Zadnji komentari

U posebnom predbožićnom izdanju Bujice don Damir Stojić molio za Boyse

Pin It

JARUN: UŽIVO IZ SVETE MATI SLOBODE!

DON DAMIR: Odmah nakon povratka iz Grčke, dečki su došli na misu! Lijepo ih je naučila majka!

BLISKI SUSRET ŠPRAJCA I BBB: Pogledajte reakciju voditelja Bujice, nakon što je gledatelj s Vira hrvatske navijače nazvao “ološem”! Bujanec ga je prvo ‘otpilio’ s telefona, a onda je pustio prilog GRKINJO ZNAJ, SVEMU JE KRAJ! Ekskluzivno je prepričao kako je u jednom zagrebačkom restoranu došlo do bliskog susreta Zorana Šprajca i Boysa, koji baš nisu bili zadovoljni načinom na koji su o njima izvještavali neki novinari…

SPEKTAKULARNE SCENE IZ ZAGREBAČKE DUBRAVE: Bujica objavila snimku dočeka posljednjih vitezova iz Plave divizije koji su pušteni iz grčkih kazamata!

UŽIVO IZ BEČA: JAVLJANJE HRVATSKOG NAJDOKTORA 2023. GODINE!

DR. HRVOJE TOMASOVIĆ: Za razliku od Sandre Benčić koja ne zna gdje joj je diplomski rad, ja znam s kim sam studirao i kako sam završio Medicinski fakultet!

GOSPON DOKTOR PROTIV DRUGA TTejca: Zbog čega je Hrvoje Tomasović sa suprugom Anom Sasso - umjesto Zagreba, na advent otišao u Beč?!

Dr. Hrvoje Tomasović je već sedmu godinu zaredom po izboru hrvatskih pacijenata izabran za NAJdoktora, a jugo-lijevi mediji ga napadaju zbog desnih političkih stavova, dok njegovu priznatu stručnost uopće ne spominju!

BEZ CENZURE: Bujica je jedina televizijska emisija koja je u eter pustila poruku o adventu fra Stjepana Brčine, dosljednog svećenika sa Svetog Duha!

OCJENJIVANJE POLITIČKIH LIDERA OD 1 DO 5: Gledatelji Bujica davali ocjena Plenkoviću, Grbinu, Grmoji, Penavi i Benčićki!

Gledateljice i gledatelji Bujice davali su ocjene čelnicima parlamentarnih političkih stranaka koji po anketama prelaze izborni prag. Iako se glasovalo od 1 do 5, svi osim Ivana Penave, dobivali su čiste jedinice, a lider Domovinskog pokreta - petice! U više poziva iz svih krajeva Hrvatske i našeg iseljeništva - uživo i bez cenzure, Andrej Plenković (HDZ), Nikola Grmoja (MOST), Sandra Benčić (MOŽEMO) i Peđa Grbin (SDP) dobivali su čak i nule, dok je Penava iz DP-a baš svaki puta dobio peticu! Samo je jedna gledateljica Plenkoviću dala čak šesticu, a Penavi jedinicu! No, ubrzo se ustanovilo da se javila iz Njemačke - gdje je 1 najpozitivnija, a 6 najlošija ocjena!

DOMOVINSKI POKRET NA KRAJU GODINE IZBIO NA TREĆE MJESTO: Komentirajući anketu Nove TV, koja je večeras objavila da je DP izbio na treće mjesto rejting liste političkih stranaka te najviše narastao u 2023. godini - iza sebe ostavljajući Most i Možemo, mnogi su gledatelji iznijeli uvjerenje da će se i u superizbornoj 2024. godini takav trend nastaviti i da je pobjeda desnice i u Hrvatskoj itekako moguća, kao što se to nedavno dogodilo i u Nizozemskoj.

HIT GODINE: Najboljim amaterskim video-uratkom u prošloj godini, koji je ekskluzivno emitiran u Bujici, redakcija Z1 televizije proglasila je novu pjesmu Marka Perkovića Thompsona PJEVAJ SOKOLE. Najpopularniji hrvatski glazbenik budući mega-hit izveo je u kolovozu, u rodnim Čavoglavama, u društvu pukovnika Marka Skeje, generala Ante Gotovine, kumova i prijatelja…