Zadnji komentari

Slobodan Prosperov Novak u Bujici: “Treći svjetski rat mogao bi zbog velikosrpskog ludila početi u Crnoj Gori!”

Pin It

UŽIVO IZ PODGORICE! BALŠA KNEŽEVIĆ: “Vučić je politički psihopat, a Jakov Milatović njegov crnogorski rob, koji je zamije“Treći svjetski rat mogao bi zbog velikosrpskog ludila početi u Crnoj Gori!”nio Abazovića!”

Glavni urednik vodećeg crnogorskog nezavisnog portala - Aktuelno.me, u ekskluzivnom javljanju iz Podgorice šefa SPC-a, Prvoslava Porfirija Perića, nazvao je “agentom BIA-e i ruskih službi koji na području Crne gore ima dvije tisuće agenata”, aludirajući na popove Srpske pravoslavne crkve, koju naziva “svetosavskom sektom”…

PROSPEROV NOVAK: - Plenković i Milanović su teško pogriješili kada su u Zagrebu primili Milatovića, Porfirijev zagrebački kružok još je uvijek aktivan!

UGLEDNI PROFESOR ŽESTOKO PROZVAO PUPOVČEVE ‘NOVOSTI’ I SVE PROTIVNIKE NOVOG ZAKONA O HRVATSKOM JEZIKU: - Napad na Hrvatski jezik je napad na hrvatski državni teritorij!

Gostujući u Bujici Z1 televizije, emeritni profesor Sveučilišta u Zagrebu i istaknuti član Domovinskog pokreta – Slobodan Prosperov Novak, govorio je o skandalu u Boki Kotorskoj, gdje su velikosrpski ekstremisti postavili mega-plakate s porukama kojima svojataju hrvatske kulturne velikane  dubrovačkog područja…

Komentirao je i migrantsku krizu te suspenziju Schengena, koju je prema Hrvatskoj uvela slovenska lijeva vlada, a posebno se osvrnuo na promašene dilplomatske poteze Plenkovićevog zrinjevačkog ćate Grlića.

Profesor se narugao Mati Graniću “ocu zrinjevačke diplomacije”, ali ex “suverenistu” Hrvoju Zekanoviću - zbog iznenadne potpore Plenkovićevoj migrantskoj politici. Nazvao ga je redikulom i usput citirao Palmotićevu Govniadu!

Napade na novi Zakon o Hrvatskom jeziku, koje naročito potenciraju Pupovčeve ‘Novosti’, Slobodan Prosperov Novak usporedio je s velikosrpskim napadima na hrvatski državni teritorij devedesetih, a ključne protagoniste usporedio sa Stipom Mesićem, koji se u mračno doba Titova jugo-komunizmu protivio Deklaraciji o Hrvatskom književnom jeziku…