nama s ciljem spuštanja uloge predsjednika države na najnižu moguću razinu, što je ona sve vrijeme činila i čini i dalje, zaključuje admiral.

Jasna Dautanac