Zadnji komentari

Ilegalni maloljetni migrant silovao i potom ubio 68-godišnju ženu

Pin It

Stop illegal immigration - warning sign Stock Vector by ©yellomello 64405389

17-godišnji državljanin Bjelokosti koji ilegalno živi u Francuskoj uhićen je zbog ubojstva 68-godišnje majke četvero djece koja je pronađena u svom domu u Lilleu s prerezanim vratom i otkrivenim donjim dijelom tijela.

U Francuskoj je boravio ilegalno

Maloljetni, ilegalni, afrički migrant, po imenu Mohamed B., uhićen je i priveden u policiju nakon što ga je zaustavilo policijsko patrolno vozilo dok je tražio hostel u kojem će prenoćiti. Prema francuskoj televiziji BFM TV, tinejdžer je rođen 2006. na Obali Bjelokosti i u Francuskoj je boravio ilegalno. Maloljetnik se za sada nalazi u pritvoru.

Hitna pomoć je u srijedu pronašla žrtvu kako leži u lokvi krvi u svojoj kuhinji, rekao je policijski izvor za francuski list Le Figaro.

Silovana i ubijena

Susjed je navodno, malo poslije 11 sati, čuo vrisak iz kuće te posvjedočio da je napadač davio ženu, koju je zatim i pretukao kad je pokušala intervenirati. S obzirom da je žena pronađena s otkrivenim donjim dijelom evidentno da je bilo riječi i o silovanju.

”Vratila se kući, ušla i onda se čuo vrisak. No kad je policija stigla, napadač je već bio nestao”, rekao je za francuske medije izvor blizak istrazi.

Napadač otprije poznat policiji

Le Figaro je objavio da je na mjestu zločina pronađena prijevozna kartica na ime osumnjičenika. Policijski izvor otkrio je da je Mohamed B., usprkos svojoj mladoj dobi, već otprije ”poznat policiji”, ali nije rekao više detalja o njegovoj kriminalnoj prošlosti.

Preliminarna istraga nije utvrdila vezu između žrtve i osumnjičenika, a policija smatra da se radi o nasumičnom napadu bez jasnog motiva.

narod.hr