Zadnji komentari

Preminuo je hrvatski branitelj Kristijan (48), nadaleko poznat po HRT-ovoj snimci oslobođenja Knina i uzviku ‘Pozdrav...‘. Umro je odbačen od svih...

Pin It

<p>Kristijan Miholjek Kristuš u Kninu 1995.</p>+

Ušli su u osvojeni Knin u veličanstvenoj pobjedničkoj VRA Oluja 95,  mladići koji su dali najveći obol hrvatskoj pobjedi protiv srpskog agresora.

Među tim hrvatskim pobjednicima bio je i jučer preminuli Kristijan Miholjek (Kristuš), koji je ponosno i pobjednički u kamere uzviknuo “Pozdrav Lepoglavi”, odakle je Kiki došao u pobjednički pohod hrvatske vojske i zajedno sa svojim suborcima sudjelovao u Danu pobjede nad srpskim agresorom – piše Braniteljski portal.

Bio je teški PTSP-ovac za kojeg se Država i prijatelji nisu pobrinuli. Preminuo je u 49. godini. Pijanac, luđak i “niškorist” – bili su epiteti kojima su ga "častili" za vrijeme života. "Sam si je kriv jer nema penziju", bile su bile riječi suboraca iz Puma.

"Spomenite ga bar vi", kaže za portal jedan njegov prijatelj.

"Umro je zaboravljen, bez mirovine ko nekakav 'klošar', a ne hrvatski branitelj  i heroj. Sad Lepoglava plače, a svi svu se “sprdali” s njim", rekao nam je njegov ogorčeni prijatelj.

Pokojnog Kikija i njegov poznati uzvik "Pozdrav Lepoglavi!" možete pogledati u videu od 3:02 do 3:05 – ovdje.

SD