Zadnji komentari

Pogledajte kakva se ekipa okupila u Histrionskom domu!

Pin It

STIPE MESIĆ U BIVŠEM KINU 'KOZARA' SPOMINJAO ČAK I SAVEZ KOMUNISTA?!

MOSTOV GOLUŽA PLJESKAO MESIĆU, A NOVINAR BUJICE PITAO IVICU LOVRIĆA: “S obzirom na svjedočenja u Haagu i australske čekove, otkud on u ovoj priči?!“

Jedan od najbližih suradnika dugogodišnjeg gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića - Ivica Lovrić, danas je u Histrionskom domu osnovao još jednu (stotinu i neku...) političku stranku PLAVI GRAD. Veliko zanimanje izazvao je dolazak u nekadašnje kino 'Kozara' notornog Stipe Mesića, kojeg je Lovrić urnebesno nazvao “doajenom hrvatske i svjetske politike“...

Na pitanje novinara Bujice Z1 televizije, Igora Petrovića, o Mesićevoj krađi australskih čekova i sramotnom svjedočenju u Haagu, Lovrić nije imao konkretan odgovor, ali je zato u više navrata s pozornice pozvao na pljeskanje kontroverznom bivšem predsjedniku, koji po nekim gestama i pokretima – sve više podsjeća na Bidena!

Mesiću je pljeskao i Trpimir Goluža – član Mostova zastupničkog kluba u Skupštini Grada Zagreba, poznatiji kao kum “premijerskog” kandidata - Nine Raspudića. Grmojinoj političkoj sljedbi, koja se javno zalaže za “borbu protiv korupcije“ Goluža se pridružio nakon odlaska iz Pavličekovih “konzervativaca“ koje je Plenkovićev žetončić Zekanović u međuvremenu prekrstio - u “suvereniste“, a potom ih - napustio. Iako je Most često za korupciju znao optuživati upravo pokojnog Bandića i njegove najbliže suradnike, Ivica Lovrića danas ih je lijepo pozdravio, a Trpimira Golužu nazvao “dragim gostom“. Most i Stipu Mesića, osim Ivice Lovrića, povezuje i tajkun Branko Roglić - koji je financirao kampanju Grmojine sljedbe, ali i "posudio" novac bivšem predsjedniku, kada se postavljalo pitanja od čega je kupio ultraskupi stan na elitnoj lokaciji u Zagrebu?!

Lovrić je pozvao okupljene da pljeskom pozdrave i Ottu Barića Jr. - Barišićevog kandidata za predsjednika Dinama! Odabranik maksimirskog Mirka Mumije izjavio je kako bi “bilo dobro da Hajduk bude prvak“ i time izazvao bijes navijača, koji bi na mjestu prvog čovjeka voljenog kluba rado vidjeli zagrebačku i hrvatsku legendu - Velimira Zajeca.

SNIMKA: Bujica/Z1