Zadnji komentari

Migrant uhićen zbog silovanja maloljetnice na parkiralištu

Pin It

DRAGOVOLJAC - Migrantska kriza

Nigerijski migrant silovao je 17-godišnjakinju nakon što ju je namamio na podzemno parkiralište u Münchenu. Uhićen je, a sudac je odlučio da ostaje u pritvoru.

Prema policijskom priopćenju, incident se dogodio nešto poslije podneva 1. studenog u četvrti Maxvorstadt. Njemačkoj tinejdžerici prišao je 40-godišnji napadač u blizini glavnog željezničkog kolodvora u Münchenu i nagovorio ga da pođe s njim u Stari botanički vrt u gradskoj sveučilišnoj četvrti, prenosi Remix.

“Pod izlikom da želi s njom konzumirati drogu, odveo ju je do obližnjeg podzemnog parkirališta”, rekla je policija. Potom je od nje zahtijevao seks. Kad je odbila, muškarac ju je svladao i silovao na podu parkirališta.

Nakon napada, počinitelj je brzo pobjegao s mjesta događaja, a tinejdžerica je uspjela napustiti parkiralište i prići prolazniku na Luitpoldstrasse kojem je ispričala za napad.

Nekoliko policijskih patrolnih vozila poslano je na mjesto događaja, a vlasti su pretragom terena locirale i uhitile osumnjičenog za silovanje. Policija nije otkrila mnogo informacija vezanih uz prošlost osumnjičenika, ali potvrdili su da je on nigerijski državljanin bez fiksne adrese. Smješten je u istražni zatvor do prvog sudskog ročišta sljedećeg dana na kojem je sudac odlučio da treba ostati u pritvoru.

narod.hr