Zadnji komentari

Održano klupsko natjecanje u gađanju metalnih meta puškom sačmaricom

Pin It

U subotu, 6. listopada 2018., na strelištu streljačkog društva GUSAR Novigrad, u organizaciji  Hrvatskog saveza akcionog streljaštva i Hoplološkog društva Pula, održano je  klupsko natjecanje u gađanju metalnih meta puškom sačmaricom (Shotgun Steel Challenge).

Nastupili su  članovi Hoplološkog društva Pula, Udruge praktičnog streljaštva Wild Dogs iz Umaga te Streljačkog kluba Gusar iz Novigrada.

Edgar Franjul osvojio je 1. mjesto u sub diviziji LAW, te 1. mjesto u ukupnom poretku. Fabijan Cindrić osvojio je 1. mjesto u kategoriji BEGINER i 2. mjesto u ukupnom poretku. Nikola Cindrić osvojio je 2. mjesto u sub diviziji LAW i 3. mjesto u ukupnom poretku. Dalibor Fintić osvojio je 3. mjesto u sub diviziji LAW i 3. mjesto u kategoriji BEGINER, a Nicolas Loire osvojio je 3. mjesto u kategoriji BEGINER. Svi navedeni, članovi su Hoplološkog društva Pula, a Dalibor Fintić je član UPS WILD DOGS iz Umaga.

Za SK Gusar iz Novigrada, nastupio je olimpijski pobjednik u disciplini trap, Giovanni Cernogoraz, te zauzeo 7. mjesto u ukupnom poretku. Vrhunskom strijelcu u disciplini gađanja glinenih golubova Steel Challenge se jako svidio, pa možemo očekivati njegovo daljnje bavljenje akcionim streljaštvom. Bez ikakve sumnje, sa vrhunskim rezultatima. Hoplolozi od studenog 2017. treniraju na streljani SK Gusar iz Novigrada, a rezultati su pokazatelj da se trening isplatio, pogotovo jer su se pojavili novi, mladi strijelci, koji puno obećavaju.

HSAS RH – HDP PULA

Predsjednik

Edgar Franjul