Zadnji komentari

Maloljetnu djevojku u Njemačkoj ubio migrant

Pin It

Related image

Kada su ispitali optuženog Kenijca (19), priznao je da kako je nestalu djevojku ubio nakon svađe te kako se njeno tijelo nalazi u njegovom stanu. Prema izvještajima medija, ubijena djevojka se sastala s Kenijcem prije tjedan dana u baru u Bonnu, a policija je ubojicu pronašla preko društvenih mreža gdje je objavio fotografije sa žrtvom

U zapadno njemačkom gradiću Sankt Augustin, policija je pronašla tijelo u zgradi u kojoj borave tražitelji azila i beskućnici. Policija je prvo pronašla odjeću i torbicu nestale djevojke (17) u blizini jezera pokraj kojeg se nalazi slonište za azilante i to nakon što su u potrazi bili uključeni policijski psi i helikopteri, prenosi Deutsche Welle.

Roditelji nestale djevojke prijavili su nestanak kćeri u petak, a lokalni mediji prenose kako je roditeljima rekla da se nalazi s prijateljicom u Bonnu. Policija ipak navodi, da se djevojka sastala s osumnjičenim za njeno ubojstvo u prihvatilištu.

Osumnjičenom za ubojstvo njemačke djevojčice, njemačkom ilegalnom migrantu sudit će se u Iraku

Kada su ispitali optuženog Kenijca (19), priznao je da kako je nestalu djevojku ubio nakon svađe te kako se njeno tijelo nalazi u njegovom stanu. Prema izvještajima medija, ubijena djevojka se sastala s Kenijcem prije tjedan dana u baru u Bonnu, a policija je ubojicu pronašla preko društvenih mreža gdje je objavio fotografije sa žrtvom.

Podsjetimo, ovo nije prvo ubojstvo maloljetne djevojke u Njemačkoj. Prije nekoliko mjeseci, četrnaestogodišnja djevojčica se nije vratila kući u Mainzu nakon što je vrijeme provela u centru susjednog grada Wiesbadena. Taj je slučaj izazvao žestoke rasprave u Njemačkoj o nehajnom odnosu vlade prema pitanju imigracijske politike. U Njemačku je od migrantske krize 2015. ušlo više od milijun ljudi, pretežito iz Sirije, Afganistana i Iraka, a veliki postotak njih čine mladi muškarci bez obitelji.

Inače, dvadesetogodišnji Kurd koji je ubio djevojčicu (14) pobjegao je iz Njemačke te će mu se suditi u Iraku.

Izvor: narod.hr/dw.com