Zadnji komentari

Ima li dana a da migranti nekoga ne ubiju?

Pin It

Stop Migrants Sign" Images – Browse 1 Stock Photos, Vectors, and Video |  Adobe Stock

Afganistanski migrant koji je prije dva tjedna zaklao tri prostitutke u Beču, uključujući i odrubljivanje glava dvjema od njih, naveo je Kuran i džihad kao motivaciju za svoj napad.

"Prostitutke su pod krinkom Sotone", rekao je Ebadullah A. priznajući svoj zločin tijekom policijskog ispitivanja. "Pročitao sam u Kur’anu da se trebam uključiti u džihad", rekao je. Slučaj koji je šokirao Austriju pretvara se u još jedan strašan zločin u koji je umiješan jedan stranac. Okrutni napad se dogodio kada je Ebadullaha A. ušao u azijski salon za masažu pred vrijeme zatvaranja 24. veljače, gdje su tri žene odbile imati seks s njim.

Pobjesnio je i počeo ubadati žene noževima koje je donio sa sobom u tajni bordel. Istražitelji su rekli da ih je dočekao horor prizor kada su stigli. Tri su žene izbodene ukupno 98 puta, što je istražiteljima otežalo njihovu identifikaciju. Dvije od tri žene bile su potpuno obezglavljene u napadu. Istražitelji kažu da je muškarac kupio svoje noževe u supermarketu neposredno prije nego što je počinio trostruko ubojstvo, javlja Remix.

Policija je uhitila čovjeka s oružjem ubojstva kod sebe, bili su prisiljeni upotrijebiti taser kako bi ga razoružali. Četvrta zaposlenica na mjestu događaja, koja je čula ubojstvo svojih kolega s posla, uspjela je pobjeći iz bordela, ali je navodno istraumatizirana incidentom i podvrgnuta je psihijatrijskom liječenju.

'Tužan dokaz neuspjeha ministara unutarnjih poslova'

Odvjetnik Ebadullaha A. traži od sudova da imaju suosjećanja s njegovim klijentom, rekavši da je "on slomljena duša, jadan bolesnik". "Moj klijent je uvjeren da je nožem vitlao magijom i čarobnjaštvom – on živi u mitskom svijetu", rekao je za austrijsku publikaciju Heute.at. Slobodarska stranka Austrije, koja je trenutno najpopularnija stranka u zemlji, prema anketama, poziva da se osumnjičenik odmah deportira.

"Ovaj novi čin krvoprolića protiv žena od strane ljudi koji nemaju nikakve veze s našom zapadnom kulturom, koji svoju mržnju prema ženama mogu živjeti s nama (u Austriji) daljnji je tužan dokaz neuspjeha ministara unutarnjih poslova ÖVP-a", rekao je FPÖ glasnogovornik sigurnosti Hannes Amesbauer. 

direktno.hr